• 2024-06-30

Grunner til at telearbeidet tilhører din fremtid

Hvorfor-sangen

Hvorfor-sangen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du interessert i den nyeste informasjonen om tilstanden for fjernarbeid? I en verden hvor teknologiforbruket øker daglig og enda mer signifikant med hver ny generasjon arbeidstakere, bør fjernarbeid bli forfulgt som et ansattes valg. Det er levedyktig og gir betydelige fordeler for arbeidsgiver og ansatte.

Telearbeid og andre kreative arbeidsplanalternativer blir viktige for din evne til å tiltrekke seg og beholde talentfulle medarbeidere. Arbeidsløpsfleksibilitet er en av dine viktigste muligheter for å tiltrekke tusenårige ansatte og beholde kunnskapen og veiledningen av Baby Boomers.

Hvor viktig er fjernarbeid til amerikanske ansatte? Av selskapene som lagde "Fortune Magazine" s ' 2011 årlige "100 Best Companies to Work For" -listen, tillater 82 prosent av selskapene sine ansatte å telekommutere eller arbeide hjemme minst 20 prosent av tiden. Denne prosentandelen øker hvert år.

Er organisasjonen din konkurransedyktig?

Statlig telearbeidingsrapport

Kate Lister, en internasjonalt respektert og sertifisert ekspert på fjernarbeid (arbeidsskift), og Tom Hamish, har samlet en omfattende rapport om tilstanden for fjernarbeid i USA.

Listers organisasjon, "Telework Research Network," studerte telearbeidstrender de siste fem årene. Sponset av "Citrix Online," oppsummeringsrapporten, "The State of Telework i USA., "avslører hvem som jobber fjernt, hvordan de er fjernarbeid, og hvor de er fjernarbeid. Rapporten vurderer også den sosiale og økonomiske virkningen av øvelsen.

Å jobbe med sine egne data og dataene som er hentet fra eksisterende studier og statistikker fra slike organisasjoner som WorldatWork og Bureau of Labor Statistics, Lister og Hamlish, presenterer et bilde av telepommuting som det for tiden eksisterer.

Du vil ønske å lese hele rapporten om distansutvikling. Rapporten gir noen viktige funn av hvem, hva, når, hvor, hvorfor, og hvorfor ikke av fjernarbeid. Spesielt interessant er de faktorene som for tiden hindrer fremdriften av telearbeid i et nasjonalt sysselsettingsbilde som inkluderer disse faktorene.

  • 45 prosent av den amerikanske arbeidsstyrken har jobber som er kompatible med, i hvert fall deltidsarbeid.
  • Femti millioner amerikanske ansatte som ønsker å jobbe hjemmefra, holder jobber som er telearkompatible, men bare 2,9 millioner anser hjemme som deres primære arbeidssted (2,3 prosent av arbeidsstyrken).
  • Regelmessig telekommunikasjon vokste med 61 prosent mellom 2005 og 2009. I samme periode økte hjemmebasert selvstendig næringsvirksomhet med 1,7 prosent.
  • Basert på nåværende trender, uten vekstakselerasjon, vil faste teleselskaper totalt 4,9 millioner innen 2016, en økning på 69 prosent fra dagens nivå, men godt under andre prognoser.
  • 76 prosent av teleselskapene jobber for private næringsvirksomheter, ned fra 81 prosent i 2005 - forskjellen skyldes i stor grad økt arbeid hjemme blant statlige og føderale arbeidstakere.
  • Ved å bruke hjem som en "rimelig innkvartering" etter amerikanerne med funksjonshemmede, jobber 316.000 mennesker regelmessig hjemmefra.
  • Den typiske telekommutøren er en 49-årig, høyskoleutdannet, lønnsom, ikke-faglig medarbeider i en ledelses- eller profesjonell rolle, og tjener $ 58 000 i året på et selskap med mer enn 100 ansatte.
  • I forhold til den totale befolkningen, er en uforholdsmessig andel av ledelsen, profesjonelle, salgs- og kontorarbeidere telekom.
  • Ikke-fritatte arbeidstakere er langt mindre tilbøyelige til å arbeide hjemme regelmessig eller ad hoc, enn lønnsomme ansatte.
  • Over 75 prosent av de ansatte som jobber hjemmefra, tjener over $ 65 000 per år og setter dem i den øvre 80 prosentile i forhold til alle ansatte.
  • Større selskaper er mer sannsynlig å tillate telekommunikasjon enn mindre.
  • Ikke-faglige organisasjoner er mer sannsynlig å tilby til telekommutere enn de med fagforeninger.
  • Lister konkluderer med at 50 millioner mennesker ville være det teoretiske maksimumet for å jobbe hjemme. Det står for 36 prosent av den totale arbeidsstyrken eller 40 prosent av de ikke-selvstendig næringsdrivende.
  • Andre studier tyder på at enda flere ansatte ville jobbe hjemme hvis alternativet var tilgjengelig. Telework Research Network, WorldatWork 2011 Telework Survey, 2009 American Community Survey konkluderer med at: av de anslåtte 63 millioner ansatte som kunne jobbe hjemme:

    - 30,4 millioner eller 49 prosent kunne, vil, men jobber ikke hjemme, - 16 millioner eller 25 prosent kunne jobbe hjemme 1-5 dager i måneden, - 2,9 millioner eller 5 prosent kunne jobbe hjemme 3-5 dager i uken, - 13,4 millioner eller 21 prosent ønsker ikke å jobbe hjemme.

