• 2024-09-28

Navy Counselor (NC) - Enlisted Rating Description

S/V LunaSea: Morehead City - August 2018

S/V LunaSea: Morehead City - August 2018

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Navy counselor rating er ikke åpen for innkommende rekruttering. Denne vurderingen krever et grundig kjennskap til Navy-organisasjonen, herunder personell og administrative prosedyrer og retningslinjer som tar tid å forstå. NC-graden aksepterer bare småbarnsførere første og andre klasse som har vært i Navy i flere år før de gikk på videregående skole.

En marin person som har tenkt å søke om denne vurderingen må ha opplevd det totale miljøet til marinen. Individens bakgrunn skal tydelig angi kjennskap til skipets levetid; førstehånds kunnskap om varierte aspekter av marinenes liv og plikter oppnådd gjennom deltakelse i et bredt spekter av aktiviteter og oppdrag; og et høyt lederskap, samt forståelse av ulike oppgaver. Det er ikke uvanlig at karriererådgivere har opplevd flåtelivet om bord på et skip eller ubåt, på en luftskvadron, og til og med i Special Operations-verdenen.

Å ha en bred erfaring med turer eller å jobbe med forskjellige lokalsamfunn vil være nyttig for å fremme på dette karriereområdet.

Navy rådgivere tilbyr karriereveiledning til marinen folk ombord på skip og på shore anlegg, og til sivile som vurderer innkjøp i marinen som rekrutterere. De hjelper kommandoer i å organisere og implementere et aggressivt engasjert karriereinformasjonsprogram; vurderer opptatt karriereinformasjonsprogram innen egen kommando og / eller underordnede kommandoer etter behov overvåker og koordinerer intervju- og rådgivningsarbeid rådgiver enkeltpersoner og gir presentasjoner til samfunnsgrupper, maritimt personell og deres familiemedlemmer på fordelene med karrieremuligheter og profesjonell utvikling i marinen; etablerer og opprettholder samhandling med lokale medier; Fungerer som overgangsassistentprogramledere gi råd om veteran fordeler og flytting programmer.

Karriererådgivere hjelper ikke bare sjøfolk til å navigere på turalternativene innenfor deres vurdering for fremskritt, utdannelsesmuligheter, men bare overføre til andre samfunn innen Navy også.

Navy Counselors:

NC-Navy Career Counselor blir en sjømanns kommandokarriererådgiver (CCC) og har oppdrag fra kommandopersonen og Navy Personnel Command (NPC) til å administrere det opptjente karriereoppholds- og karriereutviklingsprogrammet innenfor kommandoen. Denne viktige stillingen krever stor tillit. Faktisk rapporterer KKK direkte til administrerende direktør via kommandostyrschefen, sjefen for båten eller senior ledd leder.

Kommunens karriererådets umiddelbare oppgaver er følgende:

  • intervju sjømenn - informere dem om alternativer og bli kjent med deres fremtidige planer;
  • karriereutvikling - for aktive og reservere programmer;
  • forberede og levere presentasjoner for karrieremuligheter for deres kommando;
  • organisere, trene, motivere og administrere et aggressivt karriereinformasjonsprogram;
  • etablere og vedlikeholde kontakt med lokale medier;
  • rekruttere sivilt personell i marinen.

Arbeidsmiljø

Rådgivningsoppgaver utføres vanligvis i et kontormiljø. NK'er jobber tett med andre, men jobber i hvert fall uavhengig med lite tilsyn. Det meste av arbeidet er administrativt, ikke fysisk krevende, men lærer stadig å forstå nye fremskrittsprogrammer og muligheter for sjømennene i deres kommando.

C-School (jobbskole) Informasjon

Programutviklingstrening er tilgjengelig i denne vurderingen i senere stadier av karriereutvikling.

"C" Teknisk skole San Diego eller Norfolk, Va. De siste fire ukene, og fokuserer på å forstå prosessene for fremdrift, tilgjengelige personellalternativer (* som stadig forandrer seg), personell og kontoradministrasjon, marine rettigheter og fordeler, metoder og dynamikk av rådgivning, Gruppe- og individuell instruksjon, og konferanser / karrieremesser.

NK'er som ønsker å bli marine rekrutterere delta i en spesialisert 5-ukers kurs i Pensacola, FL.

Andre skoler tilgjengelig for karriere rådgiver er følgende: Recruiter i Charge (2 uker), Zone Supervisor (3 uker), og Chief Recruiter School (2 uker) alle i Pensacola, FL.

Krav

ASVAB Score Krav: VE + AR = 105 Minimum AR = 50

Sikkerhetsklareringskrav: Ingen påkrevd

Kandidater for Navy rådgiver vurdering er valgt fra smålig offiser første klasse, og smålig offiserer andre klasse kvalifisert for fremskritt til første klasse.

Nåværende Manning Nivåer for denne vurderingen: CREO-liste

Merk: Fremskritt (salgsfremmende) mulighet og karriereprogresjon er direkte knyttet til en vurderings bemanningsnivå (det vil si at personell i underbemannede karakterer har større markedsføringsmulighet enn de som er i overmannet rangering). I likhet med mange sjømennkarrierer avhenger fremskritt av Navyens behov og bemanningsnivåene til sjømannens vurdering. NK er ikke annerledes, men er trent til å forklare prosessen og hjelpe andre å bevege seg gjennom hvert nivå av marinen som sjømannen ønsker.

Hav / Shore Rotation for denne vurderingen

  • Første sjøtur: N / A
  • First Shore Tour: Ikke tilgjengelig
  • Second Sea Tour: 48 måneder
  • Second Shore Tour: 48 måneder
  • Tredje Sea Tour: 36 måneder
  • Third Shore Tour: 36 måneder
  • Fjerde Sea Tour: 36 måneder
  • Forth Shore Tour: 36 måneder

Merk: Havturer og landturer for sjøfolk som har gjennomført fire sjøturer, vil være 36 måneder til sjøs, etterfulgt av 36 måneder i land til pensjon.

Navy Career Counselors overgang til NC-graden etter å ha fullført minst en sjøtur i sin første vurdering. Etter overgang vil lengden på den første sjøturen bli bestemt fra tilfelle til avhengig av individets sjøturopplevelse. Karriere Recruiters har ingen sjøpliktig billets.

Mye av ovennevnte informasjon med tillatelse til Navy Personnel Command


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.