• 2024-06-30

Fordeler og ulemper med å jobbe på en bedriftsklinikk

Fordeler Og Ulemper Med Biometrikk

Fordeler Og Ulemper Med Biometrikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En bedrift veterinær klinikk er en praksis som eies og drives av et selskap. Dette er en annen forretningsmodell enn tradisjonell privat praksis, hvor en klinikk eies og drives av en enkelt veterinær eller en liten gruppe veterinærer. Antallet bedriftspraksis har økt jevnt de siste årene, og denne type praksis er blitt ganske vanlig i veterinærindustrien.

I USA er de mest fremtredende bedriftens veterinærklinikker Banfield og Veterinary Clinics of America (VCA). Banfield, en banebrytende enhet innen bedrifts veterinærområdet, ble grunnlagt i 1955. Banfield har nå en roster på ca 800 klinikker, hovedsakelig i PetSmart butikker, og selskapet sysselsetter over 2000 veterinærer. Veterinary Clinics of America (VCA), en annen ledende aktør i bransjen, har over 600 klinikker og mer enn 1800 dyr på arbeidsplassen.

Det er også en rekke regionale bedrifter og mindre nasjonale kjeder som konkurrerer med de to store.

Langt fra å være et utelukkende amerikansk fenomen, slår bedriftens veterinærklinikker også opp med økende frekvens i internasjonale markeder. I Storbritannia begynte for eksempel corporate praksis å vises i 1999 etter at en forskrift som begrenset ikke-veterinær eierskap til klinikker var avslappet.

La oss ta en titt på fordeler og ulemper ved bedriftens veterinærarbeid vs. tradisjonell privat praksis:

Fordeler av bedrifts veterinærarbeid

  • Forretningsadministrasjon håndteres fullstendig av bedriftens kontor:Veterinærer i bedriftspraksis trenger ikke å avlede oppmerksomheten fra pasientbehandling for å håndtere bemanningsproblemer, ansette nye teknikere, løpende lønn og andre tidkrevende forretningsdetaljer. Dette gjør at de kan fokusere sin tid utelukkende på å gi pasientomsorg, og det eliminerer en stor kilde til stress.
  • overførbarhet:Bedriftsklinikker kan ha et stort antall klinikker over et bredt geografisk område. Dette kan gjøre det enkelt å overføre til en annen region hvis en veterinær ønsker det. Det gjør det også mulig for dem å gå inn i et kjent klinisk miljø som er svært lik det de er vant til.
  • Vanlige arbeidsplaner:Bedriftsdyrlæger har en tendens til å jobbe ganske standardiserte tidsplaner, med mindre overtid enn det som er typisk for en veterinær i privat praksis (spesielt i forhold til de lange timene som ofte kreves av en praktiserende eier). Bedriftsklinikker holder ofte lungeveterinærer i standby for å fylle ut når de har en fraværsfetre, eller de kan trekke dyrleder fra en annen lokal bedriftsklinikk for å gi hjelp.
  • Rabatterte priser på veterinærprodukter:Bedrifts veterinærklinikker har mer kjøpekraft fra å kunne foreta bulkkjøpsordrer på vegne av flere praksiser. De kan kvalifisere for en rekke produktrabatter, og noen av disse besparelsene kan sendes videre til kunder. Bedre priser på produkter på bedriftsklinikker kan trekke noen kunder bort fra tradisjonell privat praksis.
  • Godt sted for nyutdannede:Ny veterinærskoleutdannet er aktivt rekruttert av bedriftskjeder, og bedriftsklinikker kan være et flott sted for dem å få erfaring mens de vurderer deres muligheter.
  • Utgangsstrategi for treningseiere:Etablerte veterinærer kan selge sin praksis til bedriftens enheter som en exitstrategi fra virksomheten. Bedriftsklinikken vil ofte holde medarbeiderne og la treningsinnehaveren fortsette å jobbe som en ansatt også hvis de ønsker det. Den tidligere treningseieren kan også være til nytte på lang sikt ved å beholde eierskapet til den fysiske plasseringen og leie eiendommen til selskapet.

Ulemper

  • Du kan ikke kjøpe inn i praksis som eier:Veterinærer som arbeider for bedriftsklinikker har ikke mulighet til å kjøpe seg til eierskap som i privat praksis. En bedriftsleder som søker en eierandel vil måtte forlate klinikken og starte (eller kjøpe) sin egen private praksis.
  • Begrenset beslutningsevne:Bedriftsmedisiner må følge en rekke prosedyrer og "beste praksis" knyttet til pris- og behandlingsmuligheter. De har mindre fleksibilitet enn en privat praksis veterinær ville ha på slike saker.
  • Lang godkjenningsprosess:Bedriftsklinikker kan kreve en betydelig mengde papirarbeid og en omfattende godkjenningsprosess for å kjøpe utstyr eller gjøre endringer i kliniske prosedyrer.
  • Potensiell overemphasis på økonomisk suksess:En felles kritikk av bedriftsmedisin er at morselskapene fokuserer for mye på bunnlinjen. Mens du gjør en fortjeneste, er det absolutt et mål for en klinikk (enten bedriftens eller privatpraksis), kan bedriftens veterinærer føle seg presset til å selge klienter for å øke profittmarginene.

Interessante artikler

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Se jobbbeskrivelsen for menneskelige ressurser i eksempler på menneskelige ressurser

Trenger du en HR-stillingsbeskrivelse? Eller vil du bare vite hva menneskene i HR gjør? Disse omfattende jobbeskrivelsene svarer på begge spørsmålene.

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Hva gjør en Human Resources Generalist, akkurat?

Trenger du en HR-generalist jobbbeskrivelse som vil fortelle deg de viktigste funksjonene i jobben? Finn også viktige mål og erfaring.

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Se en Sample Human Resources Manager Jobbbeskrivelse

Interessert i hva en HR-leder gjør? Denne prøvebeskrivelsen for en HR-leder gir en omfattende oversikt over ansvarsområder.

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

HR Recruiter Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Vil du vite hva en HR-rekrutterer gjør? Her er en HR-rekrutteringsjobbbeskrivelse som forteller deg detaljert om jobben og hva medarbeiderne bidrar.

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Army Ups Obligatorisk pensjonsalder

Den obligatoriske pensjonsalderen for aktiv tjeneste Army personell har blitt økt til 62 fra 55.

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Sample Human Resources Policy og prosedyrer for ansattes ledelse

Leter du etter utvalgspolitikker, sjekklister, prosedyrer og skjemaer som skal brukes i dine HR-prosesser og programmer? Her er en omfattende ressurs.