* Med mindre annet er nevnt, refererer all telecommuterstatistikk til ikke-selvstendig næringsdrivende som hovedsakelig jobber hjemmefra. All informasjon er brukt med tillatelse fra rapportens forfatter.

Bedriftsfordeler ved telearbeid

Fordelene ved fjernarbeid til arbeidsgiver og ansatte er overbevisende. Fordelene og ulempene med en fleksibel tidsplan, inkludert fjernarbeid, ble utforsket i lengden.

I deres telearbeidstudie konkluderer Lister og Hamish at bedrifter vil oppleve disse fordelene.

  • * "Spar over $ 13,000 per person
  • Øk produktiviteten med over 466 milliarder kroner - 6 millioner årsverk
  • Spar $ 170 milliarder i fast eiendom og relaterte kostnader (antar en reduksjon på 20 prosent)
  • Spar 28 milliarder dollar i fravær (25% reduksjon) og omsetning (10 prosent reduksjon)
  • Forbedre driftens kontinuitet
  • Unngå miljømessige sanksjoner, byavgift, etc.
  • Redusere deres energikostnader og karbonavtrykk
  • Forbedre balansen mellom arbeid og liv og bedre imøtekomme behovene til familier, foreldre og eldre omsorgspersoner.
  • Unngå "hjernedreneringseffekten" av å trekke Boomers ved å la dem jobbe fleksibelt.
  • Kunne rekruttere og beholde de beste menneskene. "

* Beregnet av "Telework Research Network's proprietære Telework Savings Calculator" ™ og antar: 25 prosent reduksjon i fast eiendomskostnader på $ 43 / sf, 1,5 dagers reduksjon i fravær, 10 prosent reduksjon i omsetning og 25 prosent økning i produktivitet (med en gjennomsnittlig lønn på 41,605 dollar, inkludert det veide gjennomsnittet av jobbene i projeksjonen - basert på 2009 ACS.)

Ulemper for telearbeid

Listers fremskrivninger for den brede spredningen av telearbeid er mer konservative enn fremskrivninger fra andre organisasjoner som studerer muligheten. Hun er ikke så optimistisk om andelen organisasjoner som er klare og villige til å gjøre det dype kulturelle skiftet som fjernarbeid krever.

Hun finner det største hinderet for fjernarbeid er mellomledelsen. Lister sier, "Spørsmålet om mistillid - hvordan vet jeg at de jobber - er stor og ikke lett overvinne. Ledelses holdninger som ble født i dagene med svettebutikker og skrivebassenger, dominerer fortsatt. Og selv i de sjeldne organisasjonene hvor ledende ansatte Ubegrenset støtter konseptet, mangel på mellomledelse innkjøp er hindring. " I tillegg, i noen organisasjoner, er ledelsen ikke støttet av fjernarbeid.

Det nest største hinderet er jobbkompatibilitet med fjernarbeid. Noen jobber må utføres på stedet. Men proporsjoner av mange jobber, i et miljø som støtter telearbeid, kan utføres hjemme eller på en annen arbeidsplass.

Ta en titt på "Teleworking Trends" -rapporten for ytterligere innsikt om virkningen av økt telearbeid på samfunn, økonomi og individet. Du vil være glad for at du gjorde det. Lister og Hamish har gjort en bemerkelsesverdig jobb med å tegne fra dagens forskning for å se på telearbeidets tilstand og potensialet for fjernarbeid i USA.

Nåværende tilstand av telekommunikasjon

Til slutt, i en rapport fra 2017, fant Gallup-organisasjonen at antallet arbeidstakere som arbeider eksternt, økte med fire prosentpoeng fra 39 prosent til 43 prosent fra 2012 til 2016, og de ansatte som jobbet eksternt, brukte mer tid på å gjøre det.

Mer relatert til fjernarbeid

  • Topp 10 menneskelige trender i tiåret
  • Slik forhandler du en fleksibel plan
  • Arbeid Schedule Choices Ansatte Kjærlighet

Interessante artikler

Seksuelt trakasseringslover og Valentinsdag

Seksuelt trakasseringslover og Valentinsdag

Selv om Valentinsdag er en dag for å uttrykke kjærlighet og romantiske følelser, kan noen bevegelser betraktes som seksuell trakassering. Her er det å vite.

Få en Music Business Degree

Få en Music Business Degree

Dedikerte musikkbransjen grad programmer er popping opp over alt. Finn ut om de hjelper deg med å få jobb i musikkbransjen.

Fordeler ved å ansette en bestillingsagent

Fordeler ved å ansette en bestillingsagent

Her er hvorfor du bør leie en booking agent når bandet ditt etablerer en fan base og er å ta inn nok penger til agentens provisjon.

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon?

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon?

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon? Finn ut når musikere kan ha mest nytte av musikkindustriens konvensjoner.

Skal jeg flytte når kjæresten min beveger seg?

Skal jeg flytte når kjæresten min beveger seg?

Hvis din signifikante andre får en jobb ut av staten, kan du flytte med ham / henne, prøve fjernkontrollen eller bryte opp. Bestem hva som passer deg.

Betaler for musikkdistribusjon

Betaler for musikkdistribusjon

Å betale for musikkdistribusjon får poster i butikker, men det kommer med betydelig risiko hvis du ikke har kampanje på plass.