• 2024-06-30

Beste jobber for folk som hater å jobbe på et kontor

Rater Mine Halloweenkostymer Fra 1-10

Rater Mine Halloweenkostymer Fra 1-10

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeide på et kontor er ikke for alle. Kanskje den ni-til-fem-grinden kommer deg ned, eller kanskje er kontorpolitikk ikke din ting. Uansett årsak, det er ikke nødvendig å trekke seg tilbake til å tilbringe hele ditt arbeidsliv, følelsen som om du skriver med din ikke-dominerende hånd.

Det er nok av ikke-kontorjobber der ute som spiller til styrken til den arbeideren som helst vil telecommute, jobbe utenfor, eller tilbringe arbeidsdager på veien. Noe her er nødvendig for deg.

1. telemedisin lege

Som helsepersonell ser ut til å kutte kostnader, og pasienter vokser vant til å kunne gjøre alt fra komforten av sitt eget hjem, vil telemedisin trolig oppleve en boom. For leger som trenger en pause fra pendling til kontoret eller sykehuset - eller som bor på steder som Alaska, hvor nevnte pendler kan innebære små fly - telemedisin holder løfte.

Median årlig lønn (for leger, generell praksis): $ 135,936 (Merk: Inntekter for telemedisinske leger varierer etter arbeidsgiver og stat. Telemedisinleverandører kan tjene så mye som $ 140 per time - sammenlignbar med heltidspersonale og deltidsperspektiv.)

Prognisert vekstrate, 2014-24 (for alle leger og kirurger): 14 prosent

Hvordan bli en telemedisin lege: Som alle leger, trenger telemedisinske leger en medisinsk grad og lisens til å øve. De må også være personable og komfortable med teknologi, spesielt videokonferanse programvare.

2. Flyselskap eller Kommersiell Pilot

Selv om det ikke er så raskt som noen yrker på denne listen, er et flyselskaps pilot en fantastisk jobb som ikke krever at du tilbringer tid i et kontormiljø. Selvfølgelig er det ikke for alle - hvis du ikke er god under press, eller i stand til å være i stand til å bli en dyktig og pålitelig pilot, vil dette ikke være den rette jobben for deg.

Median årlig lønn: $99,545

Prognisert vekstrate, 2014 - 24: 5 prosent

Hvordan bli et flyselskap Pilot: I det minste trenger kommersielle piloter et videregående diplom og et kommersielt pilotbrev. Flyselskap piloter har vanligvis en bachelorgrad og et ATP-sertifikat fra FAA.

3. Heis Installatør / Reparator

Hvis du er detaljorientert og mekanisk tilbøyelig, kan en karriere som heisinstallatør / reparatør være riktig passform. Folk i denne jobben bruker dagene sine til å reparere heiser, flytte fortau og rulletrapper.

Median årlig lønn: $76,759

Forventet vekst, 2014-24: 13 prosent

Hvordan bli en Heis Installatør / Reparator: Denne jobben krever et videregående diplom og lærling, med videregående klasser i matte og mekanisk tegning er nyttig for studenter som ønsker å konkurrere om spor i lærlingprogrammer. I tillegg krever 35 stater at arbeidstakere skal bli lisensiert.

4. Sykepleier Case Manager

Registrerte sykepleiere som ønsker å jobbe hjemmefra, kan enkelt finne jobber som sykepleier saksbehandlere for sykehus, helsepersonell eller forsikringsselskaper. Sykepleiere saksbehandlere bidrar til å bestemme passende behandlingsplaner for pasienter.

Median årlig lønn (for sykepleier saksbehandlere): $ 69,233

Prognisert vekstrate, 2014-24 (for registrerte sykepleiere): 16 prosent

Hvordan bli en sykepleier saksbehandling: Klinisk erfaring er nødvendig for denne rollen, samt en tilknyttet eller bachelorgrad i sykepleie. Sykepleier saksbehandlere bør også være komfortabel med teknologi.

5. Webutvikler

En av syv webutviklere er selvstendig næringsdrivende, ifølge de nyeste dataene fra Bureau of Labor Statistics, noe som betyr at en av syv webutviklere definitivt kan hoppe over hele kontoropplevelsen og jobbe hjemmefra. Mange arbeidsgivere tillater også at deres webutviklermedarbeider kan telekommunikere på heltid eller deltid. Denne karrieren er en god form for kreative, detaljorienterte, teknologiske kunnskaper.

