• 2024-07-02

Incentiver og fordeler for større medarbeiderforlovelse

8 Hour Deep Sleep Music: Delta Waves, Relaxing Music Sleep, Sleeping Music, Sleep Meditation, ☯159

8 Hour Deep Sleep Music: Delta Waves, Relaxing Music Sleep, Sleeping Music, Sleep Meditation, ☯159

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I en perfekt verden, ville ansatte komme til jobb hver dag med lyse smil på ansiktene sine, ivrige etter å være produktive og engasjert med sine kolleger. Men den triste sannheten er at et stort antall ansatte enten er frakoblet eller på vei ut av organisasjonen. Ifølge Gallup-avstemningen er nesten 66 prosent av alle ansatte frigjort, slik at bare en tredjedel av arbeidsstyrken deltar aktivt i jobben ved full produksjon. Dette gjennomsnitt ut til hundrevis av milliarder dollar om året i tapt produksjon.

Hvorfor ansatte blir frakoblet

Årsakene til ansettelsesavbrudd varierer fra en arbeidsplass til en annen, men mesteparten av tiden det stammer fra:

  • Dårlig arbeidsforhold eller arbeidsplasser som legger for mye belastning på medarbeidernes fysiske og mentale trivsel
  • Lav lønn og begrensede ytelsesprogrammer som ikke gir mye med hensyn til kompensasjon
  • Manglende evne til å gi meningsfulle oppgaver, belønne prosjekter eller oppadgående mobilitet i karriere
  • Langsiktig problemer med dårlig styringspraksis og andre negative bedriftskultur normer

Insentiver og fordeler for engasjement

Heldigvis kan arbeidsgivere bruke målrettede insentiver og fordeler for å forbedre ansattes lykke og engasjement på de fleste arbeidsplasser. Sammen med programmer for å redusere spenning og dårlig ledelse, kan incentiver og fordeler brukes til å øke ansattes moral og engasjement på jobben. En Towers- og Watson-rapport anbefaler at selskapene legger fokus på bærekraftig engasjement for å se de beste resultatene på lang sikt. De tre kritiske elementene av bærekraftig engasjement inkluderer:

  • engasjement: Bestemme hvor engasjerte medarbeidere er til selskapet og skape tiltak for å øke intensitetsnivået for enkeltpersoner for å se sammenhengen mellom deres handlinger og selskapets mål.
  • aktivering: Skape mulighet for ansatte til å jobbe opp til sin fulle kapasitet mens de opplever verdsettelse av ledelsen, selv om det er begrensninger på budsjetter og menneskelige ressurser.
  • Energi: Utvikling av en bedriftskultur hvor arbeidstakeres trivsel fremmes og praktiseres regelmessig. Bygge programmer for å redusere stress og forbedre balanse mellom arbeid og liv.

Derfor, når et selskap ønsker å utvikle mer ansattes engasjement, må de først starte med å undersøke de ovennevnte elementene og gjøre positive endringer på driftsledelsesnivå. Først da kan incentiver og fordeler endre ansattes ytelse og lykke.

Noen eksempler på ansattes fordeler og insentiver som kan påvirke organisasjonen, og medarbeiderforpliktelsen positivt, inkluderer følgende:

Betalt og ubetalt tidsavbrudd

Alle kan dra nytte av å ta en liten stund av gangen. Organisasjoner som ønsker å støtte en lykkeligere arbeidsstyrke, forstår dette, og derfor gir de fleksible avgangspolitikker som legger til den samlede balansen mellom arbeid og liv. Vil du ta det opp? Gi reiserabatter, arbeidsferier og gruppedagsturer for å tillate ansatte å blåse av damp.

Selskaps eierskap og fortjeneste deling

Når ansatte kan oppleve fordelene med forretningsmessig lønnsomhet, kan dette være et kraftig incitament for dem til å stresse på jobb. Derfor kan det være en stor fordel å legge til et selskaps eierskap eller fortjeneste deling program.

Pensjonsplanlegging

Med tusenvis av babyboomere som forlater arbeidsstyrken daglig, er behovet for sterke pensjonsplaner høyt på listen over prioriteringer for mange ansatte. Dette gjelder også for de som er i 30- og 40-årene, da de vil være opptatt av å tjene så mye penger som mulig for å øke pensjonsplanene. Bedrifter kan sette opp en automatisk pensjonssparingsplan og matche 50 cent på hver dollar som ansatte bidrar til å bidra til økt pensjonsbesparelse.

Trening og utvikling

Lærings- og profesjonsutviklingsmarkedet har eksplodert siden utviklingen av online- og fjernklasser. I tillegg er det fortsatt mange arbeidende voksne som gjenoppfinner seg selv som et resultat av lavkonjunkturen som tok bort mange jobber. Å ha et program som gir opplæring på jobb uten kostnad for ansatte, kan være et stort løft for ansattes engasjement og produktivitet. Sørg for at det er mange måter for ansatte å lære både på og utenfor jobben, for eksempel støtte for høgskoleopplæring, bransjesertifiseringer og fellesskapshendelser.

