• 2024-06-24

Operations Spesialist (OS) i US Navy

Navy Operations Specialist – OS

Navy Operations Specialist – OS

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Operasjonsspesialist (OS) -funksjon som plottere, radiotelefon og Command and Control lyddrevne telefonsamtaler og vedlikeholde Combat Information Center (CIC) viser strategisk og taktisk informasjon. De opererer overvåkings- og høyde radars Identification Friend eller Foe (IFF), og tilhørende utstyr. De tjener også som

De tjener også som flytrafikstyrere for helikoptre og fastflytende supersoniske jetfly. OS-sjømenn tjener som tilsynsførere og seksjonsledere; tolke og evaluere presentasjoner og taktiske situasjoner og gi anbefalinger til veiledere under klokkeforhold.

De bruker en grundig kunnskap om doktrin og prosedyrer som gjelder for CIC-operasjoner som finnes i U. S. Navy Instruksjoner og Allied eller US Navy Publikasjoner og prosedyrer som er nødvendige for radarnavigasjon som finnes i Naval Oceanographic Office-publikasjoner. Operatører gir kommandoen teknisk informasjon og assistanse relatert til anti-overflate krigføring, anti-luft krigføring, anti-ubåt krigføring, amfibisk krigføring, mine krigføring, naval gunfire støtte og søk og redning operasjoner og andre saker knyttet til operasjonsspesialist s område.

Tjenestene utført av operasjonsspesialister inkluderer:

  • plotte et skip posisjon, overskrift og fart;
  • operere vanlige marine elektroniske navigasjonsinstrumenter, inkludert radarsystemer;
  • gi målplanlegging av data til kampinformasjonssenteret basert på informasjon mottatt fra målsporingsenheter.

Arbeidsmiljø

Operasjonsspesialister jobber vanligvis i et rent, luftkondisjonert elektronisk utstyrsrom eller datarom, og utfører ofte arbeidet som en del av et lag, men kan jobbe med individuelle prosjekter. Deres arbeid er for det meste mental analyse og problemløsing. USN OS er stasjonert primært ombord på USN-distribusjon av skip, FTS-OS er stasjonert ombord på skip fra Naval Reserve Force (NRF) som distribuerer eller utfører lokale operasjoner. Ved gjennomføring av kurset vil operatørene kunne plotte et skips posisjon, overskrift og fart; operere vanlige marine elektroniske navigasjonsinstrumenter, inkludert radarsystemer, og gi målplaneringsdata til kampinformasjonssenteret basert på informasjon mottatt fra målsporingsenheter.

Siden Navy-programmer og kurs er omtalt til tider, er informasjonen på dette klassekortet endret.

A-skole (jobbskole) Informasjon

Virginia Beach, VA - 61 kalender dager

  • ASVAB Score Krav: VE + MK + CS = 157 eller AR + 2MK + GS = 210
  • Sikkerhetsklareringskrav: Hemmelig

Andre krav

  • Må ha normal fargeoppfattelse
  • Må ha normal hørsel
  • Må ikke ha taleforstyrrelser
  • Må være amerikansk statsborger

Fremskyndelsesmuligheter og karriereutvikling er direkte knyttet til bedømmelsespersonalets nivå (det vil si at personell i underbemannede karakterer har større markedsføringsmulighet enn de som har overordnede karakterer).

Hav / Shore Rotation for denne vurderingen

  • Første sjøtur: 54 måneder
  • First Shore Tour: 36 måneder
  • Second Sea Tour: 48 måneder
  • Second Shore Tour: 36 måneder
  • Tredje Sea Tour: 48 måneder
  • Third Shore Tour: 36 måneder
  • Fjerde Sea Tour: 36 måneder
  • Forth Shore Tour: 36 måneder

Sjøturer og landsturer for sjømenn som har gjennomført fire sjøturer, vil være 36 måneder til sjøs, etterfulgt av 36 måneder i land til pensjon.


Interessante artikler

Administrere uventet på jobb

Administrere uventet på jobb

Å administrere uventet på jobb er en viktig ferdighet som kan redde bedriften din. Lær hvordan du klargjør på forhånd og hva du skal gjøre når en krise oppstår.

Lær hvordan å håndtere en vanskelig ansatt

Lær hvordan å håndtere en vanskelig ansatt

Å håndtere vanskelige medarbeidere er en utfordrende, viktig del av lederens jobb. Her er noen gode tips om hvordan du kan navigere i denne utfordringen

10 tips for å håndtere hver dag folk på arbeidsplassen din

10 tips for å håndtere hver dag folk på arbeidsplassen din

Å håndtere effektivt med kollegaer og sjefer på jobb, vil hjelpe deg med å lykkes. Følg disse ti tipsene for å forbedre dine ferdigheter med kolleger.

Lær hvordan du bygger salgsrapport

Lær hvordan du bygger salgsrapport

Salg handler ofte om å skape en situasjon der utsikten føles komfortabel og trygg. Det betyr å utvikle rapport tidlig i prosessen.

Hvorfor Cover Letters bør være for arbeidsgivere

Hvorfor Cover Letters bør være for arbeidsgivere

Resume cover bokstaver materie - eller de burde - til arbeidsgivere. Her kan du lære når du vurderer kandidatbrevet ditt. Finne ut mer.

Negative konsekvenser av seksuell adferd på karrieren din

Negative konsekvenser av seksuell adferd på karrieren din

En studie fant at kvinner som oppfører seg seksuelt på jobben, er mindre sannsynlig å tjene kampanjer, og de gir mindre penger. Lær hvorfor sexy ikke er bedre på jobb.