Median årlig lønn: $57,758

Prognisert vekstrate, 2014-24: 27 prosent

Hvordan bli en webutvikler: Typisk opplæringsutdanning er en tilknyttet grad, men enkelte arbeidsgivere kan foretrekke en bachelor.

6. Vindturbintekniker

Hvis du ikke har noe imot høyder på opptil 260 meter over bakken og vil være i forkant av den grønne energibevægelsen, kan denne jobben være perfekt for deg. I stedet for å tilbringe dager slaver du bort under lysrør, reparerer og installerer du vindturbiner i det store utendørs.

Median årlig lønn: $48,484

Forventet vekst, 2014-24: 108 prosent

Hvordan bli en vindturbintekniker: Den typiske opplæringsutdanningen for denne rollen er litt høyskole, ingen grad, per Bureau of Labor Statistics. De fleste går på en teknisk skole og mottar opplæring på arbeidsplassen fra sine arbeidsgivere.

7. EMT / Paramedic

Hvis du vil ha en karriere der du virkelig gjør en forskjell i folks liv, kan det være for deg å være en EMT eller en paramediker. Mennesker i disse jobbene reagerer på medisinske nødhjelp, og tilbyr livreddende omsorg. Et kjølig hode under trykk er et must i disse jobbene.

Median årlig lønn: $36,927

Prognisert vekstrate, 2014 - 24: 24 prosent

Hvordan bli en EMT / Paramedic: EMTs og paramedikere må være lisensiert og delta i et postsecondary treningsprogram.

8. Line Installer / Reparator

En annen jobb for noen som ikke er redd for høyder, installatør / reparatører vedlikeholder strøm- og telekommunikasjonslinjer. De er de folkene du ser, klatrer opp telefonpoler når ledningene er nede eller tjenesten utvides.

Median årlig lønn: $50,980

Prognisert vekstrate, 2014 - 24: 6 prosent

Hvordan bli en linje installatør / reparatør: De fleste i denne jobben får langvarig opplæring på jobb, og mange går på lærerprogrammer.

9. Computer Support Spesialist

Hvis du er en datamaskinkunnig person og en god kommunikator, er datamaskinstøttespesialist en god jobb-hjemme-jobb. Selv om ikke hver arbeidsgiver tillater telekommunikasjon, er denne rollen så avhengig av teknologi, det er egentlig ikke behov for at selskaper skal bruke penger på fast eiendom.

Median årlig lønn: $41,824

Prognisert vekstrate, 2014 - 24: 12 prosent

Slik blir du en datamaskinstøttespesialist: Noen arbeidsgivere foretrekker en bachelorgrad, men den viktigste kvalifikasjonen for denne jobben er bare å vite hva du gjør. En tilknyttet grad eller til og med noen få ekstra klasser i tillegg til et videregående diplom kan være nok.

10. Kundeservice Representant

Sannsynligvis jobben avbildet først når folk sier "work-from-home job", kundeservice representant har mange fordeler å anbefale det. Det krever ikke mye utdanning og opplæring, og som nevnt, tillater ofte telekommunikasjon. Mens å håndtere offentligheten kan være litt av en slit på lang sikt, kan denne rollen være den perfekte kortsiktige konserten for den rette personen.

Median årlig lønn: $36,274

Forventet vekstrate, 2014 - 2024: 10 prosent

Hvordan bli kundeservice representant: Opplæring på jobb og et videregående diplom vil komme i gang med denne rollen.

ressurser

Projiserte vekstdata gitt av Bureau of Labor Statistics 'Occupational Outlook Handbook. Lønnsdata levert av PayScale.com.


Interessante artikler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Eksempler på dekselbrev for en stilling som tekniker, med råd om hva som skal inkluderes, og tips for å skrive et effektivt følgebrev for en jobb.

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Lær hvilke lover som gjelder når det gjelder ytelser til ansatte, og hvilke arbeidsgivere har fortsatt skjønn når de designer fordeler.

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Et stort flertall av amerikanske selskaper vil gi fire til seks uker med barselslønn. Hvis din bedrift ikke gjør det, er det andre alternativer å forfølge.

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistenter gir støtte til fagfolk som driver eksperimenter og forskning. Tjenestene varierer sterkt basert på forskningsfeltet.

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Lær om pensjonsalarmsystemet for USAs militære reserver og nasjonalvakt, som er annerledes enn aktiv plikt.

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Leie og Inntektserklæring (LES) er forenklet med disse omfattende forklaringene for medlemmer av Reserve og National Guard.