• 2024-07-01

Ny jobbmelding: E-postmelding og breveksempler

Hvordan skrive en profesjonell e-post

Hvordan skrive en profesjonell e-post

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Er du spent på den nye jobben du nettopp har ansatt for og vil kunngjøre den til alle du kjenner? Du har også et faglig ansvar for å varsle gruppemedlemmene og / eller klientene til dette stigende flyttet, slik at de får tid til å tilpasse seg. Her er den beste måten å dele nyheten med.

Timing er viktig

Først og fremst, ikke nevne din nye jobb før ditt tilbud er bekreftet, du har en startdato, du har signert den stiplede linjen på leiekontrakten din, og det er en ferdig avtale. Det er ikke lurt å kunngjøre noe før du er helt sikker på at det kommer til å skje. Arbeidsgivere har vært kjent for å tilbakekalle jobbtilbud, eller noe annet kan skje der jobben ikke trener.

Hva å skrive

Det du sier i brev eller e-post, avhenger av hvem du skriver til. Du kan fortelle dine kollegaer hvor mye du har hatt glede av å jobbe med dem og hvor mye du vil savne dem, selv om du er begeistret over din nye posisjon.

Dine meldinger til kunder og forretningsforbindelser skal være korte og inkludere det grunnleggende - det faktum at du beveger deg og hvor du kan nås. Når du forteller forbindelsene dine, nevner du hvor fornøyd du skal starte din nye jobb. Hvis noen av kontaktene dine hjalp med jobbsøkingen, er dette en god tid å takke dem for deres hjelp.

I alle tilfeller holde tonen i meldingen positiv, selv om du drar på grunn av problemer på jobben eller med firmaet. Det er ikke noe poeng i å få opp noe negativt angående avreise.

Generelt bør brevet inneholde disse fakta:

  • Du forlater din nåværende jobb
  • Når du drar
  • Hva din nye posisjon vil være
  • Når du starter den nye jobben
  • Hvor mye ser du frem til din nye rolle
  • Hvordan holde kontakten (del e-post, telefon, LinkedIn, sosiale medier)

Følgende vil være spesifikk for personen du skriver til:

  • Takk for mulighetene til den gamle jobben
  • Du kommer til å savne personen
  • Takk for hjelpen med å sikre den nye jobben
  • Hvordan overgangen din vil påvirke klientforholdet

Levering av kunngjøringen

E-post eller en LinkedIn-melding er begge passende for å annonsere en stilling eller karriereendring. Men hvis du vil gi en mer formell kunngjøring, bør du vurdere å sende et brev, notat eller kort med din nye kontaktinformasjon.

Det er en god idé å diskutere hvordan du bør fortelle dine nåværende firmaets kunder med sjefen din før du sender en kunngjøring for å være sikker på at du er begge på samme side. Det vil også utelukke konfidensialitetsproblemer hvis du har signert en avtale. Hvis du signerte en ikke-avsløringsavtale (NDA) som inkluderte en klausul som klientlister er konfidensielle og arbeidsgiverens eiendom, kan du potensielt åpne deg for rettslige skritt hvis du forsøker å kontakte en nåværende eller tidligere klient for å informere dem av din karriereendring.

Ny jobbmelding E-postmelding Sample

Emne: Flytter på - Ditt navn

Jeg er glad for å kunngjøre at jeg skal bli med i PR-avdelingen for National Media Services den 3. januar. Jeg skal forlate min stilling hos Western States Marketing den 16. desember.

Jeg er takknemlig for de fire årene jeg brukte for vestlige stater, og denne nye posisjonen vil tillate meg å fokusere på markedsføring av sosiale medier, som er mitt kompetanseområde.

Den tristeste delen vil være hvor mye jeg vil savne deg som kunde. Det er imidlertid trøstende å vite at min kollega, Barry Anderson, vil overta mine kontoer, og så vil du være i gode hender.

Takk så mye for å stole på meg med markedsføringsbehovene dine, og hvis jeg noen gang kan hjelpe deg i fremtiden, vennligst gi meg beskjed.

Vennlig hilsen, Navnet ditt

Telefonnummeret ditt

Din epostadresse


Interessante artikler

Når Traveling Musicians trenger arbeidstillatelse

Når Traveling Musicians trenger arbeidstillatelse

Touring med bandet ditt? Avhengig av omstendighetene din, kan du trenge et arbeidstillatelse eller tillatelse. Finn ut hvordan de gjelder for deg.

Steder å donere brukte datamaskiner og annen elektronikk

Steder å donere brukte datamaskiner og annen elektronikk

En rekke organisasjoner godtar brukte datamaskiner, skjermer, skrivere og TVer, og du kan få en skattekvittering for de fleste donasjoner.

Aktuar Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Aktuar Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Hva er en aktuar? Lær om denne okkupasjonen. Få en jobbbeskrivelse og finn ut om utdanningskrav, inntjening og jobbutsikt.

Hvorfor generasjonsforskjeller er en arbeidsplass myte

Hvorfor generasjonsforskjeller er en arbeidsplass myte

Det er en feil å fokusere HR og ledelsesstrategi på generasjonsforskjeller. Forskning viser at de ikke eksisterer.

Løsninger til topp 4 internship utfordringer

Løsninger til topp 4 internship utfordringer

Bruk disse løsningene til å ta de riktige tiltakene og forbedre situasjonen før det ødelegger internshipet ditt. Ryd opp misforståelser omgående.

Ikke bare hopp på den trenden #Hashtag

Ikke bare hopp på den trenden #Hashtag

Problemet med dette la oss hoppe på en trender hashtag-strategi (og det er ikke mye av en strategi på det) at det kan blåse opp i ansiktet ditt.