• 2024-09-28

Hva er beste praksis i oppsigelser for arbeidsgivere?

Hva er best av iskrem og trening?

Hva er best av iskrem og trening?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Beste praksis i avskedigelser betyr noe for de ansatte du legger av og de ansatte som overlever oppsigelsene. Medarbeideroppsigelser gir deg mulighet til å kutte kostnader samtidig som du opprettholder forholdet til de mest kritiske medarbeiderne. Planlegg først for organisasjonens framtid når du går ut på en ansatt avskedigelse.

Du må takle de problemene og utfordringene du forventer å oppstå før, under og etter at du legger dine verdsatte ansatte. Denne forventningen vil tillate deg å vurdere hvert alternativ før du legger av med ansatte også.

Kommunisere alternativene du vurderte, vil også myke oppslaget på å måtte legge av ansatte - når du skjønner oppsigelser er ditt eneste alternativ. Vellykket din organisasjon beveger seg fremover avhenger av denne gjennomtenkt og kommunikasjon.

Dette er beste praksis for arbeidsgivere mot de ansatte de må legge seg av. Finn ut hvordan du hjelper de ansatte som overlever oppgivelsene, opprettholder positiv moral og motivasjon. Vedta disse beste praksisene.

  • 01 Hvordan å Tilbakebetaling-Bevis Jobb og Karriere

    Salg og lønnsomhet er ikke i tråd med dine prognoser og mål. Du har prøvd kostnadseffektive kostnadsreduksjoner og strømlinjeformede arbeidsprosesser. Avdelinger har deltatt i kontinuerlige forbedringsdiskusjoner og planer.

    Men dine utgifter fortsetter å montere. Dine utgifter er ute av tråd med de nåværende behovene til bedriften din. Hva er dine alternativer? Ofte er det ingen gode svar. Men sjekk disse ut som rimelige alternativer.

  • 03 Downsizing med verdighet

    Nedbrytning eller oppsigelse er en giftig løsning. Brukt sparsomt og med planlegging nedskalering kan være en organisatorisk livredder, men når layoffs brukes gjentatte ganger uten en gjennomtenkt strategi, kan downsizing ødelegge en organisasjonens effektivitet.

    Hvordan du behandler folk virkelig betyr noe - til de som går og folkene som er igjen. Se et eksemplar avskrivelsesbrev for ansatte.

  • 04 Hvilken merknad må en arbeidsgiver sørge for oppgjør?

    Arbeidsgivere har en rekke ansvarsområder til sine ansatte. Men ansettelsesavslutning er ikke et område som forbundsregeringen lovgiver, unntatt i noen få tilfeller.WARN-loven har visse krav som arbeidsgivere må følge slik at du vil bli kjent med det.

    Trenger du å forstå hvor mye advarsel en arbeidsgiver trenger for å gi en ansatt en rekke avslutningsscenarier?

  • 05 7 Tips for kompassionate layoffs

    Ingen ønsker å legge av gode ansatte. Disse syv tipsene vil hjelpe deg med å oppnå nødvendige medarbeideroppsigelser med medfølelse og empati for de ansatte du legger av og de ansatte som forblir.

    Bruk disse tipsene for å lykkes med å legge av ansatte mens du beholder lojaliteten til dine folk som forblir.

  • 06 Downsizing Survivors

    Uansett omstendigheter, har du alle ting som er felles under og etter nedskalering-overlevende overlevende, de "kunne være", "skulle være", heldige medarbeidere som gjorde kuttet under oppsigelser og nedstengninger.

    De fleste organisasjoner investerer sin innsats for å hjelpe de nedskrevne medarbeiderne videre. Dette er etisk, rimelig og positiv. Plus, dine overlevende ser på. Men enda viktigere er hvordan du behandler de ansatte som forblir.

  • 07 Overlevende kan svie etter nedstenging

    Hvis du gjør de riktige tingene riktig, kan du minimere, og til og med eliminere, de negative organisatoriske konsekvensene av layoffs. Finn ut hvordan du kan minimere effekten av layoffs og downsizing på dine overlevende, de ansatte som forblir etter en layoff eller downsizing.

  • 08 Avgangsbetaling

    Avgangsbetaling er penger som en arbeidsgiver kan ønske å yte for en ansatt som forlater sin ansatt. Normale omstendigheter som kan utgjøre fratredelsesgodtgjørelse inkluderer oppsigelser, jobbgjennomføring, og gjensidig avtale på enkelte måter uansett grunn.

    Avgangsbeløpet utgjør vanligvis en uke eller to av lønn for hvert års tjeneste til selskapet. Avgangslønn anbefales sterkt for arbeidsgivere som gjør ansettelsesoppsigelser. Det er en snill og gjennomtenkt gest, og husk - de resterende ansatte ser på.

  • 09 Sysselsetting slutter sjekkliste

    Ansatte forlater organisasjonen av gode og dårlige grunner. På den positive siden finner de nye muligheter, går tilbake til skolen, går på pensjon eller lander deres drømmejobb. Mindre positivt, de blir sparket for dårlig ytelse eller dårlig oppmøte eller oppleve oppsigelse på grunn av nedgang i virksomheten. Jeg

    n hver gang har du behov for en sjekkliste for ansettelsesoppsigelse for å hjelpe avgangsprosessen for arbeideren jevnt.

  • 10 Hvordan håndtere når kollegaer mister jobben sin

    Du er trist, du er redd, og du er bekymret for at jobben din kan være den neste til å gå. Du er også lettet, du er takknemlig, og du føler deg skyldig i at du fortsatt har en jobb. Du lider av tap av dine medarbeidere, og til tross for at du er en downsizing overlevende, føler du deg også som et offer.

    Velkommen til den nye verden av jumbled følelser mens du lærer å takle tapet av dine medarbeidere i en layoff.


  • Interessante artikler

    Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

    Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

    Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

    Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

    Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

    Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

    Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

    Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

    Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

    Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

    Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

    Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

    Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

    Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

    Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

    Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?