• 2024-09-28

Intelligens Spesialist (IS) -U.S. Navy Rating B600

Royal Navy Reserves

Royal Navy Reserves

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Militær informasjon, spesielt klassifisert informasjon om trusler eller potensielle fiender, kalles "intelligens". Som i andre grener av militæret analyserer Navy Intelligence Specialists intelligensdata, tolker og bryter ned informasjon for å bestemme bruken i militær planlegging. Fra disse intelligensdataene forbereder de materialer som påvirker strategiske og taktiske områder over hele verden.

Denne vurderingen (som Navy kaller jobbene sine) har Navy Occupational Specialty (NOS) nummer B600. Det ble etablert i 1957 og kalt Photographic Intelligenceman rating. Tittelen ble endret til etterretningsspesialist i 1975 siden det er mye mer involvert i intelligens enn fotografier, og ikke alle i vurderingen er en mann.

Plikter utført av Navy Intelligence Specialists

I tillegg til å analysere intelligensdata, utarbeider intelligensspesialister og presenterer underretningsopplysninger, utarbeider materialer for rekognosjonsoppdrag, bruker kart og diagrammer til å produsere bildedata, gi innspill og mottar data fra datastyrte intelligenssystemer i land og flytende, og vedlikeholde intelligensdatabaser, biblioteker, og filer.

Arbeidsmiljø for etterretningspesialister

Intelligensspesialister utfører de fleste av sine oppgaver i et kontor- eller urmiljø. De jobber vanligvis tett med andre, gjør det meste analytiske arbeid, men må ha evnen til å jobbe uten tilsyn og for å støtte Navyens etterretningsoppdrag på land, undervann, til sjøs og i luften. Intelligensspesialister tjener ombord på skip, i flyskvadroner, og på ulike intelligensproduksjonssteder i USA og i utlandet.

Kvalifikasjoner for Navy Intelligence Specialists

Et videregående diplom er nødvendig, og søkere for denne karakteren og deres nærmeste familier må være amerikanske statsborgere eller fra et lavrisiko land (i henhold til Informasjonsdirektiv 704).

Tidligere medlemmer av fredskorpsene er ikke berettiget til stillinger i militær etterretning. Eventuelle tidligere lovbrudd som betraktes som "moralsk turpitude" vil trolig diskvalifisere søkere.

Normal fargeoppfattelse er nødvendig samt visjon korrigert til 20/20. Søkere må være kvalifisert for en topphemmelig sikkerhetsgodkjenning, med en enkelt undersøkelses bakgrunnsundersøkelse. Personlig sikkerhetsscreeningsintervju vil bli utført av en spesiell representant for Naval Security Group Command Detachment Great Lakes.

En kombinert poengsum på 107 på Verbal Expression (VE) og Arithmetic Reasoning (AR) avdelingene i VVS-testen (Vocational Aptitude Battery), er også nødvendig for å kvalifisere som en intelligensspesialist.

A-Skole (Jobbskole) Informasjon for etterretningspesialister

Når de har fullført oppstartsleir, mottar sjømenn i denne vurderingen 13 uker formell Navy teknisk trening på "A" School i Dam Neck, Virginia. Neste vil være opptil 13 uker av avansert trening på "C" School.

Sub-spesialiteter tilgjengelig for denne vurderingen: Navy Enlisted Klassifiseringskoder for IS

Sea / Shore Rotation for denne vurderingen:

  • Første Sea Tour: 36 måneder
  • First Shore Tour: 36 måneder
  • Andre Sea Tour: 36 måneder
  • Second Shore Tour: 36 måneder
  • Tredje Sea Tour: 36 måneder
  • Third Shore Tour: 36 måneder
  • Fjerde Sea Tour: 36 måneder
  • Forth Shore Tour: 36 måneder

Merk: Havturer og landturer for sjøfolk som har gjennomført fire sjøturer, vil være 36 måneder til sjøs, etterfulgt av 36 måneder i land til pensjon.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.