• 2024-09-28

Manglende e-post og breveksempler

Video 232 Skriftlig norskprøve A1-A2, A2-B1, B1-B2 resultater og vurderinger

Video 232 Skriftlig norskprøve A1-A2, A2-B1, B1-B2 resultater og vurderinger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du er pålagt å formelt underrette arbeidsgiveren din skriftlig når du enten har gått glipp av arbeid eller ikke kan komme på jobb, er det viktig å skrive en profesjonell e-postmelding eller et brev med grunnleggende detaljer om hvorfor du var fraværende.

Bedrifter kan kreve at ansatte gir et skriftlig unnskyldningsskjema eller send en e-postmelding når de savner tid fra jobb for doktors avtaler eller av andre grunner. I tillegg må du kanskje be om en formell permittering skriftlig.

Hvis du sender en e-post for å si at du ikke kommer på kontoret i dag, bør en kort melding være tilstrekkelig til å gi sjefen din med passende varsel. Hvis du ber om permisjon eller annen forlenget tidsavbrudd, må du imidlertid gi mer detaljert informasjon i din forespørsel.

Send meldingen din så snart du vet at du trenger tid borte fra jobben. Jo mer forhåndsmelding du kan gi, desto lettere vil det være for selskapet å ordne å dekke arbeidsbelastningen din, og jo mer akseptabelt vil de være å gi forespørselen din.

Disse eksemplarbrevene og e-postmeldingene med unnskyldninger for manglende arbeid kan og bør redigeres for å passe dine personlige forhold - du bør ikke bare kopiere og lime dem. Se også nedenfor for tips om hva - og hva ikke - for å inkludere i din forespørsel om permitteringsbrev.

E-post unnskyldningsmedlem Eksempler på manglende arbeid

  • Utilfreds e-postmelding
  • Doktoravtale E-postmelding
  • E-post for sent for arbeidstaben
  • Sykdags e-postmelding

Prøv skriftlige brev med unnskyldninger for manglende arbeid

  • Absence Excuse Letter
  • Unnskyldning for manglende arbeidsbrev
  • Doktoravtalebrev
  • Formell unnskyldningsbrev
  • Sykefraværsbrev

Eksempler på brev som ber om fravær fra arbeid

  • Formell forlatelse av fraværsbrev
  • Fraværsbrev
  • Eksempel fraværsbrev - Militær permisjon

Hva skal inkluderes i en forespørsel om et fraværsbrev

Hvis du finner ut at du trenger permisjon, vil arbeidsgiveren forventer at du forklarer hvorfor dette er så viktig for deg. Ditt fravær vil både forstyrre dem og vil kanskje koste dem tid eller penger også hvis de er tvunget til å finne en midlertidig erstatning for deg. Brevet ditt bør derfor inneholde en tilstrekkelig grunn til forespørselen din, støttet av følgende logistiske detaljer:

  • Datoen / datoene vil du ikke være tilgjengelig for arbeid.
  • Datoen du kommer tilbake til arbeid, hvis du vet det.
  • Et tilbud om å hjelpe mens du er ute av kontoret, hvis det er mulig.
  • Et tilbud om å fullføre alle utestående prosjekter / klientarbeid før avreisen din begynner, hvis tiden tillater det.
  • Et tilbud om å gi dokumentasjon hvis du ber om medisinsk eller militær permisjon.
  • E-postadressen og / eller telefonnummeret hvor arbeidsgiveren din kan kontakte deg hvis de har et spørsmål.
  • Eventuell annen tilleggsinformasjon som kreves av selskapet hvis de har en formell politikk for å be om syktid eller avgang fra jobben din.

Hva skal ikke inkluderes i en unnskyldning eller permisjon for fraværsbrev

Tenk nøye på hvor mye personlig informasjon du vil dele med arbeidsgiveren om din unnskyldning eller forespørsel om permisjon. Du vil ikke for dem å tro at du er prevaricating eller at fraværet ditt kan legge grunnlaget for en permanent avreise. Enhver mistanke kan føre til at de skyter deg, spesielt hvis du jobber i en stilling der arbeidssikkerhet ikke er garantert, og hvor det er andre som lett fyller skoene dine.

  • Ikke ta for mye informasjon. Du trenger ikke å gi alle detaljer om et medisinsk problem eller en personlig krise. Hold brevet ditt kort og enkelt.
  • Ikke gjør noe opp eller ta med informasjon som ikke kan verifiseres. Hold deg til fakta fordi arbeidsgiveren din kan be om et notat fra legen din for å underbygge din forespørsel.
  • Gjør det enkelt. For eksempel:

Unnskyld brev (Tekstversjon)

Emne: Fravær fra arbeid - Ditt navn

Kjære herr / mrs. Etternavn, Jeg skriver for å informere deg om at jeg var fraværende fra 4. februar, 20XX på grunn av sykdom. Jeg var ikke i stand til å rapportere til arbeid den dagen fordi jeg måtte gå til akuttklinikken. Jeg ble behandlet og fortalt å gå hjem og hvile resten av dagen.

Gi meg beskjed hvis du trenger mer informasjon og takk for forståelsen.

Vennlig hilsen, Navnet ditt


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.