Fleksibel planlegging, Fjernarbeid Arrangementer

Det er millioner av voksne som arbeider hjemmefra minst noen dager i uka. Selv de som jobber på fulltid på forretnings campuser, er mindre sannsynlig å sitte på skrivebord hele dagen på grunn av bruk av mobil teknologi. En arbeidsplass som skaper mobilvennlige arbeidsmuligheter, for eksempel telekommunikasjon, å holde møter offsite og tilby fleksible arbeidstimer, kan være en fin måte å forbedre ansattes produktivitet og lykke på.

Mentorskap og avansert ferdighetsbygging

Et selskap som ønsker å inspirere sin arbeidsstyrke, forstår behovet for å overføre ferdigheter og kunnskaper fra en generasjon til den neste. Opprett et eldre lærings- og treningsprogram som matcher erfarne ledere med ansatte på midtenivå som vil være klar til å ta det neste trinnet i karrieren. Mentorer kan øke moralen og de kan også gi virksomheten en fordel ved å utdype de kjerneverdier som selskapet har utviklet. Sett opp mentorskap møte og hilse programmer ofte.

Wellness fordeler og programmer

Arbeidsgivere gjenkjenner kontinuerlig hvor kritisk velvære og sinnsforbindelse er for ansatte. Når ansatte er sunne, er de lykkeligere og kan jobbe opp til deres fulle evner. Velværeprogrammer kan utrulles for en liten investering, og kan omfatte enkle programmer som on-site næringsstøtte, gåprogrammer og helsemesser.

Forbedret arbeidsmiljø

Dagens ansatte ser etter hele pakken når det gjelder arbeidserfaring. De er ikke lenger villige til å jobbe i stifling bås gårder uten vinduer eller noe hyggelig å se på. Bedrifter som tar deg tid til å forbedre arbeidsmiljøet med myke sitteplasser, samarbeidende arbeidsstasjoner, hyggelig kunstverk, belysning og levende planter, kommer til å finne ut at dette oversetter til lykkere. Å gjøre noen endringer på arbeidsplassen kan hjelpe et selskap til å se en nesten umiddelbar økning i ansattes humør.

Økonomiske velværefordeler

En overveldende mengde gjeld som stammer fra kredittkort, studielån, boligkostnader og mer veier på mange ansatte. Mange mennesker vet bare ikke hvordan de skal håndtere pengene de tjener. Et selskap som investerer i finansiell utdanning og trivsel i arbeidsstyrken, kan hjelpe ansatte å oppleve friheten til å komme seg ut av gjeld og leve innenfor sine midler.

Firmafester og arrangementer

Sammen med å være knyttet til lønnsomhet og suksess for en bedrift, ser ansatte ofte frem til feiringer. Og hvorfor ikke feire sitt harde arbeid og bidrag? Ha minst en årlig feiring som inkluderer alle ansatte, inkludert de som er familievennlige. For eksempel kan det være en ukes lang feiring med et morsomt tema, slik at ansatte kan kle seg på en draktkonkurranse, dekorere arbeidsområder eller delta i en chili-cook-off.

Medarbeidsundersøkelser og brainstorming økter

Den største fordel du kan gi dine ansatte er sjansen til å få en stemme. Medarbeiderundersøkelsesundersøkelser, pulsundersøkelser og brainstorming-sesjoner tillater ansatte å snakke opp i et miljø der de kan føle seg trygge og validerte. Bruk et tredjeparts medarbeiderundersøkelsesfirma til å håndtere detaljene og holde tingene konfidensielle. Hold korte stabsmøter med deltakere som ber dem om å komme opp med ideer til forbedring av arbeidsplassen.

Spesielle spotlight-prosjekter og fellesskapsårsaker

Mange ansatte har sjansen til å få faglig og personlig anerkjennelse for et prosjekt av deres valg. Disse kan være samfunnsbaserte prosjekter eller tiltak som er næringsrelaterte og fremme selskapet i et positivt lys. Finn ut hva som forårsaker at ansatte deltar i og hvordan selskapet kan komme bak dem. Innfør konseptet av medarbeider sosial journalistikk i daglige aktiviteter i selskapet for å skape kultur og engasjement.

Ovennevnte fordeler og fordeler kan være gode insentiver for å få ansatte glade for arbeidet sitt igjen. Sett opp bonus- og anerkjennelsesprogrammer for å fremme arbeidstakeres velvære enda mer. Litt kan gå langt, med riktig innsats fra selskapet.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.