• 2024-06-30

Slik opprettholder du jobben din

Slik gir du tilbakemeldinger på jobben – og ellers

Slik gir du tilbakemeldinger på jobben – og ellers

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er mange faktorer involvert i å bli ansatt. Noen er ute av kontroll, men det er andre som du kan jobbe med for å forbedre leieforholdet ditt.

Hvis du søker en kampanje på jobb eller ønsker å skape en jobbendring, tar det tid til å forbedre dine ferdigheter og dine kvalifikasjoner det mye enklere å ta det neste trinnet på karriere stigen.

Personer som kontinuerlig oppgraderer sine ferdigheter for å holde tritt med utviklingen på sitt felt, vil ha den beste muligheten til å gjøre det bra i sin karriere, både med sin nåværende arbeidsgiver og når man søker jobb.

10 måter å holde jobben din nåværende

1. Sjekk ut de mest etterspørselsevner for din yrke

Det første trinnet i å holde dine ferdigheter nåværende er å identifisere de talenter som arbeidsgivere verdsetter mest i ditt felt. Anmeldelsejobbtitler for stillinger i ditt karrierefelt. Se også på de beste ferdighetene som kreves av arbeidsgivere, både generelle og jobbspesifikke.

Søk jobbsider som Indeed eller Monster ved hjelp av setninger relatert til jobben din, for å finne jobbtitlene som passer best for din nåværende jobb og for stillinger som du vil gjerne jobbe med, hvis du kunne. Gjennomgå jobbeskrivelser og lage en liste over ferdighetene som arbeidsgivere oftest søker hos søkere.

2. Hent scooteren

Snakk med menneskelige ansatte på din nåværende arbeidsgiver for å få mer innblikk i de mest foretrukne ferdighetene for yrket ditt. Analyser bakgrunnen for standout-utøvere på arbeidsgiveren din eller stjerner fra dine fagforeninger og identifiser eventuelle ferdigheter som har hjulpet dem til å utmerke seg.

Beskrivelsene i LinkedIn-profilene til høytstående artister kan også gi innsikt. Legg merke til ferdighetene som referanseskribenter nevner i LinkedIn-anbefalinger for disse personene. Se gjennom agendaene forkonferanser og online workshops for ditt felt for å få innsikt i andre områder av kunnskap eller ferdigheter som folk i ditt felt er ivrige etter å skaffe seg.

3. Følg bransjeledere på sosiale medier

Mange bedriftsledere og bransjeledere legger nå regelmessig på sosiale medier som LinkedIn for å etablere seg som "tankeledere" eller "innflytelse." Ved å følge dem på sosiale medier, vil du bedre kunne identifisere nye retninger i yrket ditt, lære om hvilke ferdigheter arbeidsgivere ofte søker i ditt felt, og avgjøre hvilke ferdigheter som vil være det viktigste for deg å fokusere på.

4. Lag en faglig utviklingsplan

Når du har identifisert dine målferdigheter, gjør du en faglig utviklingsplan for å kartlegge din karrierebane og deretter styrke eller få mest mulig etterspurt ferdigheter for yrket ditt. Profesjonelle foreninger tilbyr workshops på årlige og regionale konferanser og gjennom året. Mange organisasjoner har online opplæring eller workshops. Gjennomgå dagsordener og snakk med ledere av disse organisasjonene for å identifisere muligheter.

5. delta på en workshop

Teknologiske workshops eller online-opplæringsprogrammer tilbys ofte av programvareleverandører og tredjepartsgrupper. For eksempel er det gratis eller lavprisonline programmering klasser tilgjengelig.

Snakk med IT-fagfolk i organisasjonen din for å avgjøre hva arbeidsgiveren tilbyr og å få anbefalinger om andre anerkjente læringsleverandører. Mange faglige organisasjoner vil ha en teknologikomité, og stolen kan også ha noen nyttige forslag.

6. Gå til skolen

I tillegg må du sjekke med lokale høgskoler og voksenopplæringsprogrammer, siden de ofte tilbyr kurs eller seminarer for å hjelpe medarbeidere å oppgradere sin kunnskap og ferdigheter. Sjekk utsertifikatprogrammer og nettbaserte pedagogiske kurs du kan ta for å revolusjonere ferdighetssettet raskt.

