• 2024-06-30

Midlertidige ansatte Definisjon - Menneskelige ressurser

DAGENS REGLER FOR MIDLERTIDIGE ANSETTELSER BRYTES I STOR STIL

DAGENS REGLER FOR MIDLERTIDIGE ANSETTELSER BRYTES I STOR STIL

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Midlertidige ansatte ansettes for å hjelpe arbeidsgivere til å møte forretningskrav, men tillater arbeidsgiveren å unngå kostnadene ved å ansette en fast ansatt. Noen ganger er det arbeidsgiverens forventning at arbeidsgiveren vil ansette en midlertidig ansatt dersom den midlertidige arbeideren lykkes.

En midlertidig ansatt som demonstrerer en god arbeidsetikk, passer til bedriftskulturen, lærer raskt, gir regelmessig hjelpende hånd og trenger ikke en leder å fortelle henne hva hun skal gjøre neste, kan få tilbud om sysselsetting. Dette er en gevinst for både arbeidsgiver og midlertidig ansatt.

Ofte, men ansette midlertidige ansatte tjener et forretningsmessig formål for selskapet og målet er å ansette temps i stedet for å ta på bekostning av en vanlig ansatt.

I noen tilfeller kan den midlertidige arbeidstaker kanskje ønske å jobbe deltid uten å forplikte seg til en heltidsjobb i et selskap. Midlertidige ansatte som driver en karriere som frilansskribent eller utvikler eget produkt med hensikt å starte et selskap er gode utsikter som midlertidige ansatte.

Hvorfor ansette en midlertidig ansatt

Forretningsformål inkluderer sesongmessig kundeefterspørsel, midlertidige økninger i produksjonsordrer, en sysselsatt syke- eller barselsorlov, og kortsiktig, klart definert arbeid som for en folketelling.

Midlertidige ansatte tillater arbeidsgivere å opprettholde en pute av noe arbeidssikkerhet i arbeid for vanlige arbeidstakere. Arbeidsgivere kan la de midlertidige ansatte gå først i en bedrift eller økonomisk nedgang.

Ansette en midlertidig ansatt

Midlertidige ansatte jobber del eller heltid. De får sjelden fordeler eller jobbsikkerheten gir regelmessig medarbeidere. En midlertidig oppgave kan ende når som helst, avhengig av arbeidsgiverens behov. På annen måte blir midlertidige ansatte ofte behandlet som vanlige ansatte og delta i selskapsmøter og arrangementer.

Når du bruker midlertidige ansatte eller sesongarbeidere, føler du ikke at du er tvunget til å ansette dem bare fordi de har jobbet for deg i nitti dager eller mer. Faktisk undersøke suksessen til et temp på tretti dager.

Hvis du ikke er sikker på at han vil gjøre en overordnet medarbeider, erstatt ham med en annen temp. Dine veiledere har en tendens tilordne tilbra nok fordi temp kommer til å fungere hver dag og gjør jobben.

Veilederen ser dette som en mulighet til ikke å måtte trenge nye temper, og dette blir verdsatt. Det er imidlertid ikke veien å få et overordnet personale. Vi forteller veiledere at de kan ansette topp 5% eller så av deres midlertidige ansatte - bare de aller beste.

Arbeidsgivere vil oppleve økt vanskelighetsgrad når de planlegger midlertidige ansatte på grunn av reglene i Affordable Care Act (ACA). Her er en oppsummering av hvordan det påvirker hvordan du planlegger midlertidige ansatte og hvor mange dager de kan jobbe før de er kvalifisert for helsepersonell gjennom den midlertidige arbeidsgiveren.

Midlertidige ansatte ansettes direkte av selskapet eller de er hentet fra et midlertidig bemanningsbyrå.Hvis et byrå gir en midlertidig ansatt, betaler arbeidsgiveren et gebyr utover den kompensasjonen som er innbetalt av arbeidstaker.

Midlertidige ansatte, som jobber gjennom et byrå, kan ha betalt fordeler som helseforsikring. Disse ansatte forblir medarbeider i byrået, men ikke ansatte i selskapet der de er plassert.

Også kjent som:temps, kontingentarbeidere, kontraktansatte, konsulenter, sesongarbeidere


Interessante artikler

Seksuelt trakasseringslover og Valentinsdag

Seksuelt trakasseringslover og Valentinsdag

Selv om Valentinsdag er en dag for å uttrykke kjærlighet og romantiske følelser, kan noen bevegelser betraktes som seksuell trakassering. Her er det å vite.

Få en Music Business Degree

Få en Music Business Degree

Dedikerte musikkbransjen grad programmer er popping opp over alt. Finn ut om de hjelper deg med å få jobb i musikkbransjen.

Fordeler ved å ansette en bestillingsagent

Fordeler ved å ansette en bestillingsagent

Her er hvorfor du bør leie en booking agent når bandet ditt etablerer en fan base og er å ta inn nok penger til agentens provisjon.

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon?

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon?

Skal du gå til en musikkindustrikonvensjon? Finn ut når musikere kan ha mest nytte av musikkindustriens konvensjoner.

Skal jeg flytte når kjæresten min beveger seg?

Skal jeg flytte når kjæresten min beveger seg?

Hvis din signifikante andre får en jobb ut av staten, kan du flytte med ham / henne, prøve fjernkontrollen eller bryte opp. Bestem hva som passer deg.

Betaler for musikkdistribusjon

Betaler for musikkdistribusjon

Å betale for musikkdistribusjon får poster i butikker, men det kommer med betydelig risiko hvis du ikke har kampanje på plass.