• 2024-09-28

Velværeprogrammer for politimenn

Velvet Revolver - Fall To Pieces (Official Video)

Velvet Revolver - Fall To Pieces (Official Video)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er ingen hemmelighet at fysisk og psykisk stress kan få alvorlige konsekvenser for din velvære. Det bør ikke være overraskende å lære at forskere har funnet ut at arbeid som politimann kan bidra til helseproblemer. For å bekjempe helserisikoen som følger med politi, ser enkelte offiserer og hele byråer til velværeprogrammer for politi og andre kriminelle rettferdighetspersoner.

Hva er velværeprogrammer?

Ifølge United States Department of Health & Human Services er velværeprogrammer planlagte arbeidsgivere - som politiets avdelinger eller rettelser - kan tilby sine ansatte å oppmuntre og fremme sunn livsstil. Vanligvis består de av insentiver til sunne valg. De kan også bety konsekvenser for dårlige helsevalg.

En arbeidsgiver kan tilby planer om å hjelpe medlemmene til å slutte å røyke, gratis gym medlemskap og vekttap programmer til sine ansatte. De kan også inkludere belønninger - som ekstra penger eller ferie dager - for offiserer som møter eller overgår helsemål. Kort sagt er velværeprogrammer utformet for å holde arbeidstakere sunne.

Hvorfor det er viktig å markedsføre velvære

På grunn av de fysiske strenge og stressene som er forbundet med strafferettsarbeid, kan politi og korrigeringsoffiserer møte en rekke helseproblemer gjennom hele karrieren. Foruten helseproblemer, må offiserer virkelig være i god fysisk og psykisk helse for å kunne gjøre jobbene deres til å begynne med.

Rettstoffbyråer bruker hundre tusenvis av dollar til å sende sine søkere til fysiske trimester, medisinske eksamener og psykologiske evalueringer. Når det er ansatt, er det ofte slutten på fokuset på offiserhelse.

I mellomtiden kombinerer mange offiserer dårlige spisevaner, fysisk og psykisk stress og tretthet som kommer fra lange timer, overtidsprogrammer og skiftarbeid. Alt dette bidrar til forverret helse og dermed en mindre kompetent og pålitelig arbeidsstyrke.

Hva kan velværeprogrammer gjøre for politi-avdelinger?

De amerikanske sentrene for sykdomskontroll citerer flere studier som beskriver hvorfor velværeprogrammer gir god forretningsfølelse for arbeidsgivere. Spesielt har de vært i stand til å vise at sunnere ansatte pleier å være lykkeligere, noe som igjen gjør dem mer produktive.

Enda viktigere for rettshåndhevelse og rettelser, er det faktum at forbedret ansattes helse reduserer fravær og skader på arbeidsplassen. Det betyr at flere mennesker kommer på jobb og bor på jobb i motsetning til å ringe inn syke.

Videre, hvis folk ikke blir skadet på jobb, betyr det at de ikke bare kan fortsette å være produktive medarbeidere, men de som har mindre ansvarlige kostnader som kommer med skader på arbeidsplassen.

Kanskje enda viktigere er at det faktum at folk som jobber for byråer med robuste velværeprogrammer, har en tendens til å føle seg bedre om sin arbeidsgiver.

De rapporterer en følelse av at byrået virkelig bryr seg om dem, og på grunn av det, er de mer sannsynlig å fortsette å jobbe for avdelingen i stedet for å se etter jobber andre steder. Dette kan gå langt for å lette problemet med omsetning og ansettelsesoppbevaring i politiets avdelinger.

Hvorfor bør offiserer ha velværeprogrammer?

Offiserer vil ønske å jobbe med sine byråer for å fremme velvære, slik at de kan holde seg sunne og leve lenger. Kriminelle rettferdighet karrierer er farlig nok uten de ekstra problemer med dårlig helse. Offiserer bør være interessert i å utnytte ethvert program som kan hjelpe dem med å overleve jobben.

Politi- og korrigeringsoffiserer som forblir sunne i jobbene sine, har mye bedre form for å nyte hva livet kan medføre i karrieren. Wellness-programmer for kriminelle rettferdige kan sikre at offiserer nyter lang og glad pensjonering som deres belønning for en god jobb gjort bra.


Interessante artikler

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Hvordan finne de beste betalte nettbaserte fokusgruppene, hvordan virtuelle fokusgrupper jobber, hvordan du melde deg på, hva du kan forvente å tjene og tips for å delta.

De 9 beste Pet Trade Shows

De 9 beste Pet Trade Shows

Utstillinger er en fin måte å nettverket og holde tritt med industrien innovasjoner. Lær om de store dyrebransjens handelsmesser.

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

Ubevisst bias påvirker mange beslutninger på arbeidsplasser. Se hvordan du kan identifisere og overvinne ubevisst partiskhet som påvirker disse beslutningene.

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Å skaffe kjæledyr fisk for første gang er en minneverdig opplevelse. Her er noen kjæledyr fisk anbefalinger for nybegynnere.

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Financial Advisor Satisfaction Survey fra J.D. Power gir innsikt i hvordan finansielle rådgivere ser på sine firmaer og hvor de foretrekker å jobbe.

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

For de som ønsker å være webdesigner eller utvikler, er HTML den første tingen å lære. Her er fem steder hvor du kan begynne å lære HTML i dag.