• 2024-09-28

Hvor ofte endrer folk jobber?

101 - 117 Uttrykk 2

101 - 117 Uttrykk 2

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Folk jobber ikke lenger for ett selskap for hele karrieren, og går etter 50 år med pensjon og gullklokke. For det første er arbeidsgivere mindre lojale enn de pleide å være; oppsigelser er vanlige i løpet av lavkonjunkturene. For en annen kan ansatte finne det for dyrt å være forpliktet til en arbeidsgiver i mange år på slutten. Økninger har en tendens til å svinge rundt 3 prosent i gjennomsnitt, mens det å hoppe til en ny jobb kan bety en betydelig lønnsvekst. Resultatet er at opphold på samme sted for lenge kan koste arbeidere tusenvis av dollar uten reell belønning når det gjelder jobbssikkerhet.

Så, arbeidsgivere utløper ansatte lettere enn tidligere, når forretningsforholdene endres eller produktiviteten legger seg. Og arbeidere flyttes nå fra jobb til jobb over karrieren på jakt etter større oppfyllelse og kompensasjon.

Det kan være vanskelig å fastslå hvor mange ganger folk har forandret jobber gjennom hele sitt arbeidsliv. Hovedårsaken er at det ikke er nåværende konsensus om hva som regnes som en karriereendring.

For noen kan en intern overføring betraktes som en forandring, mens andre bare ser på et hopp til et nytt selskap. En forfremmelse eller intern yrkesendring kan være en karriereendring for noen arbeidere, men andre kan definere det annerledes. Ikke bare er definisjonen av forandring i seg selv komplisert, men til og med tilsynelatende små detaljer som hvor lenge en person må være i en rolle for å bli ansett som en karriere, står opp til debatt.

Gjennomsnittlig antall ganger Folk endrer jobber

Fuzzy definitions til side, den gjennomsnittlige personen endrer jobber i gjennomsnitt 12 ganger i løpet av karrieren sin.

Mange arbeidstakere bruker fem år eller mindre i hver jobb, så de bruker mer tid og energi overgang fra jobb til jobb. I januar 2018 rapporterte Arbeidsstatistikkbyrået medianarbeiderens varighet 4,3 år for menn og 4,0 år for kvinner.

Fordi jobbendringer er hyppige, er det viktigere enn noen gang før arbeidstakere skal være eksperter på jobbsøking og nettverk. Den vellykkede arbeideren er en som er oppdatert på trender i bransjen, samt praktisert ved intervjuing og tilknytning til potensielle arbeidsgivere. Oppgradering av stillingsstatus har blitt en pågående prosess, i stedet for noe du gjør en eller to ganger i løpet av din karriere.

Kjønn og aldersfaktorer

Bureau of Labor Statistics (BLS) rapporterer at folk født mellom 1957 og 1964 holdt i gjennomsnitt 11,9 arbeidsplasser fra 18 til 50 år. Bemerkelsesverdig holdt kvinner nesten like mange jobber som menn til tross for at de tok mer tid ut av sin karriere for barneoppdrett aktiviteter. I gjennomsnitt hadde menn 12,1 arbeidsplasser, og kvinner hadde 11,6 arbeidsplasser.

Arbeiderens alder påvirket antall jobber de holdt i noen periode. Arbeidstakere holdt i gjennomsnitt 5,5 jobber i løpet av seksårsperioden da de var 18-24 år.

Imidlertid ble antall jobber holdt ned med alderen. Arbeidstakere holdt i gjennomsnitt 4,5 jobber da de var 25-34 år og 2.8 jobber da de var 35 til 44 år gamle. I den mest etablerte fasen av mange arbeidstakers karriere i alderen 45 til 50 år, holdt arbeidstakere bare i gjennomsnitt 1,7 jobber.

Fra 18 til 24 år holdt hvite flere jobber enn svarte, eller Hispanics eller Latinos. I gjennomsnitt hadde hvite 5,7 arbeidsplasser mellom 18 og 24 år, mens svarte hadde 4,6 jobber, og Hispanics eller Latinos hadde 4,9 arbeidsplasser. Det var bare mindre forskjeller i senere aldersgrupper. Hviter, svarte og Hispanics eller Latinos holdt mellom 4,3 og 4,6 arbeidsplasser fra 25 år til 34 år og mellom 2,9 og 3,2 arbeidsplasser fra 35 år til 44 år. Fra 45 til 50 år, hvite, svarte og aspaniske eller latinere alle holdt i gjennomsnitt 1,7 jobber.

Gjennomsnittlig varighet av jobber

Bureau of Labor Statistics Employee Tenure Report bemerker at en høy prosentandel yngre arbeidstakere hadde kortvarige arbeidsplasser. Blant arbeidsplasser som er ansatt av arbeidstakere i alderen fra 25 til 34 år, er medietidspunktet 2,8 år, Fra 35 til 44 år var median jobbvarigheten 4,9 år, og fra 45 til 54 var medietiden på jobb 7,6 år. Median tenure steg til 10,1 år for arbeidere i alderen 55 til 64 år.

Arbeidssektorer med høyest mediantidspunkt inkluderer ledelse, juridisk og utdanning. Arbeidstakere i tjeneste yrker hadde lavest median oppdragstid.

Grunner til å endre jobber

Noen eksempler på de vanlige årsakene til at arbeidstakere skifter jobb er:

  • Høyere lønn
  • Bedre fordeler og fordeler
  • Flytting til et annet geografisk område
  • Karriereopprykk
  • Velge en mindre stressende jobb
  • Unnslippe en inkompetent eller negativ sjef
  • Endre karrierefokus
  • Bedre balanse mellom arbeid og liv
  • Reorganisering i deres selskap
  • Oppsigelse på grunn av duplisering av jobben som følge av fusjon eller oppkjøp
  • Mer interessant arbeid
  • Bedre arbeidsplan
  • Ferdigheter og evner passet ikke jobben
  • Manglende anerkjennelse for prestasjoner
  • Outsourcing av jobbfunksjon
  • Selskapet flyttet til et nytt sted
  • Bedre justering mellom personlige verdier og organisasjonsprioriteter

Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?