• 2024-07-02

Hva er praktikanter og praktikantsteder?

CHICKEN GIRLS: THE MOVIE

CHICKEN GIRLS: THE MOVIE

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Praktikplasser er midlertidige arbeidsplasser som gir sanntidserfaring, ofte for studenter. Eldre voksne som forandrer karrierefelt eller får grader, kan også bli praktikanter.

Interns lærer å være ansatte i et bestemt felt og få arbeidserfaring til å liste på CV når de begynner å søke etter en jobb. Noen internships er nødvendig i visse grad, og de har også råd til praktikanter muligheten til å oppleve en bestemt arbeidsgruppe før de har fullstendig engasjert seg i en karrierevei.

Fordeler for praktikanter

Den viktigste fordelen for praktikanter er opplevelsen som kan oppnås. Selv om gode karakterer er viktige for studenter, er det viktigst at arbeidsgivere ønsker å se på kandidatkandidatene på kandidatnivå, at de har litt erfaring utenfor klasserommet. På de fleste felt vil selv 4,0 elever være ulempe hvis de ikke kan vise arbeidsgivere at de har gjort relevant arbeid i en virkelighet.

Gjennomføring av praktik kan også være en del av en gradskrav. Når det er tilfelle, har høgskolene som tilbyr graden, vanligvis programmer for å matche studenter med arbeidsgivere som er villige til å ansette et bestemt antall praktikanter for et semester eller annen definert tidsperiode.

En annen fordel for praktikanter er nettverket de kan gjøre i løpet av praktik. Ved å jobbe i en profesjonell innstilling, kan de koble til de på sitt eget kontor og med klienter de kan støte på, avhengig av hvilken type arbeid de gjør. Når det er på tide å begynne å lete etter en heltidsjobb, kan disse forbindelsene være like verdifulle som opplevelsen som er oppnådd under praktikoppholdet.

Fordeler for arbeidsgivere

Et effektivt internship program kan gi et selskap med en relativt billig kilde til arbeid for mange grunnleggende oppgaver. Når arbeidsgivere behandler et internship program som en investering i rekruttering og trening og er villig til å gi praktikantene en mulighet til å jobbe med erfarne fagfolk, vil de ofte få verdifull produksjon fra studentene eller andre i programmet.

Selv om praktikanter ikke bør forventes å håndtere mye ansvar, kan de gi verdifull støtte og hjelp til heltidsansatte som er villige til å ta på praktikanter. De beste praktikantene kan da bli målrettet av selskapet på veien for rekruttering for heltidsposter etter at de har oppnådd utdanning.

innbetaling

Praktikplasser kan betales eller ubetalte stillinger, avhengig av omstendighetene.

I de fleste tilfeller skal praktikanter betales av arbeidsgiveren. Arbeidsgivere får fordel av tid og arbeid investert av praktikanter, men ubetalte praktikplasser er vanlige. Dette er ofte tilfellet dersom internship teller for akademisk kreditt for en bestemt grad for oppgradering.

Fra 2018 ga US Department of Labor en syv-punkts test for å avgjøre om et internship kunne være ubetalt. Hvert av de syv punktene faller effektivt inn i en av to kategorier: forventning om lønn eller utdanningsfordeler. For en internship for å kvalifisere som ubetalte, må både arbeidsgiver og praktikant forstå på forhånd at det ikke er noen forventning om lønn. Når det gjelder utdanning, for at praktikoppholdet skal være ubetalt, må det være en tydelig sammenheng mellom internshipens ansvar og et utdanningsopplegg hvor praktikanten deltar.


Interessante artikler

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Enkeltpilot ressursstyring (SRM)

Styring av arbeidsbelastning, reduserende risiko, gjenkjennelse av feil og gode beslutninger er en del av enkeltpilot ressursforvaltning. Trener du bra SRM?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Hva er det som å jobbe hjemmefra med Sitel?

Sitel tilbyr jobber for arbeidssentre i USA. Denne profilen inneholder informasjon om lønn, trening og timer på denne BPO.

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

11 nettsteder for å finne jobb i hjemmet jobber

Du kan tilbringe tidskryssende Craigslist for jobbledere, eller du kan finne ledige jobbledninger her i denne listen over steder som tilbyr tips og stillingsannonser.

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

Situasjonsintervju Spørsmål og tips for besvarelse

I et situasjonsintervju blir en kandidat spurt hypotetiske spørsmål om hva som kan skje på en jobb, følg disse tipsene for å svare riktig hver gang.

Myter om en karriere i reklame

Myter om en karriere i reklame

Lær om ekte reklame karriere, og skille fakta fra fiksjon.

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

MOS-felt 13 Beskrivelse - Feltartilleri

Felt artilleri jobbfeltet har et teknisk mangfoldig og avansert sett med militære yrkes spesialiteter, fra meteorologi til radar deteksjon.