• 2024-07-02

Ny medarbeider Velkommen ombord e-post eksempler

20 collective nouns you should know in Italian language (to boost your conversations!)

20 collective nouns you should know in Italian language (to boost your conversations!)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedrifter trenger å komme gjennom alle slags prosedyrearbeid fra det tidspunktet noen blir ansatt til personens første dag på jobben. Dette kan inkludere skatteskjemaer, retningslinjer for ansatte, en håndbok og materiale som forklarer de ansattes fordeler som må vurderes.

Et velkomment ombordbrev tjener til å bekrefte den nye ansattes status og startdato og lar dem vite at de allerede er en integrert del av laget. Bokstaver kan inneholde ombordpapir, enten trykt ut, vedlagt eller knyttet til i en e-post, for eksempel.

Velkomstbrev gir nye medarbeidere ledetråder om hva de kan forvente på sin første dag, fra hva de skal ha på hvem de skal møte med. Totalt tjener brevet til å få en ny medarbeider til å føle seg komfortabel og spent på sin første dag på jobben.

Les videre for å finne ut hvilken informasjon som vanligvis er inkludert i et velkomstbrev, sammen med eksempler på både e-post og notater.

Ting å inkludere i et velkomstbrev

Sammen med bekreftelse av startdato, bør brevet også inneholde informasjon om hvor den nye medarbeider skal gå på sin første dag (for eksempel "Head til resepsjonen og be om Derrick."). Det kan også spesifisere når medarbeider skal ankomme (f.eks. "Vår arbeidsdag starter vanligvis klokka 9:30, men for din første dag, mål å komme seg kl. 10, så jeg kan gi deg en tur.").

La medarbeideren vite om det er noe (f.eks. Trygdeordninger, bankkontooplysninger, etc.) de burde ta med på sin første dag eller gi på forhånd.

Du kan også inkludere koblinger, vedlegg eller utskrevet informasjon om selskapets oppdrag, kommende prosjekter etc.

Vurder å dele informasjon om hva den nye medarbeider skal forvente fra den første dagen med selskapet. For eksempel, "Du vil tilbringe morgenen din fylle ut papirarbeid og gå gjennom orientering med HR. Deretter får vi en velkommen lunsj, så du møter hele laget, etterfulgt av en en-mot-trening med meg."

Korrespondansen skal være innbydende - du vil at den nye medarbeider skal føle seg ivrig etter å bli med i selskapet. Følgende er eksempler på en velkommen ombord e-postmeldinger, sammen med et brev, for å sende til en ny ansatt. Brevet skal komme fra direkte leder, men flere notater kan komme fra kolleger.

E-post velkomstmelding eksempler

Hvis du sender en e-postmelding, kan emnelinjen i meldingen ganske enkelt si "Velkommen" eller "Gratulerer." Så, i e-postens kropp, kan du kort nevne noen av tingene du kan forvente på den første dagen og bekrefte startdatoen.

Velkommen ombord e-postmelding # 1 (tekstversjon)

Emne:Velkommen ombord

Kjære Jake, Det er min glede å ønske deg velkommen til regnskapsavdelingen hos XYZ Company. Jeg likte å snakke med deg forrige uke, og gleder meg til å se deg 19. april.

Når du ankommer, vil du se Nick i resepsjonen. Han tar deg for å få din ID, vise arbeidsområdet ditt, og introdusere deg til resten av personalet. Vi ser frem til å jobbe med deg.

Velkommen til laget!

hilsen, Bill Brown

[email protected]

(123) 456-7890

Velkommen ombord e-postmelding # 2 (tekstversjon)

Emne: Velkommen!

Kjære Riley, Jeg var glad for å høre at du aksepterte stillingen med firmaet vårt og at du vil bli med oss ​​mandag 7. september. Velkommen ombord!

Du vil jobbe tett sammen med meg de første par ukene til du blir kjent med rutinen her.

Jeg gleder meg til å høre dine ideer og få innspill. Ikke nøl med å ringe, skriv eller email meg hvis du har noen spørsmål før din første dag.

Beste, Melanie Davis

sjef

XYZ Company

[email protected]

122-344-5665

Ny medarbeider Velkommen om bord (tekstversjon)

Navnet ditt

Tittel

Organisasjon

Adresse

By (*): Stat (*): Postnummer

Dato

Navn

Tittel

Organisasjon

Adresse

By (*): Stat (*): Postnummer

Kjære Jeanette, Vi er veldig glade for å ønske deg velkommen til salgsteamet her på Specialty Stones. Du blir med oss ​​på en spennende tid på året, da vi går inn i vår travleste sesong.

Vi håper på at med dine friske ideer og entusiasme vil dette bli en av våre beste somre noensinne!

Som vi diskuterte under intervjuet, projiserer vi enestående vekst i år, og regner med at du skal hjelpe oss med å komme dit.

Når du ankommer mandag 14. november, stopp ved kontoret mitt, og jeg vil vise deg til deg og introdusere deg til Marc og Karen som var ute av byen under ditt andre intervju. Vi ser alle frem til å jobbe med deg og er sikre på at du vil være en god passform for dette laget. Velkommen ombord!

Med vennlig hilsen, Signatur (kopi brev)

Jeannette Cavenar

Salgssjef

Flere ansattebrev

Hvis du trenger hjelp med å fullføre andre typer medarbeiderkommunikasjon, les om: Ny jobbmelding, brev og gratulasjonskommentarer. Se også flere ansattes brev og e-postmeldingseksempler for en rekke omstendigheter.


Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.