• 2024-07-02

Beste svar på intervju spørsmål om kaldt anrop

Isabell fra UNIK svarer på JERES spørgsmål!

Isabell fra UNIK svarer på JERES spørgsmål!

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du intervjuer for kaldt salgsalgsposisjon, må du overbevise din potensielle arbeidsgiver om at du kan overbevise komplette fremmede for å kjøpe selskapets produkt eller tjeneste.

Mens intervjuet ditt vil inneholde mange forskjellige spørsmål om bakgrunn, utdanning og salgserfaring, vil spørsmålene om kaldt anrop være spesielt viktig. Her er noen få eksempler på spørsmål du kan bli spurt om og måter du kan svare på for å bevise din mettle. Pass på å tilpasse svarene dine for å spille opp dine personlige styrker.

Hva er dine styrker og svakheter?

Dette kan virke som et ganske generelt spørsmål, men det er en effektiv måte å vise frem dine ferdigheter. Ta opp styrker som er viktige for telemarketing eller personlig salg, for eksempel å være en god lytter, forstå kundes behov, relatert til kunder, og være en overbevisende høyttaler.

Når du påpeker en svakhet, følg alltid opp med hvordan du har jobbet for å overvinne det, spesielt i en arbeidsstilling. Ikke gjør unnskyldninger eller klandre tidligere sjefer eller ansatte for alle situasjoner som utsatte svakhetene dine - hold deg positiv gjennom hele intervjuet.

Er du komfortabel å lage kalde samtaler?

Ikke bare si ja - følg det opp med en forklaring på hvorfor du kan gjøre det enkelt. For eksempel:

  • "Absolutt. Jeg liker å nå ut til folk med nye produkter og ideer. "
  • "Jeg er behagelig å lage kalde anrop. Jeg har funnet ut at noen av mine mest interessante salg har vært resultatet av en kald samtale, til noen som var ganske usikre på at de var interessert i produktet mitt på vårt første møte. "
  • "Jeg har ikke noe imot å lage kalde anrop, men jeg foretrekker å starte salgssyklusen med en kunde som har vist interesse for produktet. Varme ledninger har vist seg å være mer kostnadseffektive på lang sikt, og de er en mer effektiv bruk av tiden jeg brukte.

Hva motiverer deg til å selge?

Med kaldt ringer er det viktig å holde motivasjonen høy. Overbevis intervjueren av din entusiasme med disse svarene:

  • "Jeg liker virkelig å utdanne folk på produkter som kan hjelpe dem eller gjøre livet mer fornøyelig. Jeg liker å huske på at de aldri ville vite om disse produktene hvis jeg ikke gjorde det.
  • "Jeg føler meg veldig stolt når jeg fullfører et salg og gir en god service til en ny kunde."
  • "Jeg er veldig konkurransedyktig og liker å oppnå og overgå salgsmål."
  • "Jeg elsker samarbeidsmiljøet for å jobbe i et call center."

Hvor mange samtaler per time kan du gjøre?

Du kan høre dette spørsmålet hvis du kommer til intervjuet med tidligere telemarketing opplevelse. Vær forberedt på å dele hvor lenge din gjennomsnittlige samtalehåndteringstid var, og hvor mange samtaler i gjennomsnitt du oppnådde per time.

Forklar eventuelle variabler, for eksempel hvis du brukte prediktiv oppringing, og hvordan disse variablene økte eller reduserte effektiviteten din. Du kan også bruke denne tiden til å spørre hvilken type telefonsystem og utstyr selskapet har.

Hvordan håndterer du negative kunderesponser?

Det er uunngåelig at du møter sint kunder som forstyrrer telemarketing-anrop. Forklar din filosofi om hvordan du håndterer slike samtaler, og hvis du kan, gi en bestemt instans du har håndtert godt. For eksempel:

  • "Jeg vet at kundene ikke alltid er i humør for å motta en samtale. Jeg finner at unnskyldning ofte beroliger kunder ned. "
  • "Jeg prøver alltid å sette opp en tilbakeringstid, fordi jeg ikke vil at kunden skal gå glipp av det verdifulle produktet eller tjenesten jeg tilbyr dem."

Er kaldt kaldt dødt?

Noen intervjuere kan kaste inn dette triksespørsmålet for å måle nivået på entusiasme eller kunnskap i bransjen. Hvis svaret var ja, ville du ikke engang intervjue for denne stillingen. Så ikke la et spørsmål som dette fange deg vakt - forbered deg selv med et positivt snurr på spørsmålet:

  • "Mange forhold i salget kan forandre seg, men kobling til folk gjør aldri det."
  • "Kaldt kall er levende og godt. Når jeg henter telefonen og ringer til potensielle kjøpere, kontrollerer jeg hva jeg sier og hvordan jeg sier det. Jeg kan holde samtalen fokusert på kunden og verdien verdien kan gi. "

Flere salgsjobbintervju tips

Før du går ut på intervjuet ditt, må du kontrollere salgssammenslutnings tips slik at du overbevisende kan selge ditt viktigste produkt - selv - til en arbeidsgiver som er velbevandret i salgsstrategier.


Interessante artikler

Hva du kan forvente å jobbe i Freelance Media Jobs

Hva du kan forvente å jobbe i Freelance Media Jobs

Frilans media jobber har sine fordeler og ulemper. Hvordan kan du jobbe for å bli fullstendig freelancer i media verden?

Freelance Paralegal Business Owner Interview

Freelance Paralegal Business Owner Interview

Vil du starte din egen frilansvirksomhet som gjør juridisk arbeid? Dette intervjuet har en freelance paralegal sine erfaringer og tips

Advertising Media Director Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

Advertising Media Director Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

En media direktør i et reklamebyrå plasserer annonser der de trenger å bli sett. Jobben kommer med høy lønn, gode fordeler, og mye press.

Få Freelance Worker Statistikk

Få Freelance Worker Statistikk

Lær om den blomstrende industrien av frilansearbeidere, og hvordan en av tre amerikanere er nå selvstendig næringsdrivende.

Timepriser for å lade opp som freelancer

Timepriser for å lade opp som freelancer

Hvis du er i reklame- eller designbransjen, er freelancing en flott måte å tjene penger på. Lær deg nå hvordan du skal belaste den prisen du fortjener.

Frilansearbeid i juridisk industri

Frilansearbeid i juridisk industri

Emerging teknologi og budsjettbevisste klienter har ført til en ny rase av juridisk profesjonell, frilanseren. Lær om å jobbe eksternt.