• 2024-07-02

Å bryte opp er vanskelig å gjøre: Skal du avslutte bandet?

Honningbarna støper inn album i gips

Honningbarna støper inn album i gips

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bandrelasjoner er noen av de mest intense forholdene du kan ha. Alt ditt harde arbeid, håp og drømmer er pakket inn i hverandre, og med alt dette trykket, er det nødvendig å være noen ganske oppvarmede øyeblikk. Og akkurat som et annet forhold, betyr ikke en kamp at du skal hoppe skipet.

Det er imidlertid tider når det beste er å gå videre og finne noen nye folk å lage musikk med. Du kan ha dine egne personlige avtale brytere i tankene, men her er noen røde flagg du bør passe på:

Ikke gjør musikken du liker

Det høres ganske klart ut, men mange mennesker blir med på band fordi de tror de bare vil spille, bare for å finne ut at de ikke vil spille bare noen gamle ting. Det er et band der ute som gjør musikk du elsker. Finn dem.

Ikke får kreditt du fortjener

Bidrar du til sanger, men får ikke kreditt for bidragene dine? Eller vil ikke bandmedlemmene aldri diskutere hvem skrev hva? Du kan ikke tro at dette er en stor avtale nå, men hvis en av sangene dine er en hit, blir dette et viktig problem. Hvorvidt dette stammer fra en bandevenn som er skyggefull eller bare skikkelig, må den fortsatt håndteres.

Uansvarlig Bandmedlemmer

Ok, dette er musikk, ikke noen 9 til 5, dress-and-tie-type konsert, men hvis bandevennene dine ikke kan komme opp på tide (eller i det hele tatt) til praksis, soundchecks og show, så gjør de ikke elsker å være i et band, heller de elsker å fortelle folk at de er i et band. Ingen er for rock'n'roll til å øve.

Kan ikke forplikte seg til bandet

Har bandet muligheter, som turer og opptakssessioner, som du ikke kan forplikte seg til, uansett grunn? Gjør anstendig ting og bøy ut.

Finansiell byrde blir utført av få

Bands koster penger, og alle i bandet skal bidra like mye som mulig. Ting kommer opp, og noen ganger har et bandmedlem en lomme full av penger når en annen er flatt, og det er greit nå og da. Men hvis en person gjør alle ofrene, hele tiden, er det et problem.

Festing kommer før du spiller

Feste som rockstjerner før du blir rockestjerner er kontraproduktiv. Dette er musikk, og alle liker å ha det bra, men når de gode tider begynner å ta avgift på forestillinger eller distrahere deg fra bandets virksomhet, er det et problem. Du vil gjøre et dårlig inntrykk på de menneskene du trenger for å imponere når du behandler dine forestillinger som din personlige spritfest. Hvis folkene i bandet ditt ikke kan forstå forskjellen mellom fester og lek, er du mest sannsynlig på et synkende skip.

Selvfølgelig har ingen av disse røde flaggene å bety at du skal forlate bandet. Kanskje du kan løse disse problemene, fikse problemet, og komme tilbake til musikken. Men hvis disse problemene bare ikke slutter, kan det være på tide å pakke ut utstyret og hodet til døren.


Interessante artikler

US Marine Corps Job: Field 21, Ordnance

US Marine Corps Job: Field 21, Ordnance

Jobbbeskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer for United States Marine Corps oppnådde MOS jobb: Field 21, Ordnance.

US Marine Corps Job Field 65: Aviation Ordnance

US Marine Corps Job Field 65: Aviation Ordnance

Jobbeskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer for United States Marine Corps oppnådd jobb: Field 65, Aviation Ordnance.

Marine Corps Jobs Felt 63/64, Avionics

Marine Corps Jobs Felt 63/64, Avionics

Jobbbeskrivelse og kvalifikasjonsfaktorer for å være en Marine Corps avionics elektronikk tekniker, som inkluderer støtte av alle luftfart våpen systemer.

Marine Corps Enlisted Job Field: Lingvist

Marine Corps Enlisted Job Field: Lingvist

Marine Corps lingvister fungerer som oversettere og tolker på alle områder der marinesoldater blir distribuert eller jobber. Her er noen av de forskjellige lingvisterne.

Lær om engasjerte militære politi karrierer

Lær om engasjerte militære politi karrierer

Her er alt du trenger å vite om en enlisted militærpolitiarkarriere, inkludert militære krav, utdanning og mer.

Hva er en administrativ tjenestestyrer?

Hva er en administrativ tjenestestyrer?

En administrativ tjenestestyrer er den personen som sørger for at dette skjer ved å koordinere sine støttende tjenester.