• 2024-09-28

Supply Admin og Operations Spesialist (MOS 3043)

My Job in the Marine Reserves (3043)

My Job in the Marine Reserves (3043)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I Marines, leverer administrasjon og operasjonsspesialister (MOS 3043) tekniske plikter i detaljhandel og engrosleveringsregnskap innen alle Marine Corps-enheter.

Forsyningsadministrasjon og operasjonsspesialister driver datamaskiner og fullfører oppgaver, for eksempel tekniske forskningsfunksjoner for kundenes forespørsler, innmatning av multimediedatainngang, skanning og gjenvinning av systemfunksjoner, generering av rutinemessige rapporter og rekvisisjon og innkjøpsprosessering.

I tillegg opprettholder disse marinespesialistene og utarbeider nødvendige regnskaps- og leveringsdokumenter og varetektregister. De utfører også avstemminger og sikrer korrigerende tiltak i tide av identifiserte problemområder. Forsyningsadministrasjons- og operasjonsspesialister er også ansvarlige for å løse problemstillinger for utdatautvikling og kontakte relevante kilder for å løse tvilsomme områder.

Jobb krav

  • Må ha en GT-poengsum på 110 eller høyere.
  • Fullfør Enlisted Supply Basic Course, MCSSS Camp Lejeune, NC.
  • Ingen overbevisning av rettsmord, sivile domstoler eller strafferettslig straff for enhver handling som involverer tyveri eller tyveri.

Forsyningsfeltet

Supply administrasjon og operasjonsspesialister er en av flere muligheter i Marine Corps supply field. Andre jobber inkluderer de som omhandler, lager, emballasje, håndtering av farlige materialer, finansregnskap og innkjøp.

Trening

Etter rekrutteringstrening fullfører Marines i forsyningsfeltet Enlisted Supply Basic Course som tilbys på Camp Lejeune, N.C, ifølge U.S Marines.

Supply Platoon

En Supply Platoon er det sentrale lagrings- og distribusjonsstedet for flertallet av forsyningsposter, for eksempel reparasjonsdeler, drivstoff, rangeringer og klær for marinesoldater ved distribusjon eller ved en base.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.