• 2024-06-28

Tips for en vellykket spedbarnsspill eller fotografering

Fotokurs: bli en bedre fotograf | Utdannet.no

Fotokurs: bli en bedre fotograf | Utdannet.no

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Baby modellering kan være mye moro, og det kan være ganske lukrativt. Hvis du er som de fleste foreldre, elsker du å henge ut med barnet deres hele dagen, og hvem liker ikke å bli fortalt hvor bedårende deres avkom er? Men, baby modellering er også en vanskelig bedrift. For det første er timeplanene stramt - babyer får bare jobbe i et par timer om dagen - og selv de søteste babyene er uforutsigbare. De lurer ikke alltid når de skal (ifølge regissøren), og de kan plutselig bli skarpe.

Og selvfølgelig griner de også mye.

Noen skudd gir en "baby wrangler", hvis eneste jobb er å hjelpe slappe av overveldede babyer, så vel som deres foreldre. Disse trenede fagfolk dingle leker, synge sanger og lage morsomme ansikter - alt som trengs for å holde barnet eller pjokket rolig, glad og underholdt.

Men mye tid vil du være på egen hånd. Betydning, det er opp til deg å tenke på nye og smarte måter å distrahere barnet ditt, avverge fremmede fare, og hold skyten rullende i tide og på budsjett. Hvis du er ute av ideer eller vil være så forberedt som mulig for et kommende spedbarnstøpeanrop eller modelleringsopptak, ikke vær panikk. Her er noen prøvde og sanne tips for både deg og din modell wannabe.

Stille spørsmål

Dette er ikke på tide å være sjenert. Ikke vær redd for å ringe avstøpningsfirmaet eller byrået og spør hva du kan forvente før, under og etter skytingen. De kan fylle deg på hva som vanligvis skjer og tilby nyttige forslag som vil berolige dine nerver og gi barnet ditt den beste muligheten for suksess.

Endre miljøet

Støping og fotografering kan være hektisk og overfylt, så prøv å ta en rask timeout for å hjelpe til med å tilbakestille både deg og barnets humør. Ta barnet ditt et sted stille i et par minutter - som et bad eller et pause rom - for en snuggle, noen beroligende ord, eller babyens favoritt sang.

La hjem ekstra tidlig

Som du sikkert har lagt merke til, resulterer en stresset foreldre ofte i et stresset barn. Så gjør alt som er mulig for å komme opp på tid og unngå en panikk i siste øyeblikk. Pakke natten før, prøv ditt beste å lurke / mate / burp barnet ditt før du ankommer, og la tid for uventede bleendringer, spytte opp hendelser og meltdowns. Selvfølgelig er alt dette lettere sagt enn gjort, men det gjør aldri vondt for å være super forberedt.

Ta med et ekstra sett med hender

Hvis du er stresset om å håndtere dagen og alle de usikkerhetsmomentene som går sammen med det - som trafikken, parkeringen og den endeløse bleien / demene endres - så ta med en ektefelle, et familiemedlem, en venn eller til og med en nabo som din baby vet. En hjelpende hånd er alltid nyttig, spesielt hvis det er første gang du går på avstøpning eller skyting.

Ikke vær redd for å være foreldre

Mens det er ideelt hvis babyen ikke har noe imot å bli holdt av fremmede, har noen nyfødte rett og slett ikke hatt nok tid til å bli vant til å bli holdt av folk de ikke kjenner. De trenger bare deres mødre eller pappa, og det er greit. Det er ikke uhøflig å fotografere en baby som sitter på en foreldres mage eller holdes i hendene (med foreldrene kuttet ut, selvfølgelig). En kjærlig berøring kan være akkurat hva barnet trenger for å trekke av et godt bilde.

Ta med noe kjent

Hver baby har noe de absolutt elsker. Kanskje det er en velutnyttet babybarn, et spesielt leketøy eller et tilfeldig objekt som, for en eller annen merkelig grunn, holder oppmerksomheten deres - som en knust kalkulator eller en tom mintbeholder du fant i bunnen av vesken din. Uansett hva det er, ta det med deg. Babyer elsker en følelse av kjennskap, og dette ene elementet kan være forskjellen mellom en on-set-smelting og et bilde-perfekt fotografering.


Interessante artikler

Opptegningslabelens rolle i musikkbransjen

Opptegningslabelens rolle i musikkbransjen

Opptaketiketter har enorm kraft i musikkbransjen. Oppdag innflytelsen at store og uavhengige plateselskaper har over musikk.

Army Criminal Investigations Special Agents (MOS 31D)

Army Criminal Investigations Special Agents (MOS 31D)

Jobbbeskrivelse og kvalifikasjoner for å være en spesialist for kriminell etterforskning (MOS 31D) i US Army.

Hvorfor Employee Feedback Sandwich Tactic virker ikke

Hvorfor Employee Feedback Sandwich Tactic virker ikke

Her er en titt på hvorfor tilbakemeldingsbrygga ikke fungerer bra som en metode for å gi konstruktiv kritikk til ansatte.

Eiendomsvurdering - Jobbbeskrivelse

Eiendomsvurdering - Jobbbeskrivelse

Hva gjør en eiendomsmegler? Få informasjon inkludert jobboppgaver, inntjening, utdanningskrav og jobbutsikt. Lær om relaterte jobber.

Hva er en anbefaling brev?

Hva er en anbefaling brev?

En anbefaling brev er skrevet av noen som kan garantere for en persons arbeid eller akademisk ytelse. Lær hvordan du arrangerer en.

Ulike typer Headhunters og Recruiters

Ulike typer Headhunters og Recruiters

En rekrutter hjelper kildekandidater til sysselsetting for bedrifter. Se gjennom ulike typer rekrutterere og headhunters, og hvordan de hjelper med å ansette.