• 2024-09-28

Fordeler og ulemper med å jobbe hos et oppstartsselskap

Fordeler Og Ulemper Med Biometrikk

Fordeler Og Ulemper Med Biometrikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Lønn og ytelser, jobbssikkerhet og balanse mellom arbeid og liv står øverst på listen for de fleste jobbsøkere. Karrierevekst og sterk lederskap er også viktig. Generasjonstrender avslører ulike prioriteringer. Karriereutvikling er avgjørende for Gen X-arbeidere. Bedriftskultur, vekstpotensial og balanse mellom arbeid og liv er viktige for Millennials / Gen Y. De trives også ved oppstart.

Hvis du går inn på arbeidsmarkedet eller foretar en karriereendring, kan oppstartsfeltet være skremmende, selv utenlandsk. Her er hvorfor du kanskje eller kanskje ikke vil jobbe for dem.

Det gode

Det er en unik opplevelse: Det er ikke alltid spillrom og skateboarding i gangene, men startups vet hvordan å trekke av et gunstig arbeidsmiljø. Kreativitet og innovasjon vokser virksomheten, så et stimulerende arbeidsområde er avgjørende.

Du lærer mye: Startups legger mye ansvar for sine ansatte. De vil ansette deg på grunn av dine ferdigheter, men grunnleggerne forventer mye mer. Du hjelper med alt ved oppstart. Ofte jobber det utenfor jobben din, så mulighetene for læring og vekst florerer. Grunnleggere og ansatte arbeider sammen; Det er ingen mellomledelse, så du lærer fra det beste.

Ansatte jobber uten tilsyn: De gjør smarte beslutninger og tar ansvar for konsekvensene. Sjansen til å styre fremdriften motiverer dem til å fungere godt.

Du kan innovere: Oppstart må vokse raskt. Hvis de ikke kan holde fast i den raske banen, vil de krasje ut. Ansatte har lisensen til å vise sin glans. De leverer resultater med ferske design og nye konsepter som fanger forbrukernes interesse.

Det er press for å bryte ny jord, men dynamisk energi driver fremgang ved oppstart. Stolthet i å vokse selskapet og dele i oppturer og nedturer skaper et stramt team.

Fordelene: Penger er ikke en, men mange andre frynsegoder holder ansatte glade:

    • Fleksible arbeidstider
    • jobber hjemmefra
    • kortere arbeidsuker
    • en uformell atmosfære
    • treningsstudio og andre helsestasjoner
    • ansattrabatter og gratis tjenester
    • gratis mat (og noen ganger drikker!)

De langsiktige fordelene inkluderer deling i spoils hvis selskapet trives. Det kan bety en senior stilling og / eller ansattes aksjeopsjoner. Bill Harris, den tidligere administrerende direktøren i PayPal, sier at bedrifter vet at de har muligheten til å tiltrekke seg det beste talentet gjennom egenkapital.

Jobbtilfredshet: Ansatte deler i selskapets fødsel, vekst og suksess. Derfor er det en attraktiv karrierevei for denne generasjonen. De ønsker å tilhøre noe spesielt. Når selskapet gjør det bra, kan de være stolte av sine bidrag.

Det er ikke så bra

Arbeidsbelastningen er tung: Forvent å jobbe lange timer, med få ferier og ferier. Oppstart må raskt utnytte trender, og tidlig vekst er viktig. Ansatte jobber døgnet rundt for å få dette til å skje, så stress og utbrenthet er mulig.

Jobbstabilitet / sikkerhet: Du vil elske jobben din, men du kan ikke holde det lenge. Forskning fra UC Berkeley & Stanford og andre bidragsytere tyder på at over 90% av oppstartene mislykkes i løpet av de første tre årene! Tekniske oppstart, spesielt, står overfor trusselen om teknologiske fremskritt og nye oppfinnelser som tørker ut sin virksomhet.

Oppstart grunnleggere har en glimrende ide og sikre nok frø penger for å starte et venture. Men det gjør dem ikke erfarne ledere. Mangel på sterke mentorer påvirker jobbstabilitet.

Du tjener ikke mye: Investorene dingle ikke en stor lønn foran fremtidsrike entreprenører. De pumper midler til driftskostnader, produktutvikling og økende kundebase. I de fleste tilfeller er lønnene lavere med oppstart enn med tradisjonelle selskaper.

Hva sosialt liv ?: Du kan ha det gøy på kontoret, men du jobber hardt også. Ansatte arbeider under ekstremt trykk for å unngå tap, så ikke regne med å ha mye av det sosiale livet. Arbeids- og livsbalansen er tøff, og uttømmende timer på kontoret kan ta en avgift.

Startups kjemper for å overleve selv når de når store høyder og er mer etablert. Teknologi endres raskt, konkurransen er hard, og små feil kan få store konsekvenser. Derfor sliter mange oppstart etter at de har vært offentlige.

Still spørsmål i et intervju som avklarer forventningene. Du kan finne en jobb med oppstart gjennom mange arbeidsplasser, og du kan bruke en oppstartslønnkalkulator for å sammenligne alternativer.


Interessante artikler

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Hvordan finne de beste betalte nettbaserte fokusgruppene, hvordan virtuelle fokusgrupper jobber, hvordan du melde deg på, hva du kan forvente å tjene og tips for å delta.

De 9 beste Pet Trade Shows

De 9 beste Pet Trade Shows

Utstillinger er en fin måte å nettverket og holde tritt med industrien innovasjoner. Lær om de store dyrebransjens handelsmesser.

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

Ubevisst bias påvirker mange beslutninger på arbeidsplasser. Se hvordan du kan identifisere og overvinne ubevisst partiskhet som påvirker disse beslutningene.

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Å skaffe kjæledyr fisk for første gang er en minneverdig opplevelse. Her er noen kjæledyr fisk anbefalinger for nybegynnere.

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Financial Advisor Satisfaction Survey fra J.D. Power gir innsikt i hvordan finansielle rådgivere ser på sine firmaer og hvor de foretrekker å jobbe.

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

For de som ønsker å være webdesigner eller utvikler, er HTML den første tingen å lære. Her er fem steder hvor du kan begynne å lære HTML i dag.