7. Delta på profesjonelle nettverkskonferanser og andre hendelser

Profesjonelle nettverkskonferanser er en fin måte å bygge opp din profesjonelle konferanseliste på, og å sammenligne dine ferdigheter med de andre i ditt karriereområde. Disse konferanser vil også ofte ha seminarer eller workshops dedikert til profesjonell utvikling, og dermed gi en fantastisk mulighet til raskt å lære om jobbferdighetene du bør legge til i karriereverktøyet ditt.

8. Les profesjonelle tidsskrifter

Profesjonelle tidsskrifter og handelsblader er en av dine beste ressurser for å holde deg oppdatert med teknologiutviklingen i din bransje og å spore endringer i beste praksis. Ved å lese disse regelmessig, vil du kunne holde en løpsliste over de stigende områdene hvor du kan forbedre din kunnskap.

9. Frivillig

Frivillig til å ta på seg prosjekter på jobb eller frivillig i organisasjoner der du kan utvikle og anvende ferdighetene du jobber med. Ditt endelige mål bør være å kunne dokumentere dine nøkkelferdigheter når du vil lande en ny jobb, få en kampanje, eller rettferdiggjøre en lønnsoppgang. DinFrivillig arbeid kan inkluderes på ditt CV, akkurat som betalt arbeidserfaring.

10. Utvikle både harde og myke ferdigheter

Mens det er viktig at du forblir nåværende på hardt ferdigheter i yrket ditt (de jobbspesifikke ferdighetene du lærte på college eller i et trenings- eller sertifikatprogram), er det alltid rom for forbedring i mellommenneskelige myke ferdigheter også. Ta en hard titt på hvor godt du kommuniserer med andre, organisere arbeidsflyten eller kontorlokalet, eller administrer tiden din. Hvis det finnes områder der du mangler det, kan det være tid for deg å fokusere på å styrke disse myke ferdighetene.

Ytterligere tips om å oppdatere dine ferdigheter

Fremhev dine aktuelle ferdigheter når du søker om jobber: Husk å referere til dine mest relevante ferdigheter i dekselet og fortsette. Det er viktig at det du legger inn i jobbsøkematerialene, er så nært som mulig for jobben. Jo nærmere en kamp du er, desto bedre er sjansene for å få jobben.

Begynne på nytt: Når du har gjort noe eller alt ovenfor, start over. Å holde dine ferdigheter nåværende er en pågående prosess. Teknologien er i stadig endring, og dine ferdigheter må holde tempoet for at du skal være så markedsførbar som mulig.

Hvis du planlegger å bruke litt tid på å jobbe med profesjonell utvikling, vil du kunne oppgradere dine ferdigheter uten for mye innsats. Det er lettere å planlegge fremover enn å skrape når du jobber på jakt og innser at du ikke har de kvalifikasjonene arbeidsgivere søker.


Interessante artikler

Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

Veterinær Theriogenolog: Karriereprofil

Oppdag hvordan du blir en veterinærteriogenolog med arbeidsoppgaver, ansvar, lønnsinformasjon og mer.

Alt om video gjenopptas

Alt om video gjenopptas

Hvis du ikke har mottatt dine første videoopptak ennå, vil du snart. Buzz vokser. Her er det å tenke på før de kommer.

Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

Sladder på jobb: Bli ikke snakk om kontoret

Unngå å gjøre ting som kan gjøre deg gjenstand for sladder på jobben. Her er tips som vil hjelpe deg med å holde kolleger fra å snakke om deg.

Beste jobber i videospillindustrien

Beste jobber i videospillindustrien

Finn ut om jobber i videospillbransjen og lær om yrker involvert i den tekniske og forretningsmessige siden av spillbransjen.

Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

Virginia CDL Ferdigheter Testing Steder

En liste over road test steder i Virginia.

Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Virtual Call Center Agent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Virtuelle telefonsentralagenter gir telefon, chat, kundeservice eller teknisk support fra sine egne hjemmekontorer.