• 2024-09-28

Oppstå virtuelle løsninger (Arise.com) Profil

Oppst Gameplay in ranked mode in free fire

Oppst Gameplay in ranked mode in free fire

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arise Virtual Solutions er et velkjent virtuelt call center-selskap som ofte blir nevnt i media som en legitim jobb-hjemme-mulighet. Imidlertid kan andre call center jobber være bedre penger å gjøre muligheter.

For å bli en Arise-agent må du bli et selskap. Oppstår og ber deg om å ta opp virksomhetsutgifter i form av opplæring og andre løpende avgifter. Disse gebyrene betales tradisjonelt av et selskap som ansetter for sysselsetting av call center-stillinger, selv selskaper som ansetter uavhengige entreprenører, håndterer vanligvis disse innledende kostnadene. Investering i disse kostnadene på forhånd gjør Arise en mer risikofylt forretningsoppgave. Hvis du bestemmer deg for å jobbe for Arise, må du nøye gjennomgå alle retningslinjene sine før du betaler noe.

Alt om å oppstå virtuelle løsninger

Basert i Miramar, FL, har Arise Virtual Solutions eksistert siden 1999. Den bruker virtuelle telefonsentre til å outsource for sine kunder. Arbeidstyper inkluderer teknisk support, salg og kundeservice. Arise krever at agenter blir virtuelle servicekorporasjoner (VSC), som betyr at agenter må bli innlemmet i hjemlandet og betale Arise for trening som kreves for å jobbe for sine kunder.

Hva er et Virtual Call Center?

De fleste virtuelle (eller hjemme) call centre enten ansette folk som uavhengige entreprenører eller som telecommuting ansatte. Uansett forventes agenter vanligvis å levere sitt hjemmekontorutstyr, og i noen få tilfeller kan selskapene spørre arbeidstakere om å dekke engangsprisen til en bakgrunns- og kredittkontroll (selv om dette ikke er standard). Imidlertid betaler de fleste bedrifter kostnaden for trening (og faktisk betaler sine agenter mens de er opplært). Og mens mange bedrifter krever at agenter er uavhengige entreprenører (i motsetning til ansatte), er de vanligvis ikke pålagt å bli selskaper, som Arise krever.

Hvordan oppstår, fungerer

Selv finne ut nøyaktig hvordan Arise fungerer er en ganske komplisert prosess. Arises FAQ-side dekker bare grunnleggende. For å bli en Arise-agent må du betale for å sette opp ditt selskap i din stat. Deretter må du betale gebyr for opplæringen til Arise. Dette er i tillegg til eventuelle kostnader du pådrar å sette opp en dedikert telefonlinje (separat fra hjemmen din) og Internett-tilgang.

Når du er etablert som en "Virtual Service Corporation", må du imidlertid betale for spesifikk trening for alle klienter som du jobber med. Oppstår da belaster deg, en månedlig serviceavgift. Her er de grunnleggende trinnene for å komme i gang på Arise:

  • Søk på nettet. Du må være 18 år gammel.
  • Ta en online ferdighetsvurdering. Hvis du ikke bestått noen del av vurderingen, må du vente tre måneder for å søke på nytt.
  • Hvis akseptert, betal for en kriminell bakgrunn sjekk.
  • Med en tilfredsstillende bakgrunnskontroll, fullfør "Arise basic certification program", som tar en avgift og tar 20 timer din tid.
  • Opprett en innlemmet enhet. Dette betyr å fullføre prosessene for innlemmelse i staten din. Vær oppmerksom på at mange stater krever årlige avgifter og avgifter til selskaper som de ikke tar betalt for uavhengige entreprenører.
  • Tegn kontrakt med Arise.
  • Sett opp et hjemmekontor. Arise krav er ganske typisk for de fleste hjemmekontor kontor krav.
  • Søk om å registrere deg i klient-spesifikk sertifisering, som hver bærer et gebyr, og varer fra to dager til flere uker.
  • Fullfør treningen; begynn å jobbe, forutsatt at det er ledige stillinger.

Kostnader for å jobbe for å oppstå

Det første utlegget av tid og penger er stort, og de løpende kostnadene er betydelige. Det er ingen garanti for at du får de timene du trenger for å hente disse kostnadene.

I absolutt minimum må Arise call center agenter utgi flere hundre dollar og mer enn 20 timer før de gjør en krone.

Som andre virtuelle telefonsentre er kompensasjon vanligvis en fast rente, som kan være ved samtalen, i minuttet eller i timen. Dette varierer etter klient. I gjennomsnitt er det minst 14 timers arbeid før du går i stykker (og det teller ikke de 20 timene du legger inn i opplæringen). I tillegg er det kostnaden for kontorutstyr eller telefonlinjer.

Hvis disse var alle engangs kostnader, kan det være verdt å jobbe for Arise lenge. Men faktum er at opplæringsavgiftene og ubetalte treningstid gjentar med hver ny klient. De fleste bedrifter betaler sine arbeidere under trening; arbeidstakere betaler ikke selskapet. Ja, folk betaler for utdanningen, men en utdanning vil tjene deg hele livet. Denne opplæringen er for en bestemt klient av Arise, så hvis du ikke jobber for Arise, er treningen ubrukelig.

Skatter og avgifter knyttet til å inkorporere en virksomhet er årlige i mange stater. Og så oppstår avgifter gebyrer for "infrastruktur."

Oppstå stillinger sin policy som å skape småbedriftseiere. Og selvfølgelig er det en risiko for å eie en bedrift. Men det er mange andre virtuelle call center-selskaper (og andre jobber hjemme jobber) som ikke krever forhåndskostnader fra sine agenter.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.