• 2024-09-28

Avvisningstavleprøve for mislykkede søkere

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange arbeidsgivere hopper over å sende et avslagstavle til mislykkede jobbsøkere som de ikke har intervjuet, men å sende et brev er en høflighet og kan understreke din stilling som en valgt arbeidsgiver. Ditt rykte, bygget en kandidat av gangen, er avgjørende for din pågående evne til å tiltrekke deg det beste og dyktigste talentet til firmaet ditt. Ikke gjør et varig dårlig inntrykk.

Ditt avslagstavle skal være rett frem og offisielt informere en søker om deres status.

Avvisning Letter Sample for mislykkede applikasjoner

Dette er et eksempel på avslagstavler for mislykkede applikasjoner. Last ned modifikasjonsbrevmalen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Avvisingsbrevprøve for mislykkede applikasjoner (Tekstversjon)

1. september 2018

Thomas Rodriguez

123 Main Street

Anytown, CA 1234

Kjære Thomas, Vi setter pris på at du tok deg tid til å søke om posisjonen til (navn på stilling) hos vårt firma. Vi mottok programmer fra mange mennesker. Etter å ha gjennomgått innsendt søknadsmateriale, har vi besluttet at vi ikke vil tilby deg et intervju.

Vi setter pris på at du er interessert i vårt firma. Vennligst søk igjen i fremtiden hvis du ser en stilling som du kvalifiserer for. Igjen, takk for søknaden. Vi ønsker deg alt godt.

hilsen, Bill Lee (Human Resources Staff Signature)

Bill Lee (Personal Resources Staff Name)

Mer Relatert til forsøksbrevprøven

Husk at avslagstavlet er din siste mulighet til å bygge forhold til søkeren. Et avslagstavle som følger dette formatet, bør føre til at søkeren tenker positivt på din bedrift.

Ditt rykte som arbeidsgiver påvirkes av denne søkerens mening og meninger fra folket som hører denne søkerens oppfatning.

Ikke tro at det å sende et avslagstavle er ubetydelig for ditt rykte som en potensiell arbeidsgiver for ønskelige ansatte.

Susan Heathfield er ikke advokat, og innholdet på nettstedet er ikke garantert for nøyaktighet og lovlighet og skal ikke tolkes som juridisk rådgivning. Sysselsetting lover og forskrifter varierer fra stat til stat og land til land, slik at nettstedet ikke kan være endelig på alle av dem på arbeidsplassen din. Når du er i tvil, alltid søke juridisk råd eller hjelp fra statlige, føderale eller internasjonale myndigheter, for å sikre at din juridiske tolkning og avgjørelser er korrekte. Informasjonen på dette nettstedet er kun for veiledning, ideer og hjelp.


Interessante artikler

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Hvordan finne de beste betalte nettbaserte fokusgruppene, hvordan virtuelle fokusgrupper jobber, hvordan du melde deg på, hva du kan forvente å tjene og tips for å delta.

De 9 beste Pet Trade Shows

De 9 beste Pet Trade Shows

Utstillinger er en fin måte å nettverket og holde tritt med industrien innovasjoner. Lær om de store dyrebransjens handelsmesser.

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

Ubevisst bias påvirker mange beslutninger på arbeidsplasser. Se hvordan du kan identifisere og overvinne ubevisst partiskhet som påvirker disse beslutningene.

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Å skaffe kjæledyr fisk for første gang er en minneverdig opplevelse. Her er noen kjæledyr fisk anbefalinger for nybegynnere.

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Financial Advisor Satisfaction Survey fra J.D. Power gir innsikt i hvordan finansielle rådgivere ser på sine firmaer og hvor de foretrekker å jobbe.

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

For de som ønsker å være webdesigner eller utvikler, er HTML den første tingen å lære. Her er fem steder hvor du kan begynne å lære HTML i dag.