• 2024-06-30

Sykepleiejobber hjemmefra - sykepleie sysselsetting

På jobb som hjemmesykepleier

På jobb som hjemmesykepleier

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mens mange sykepleiejobber er kliniske og krever personlig tilstedeværelse, er det et overraskende antall sykepleiejobber hjemmefra. Lær om de ulike typer jobber som er tilgjengelige, og bla gjennom en liste over arbeidsgivere som ofte tilbyr disse stillingene.

  • 01 Typer av sykepleier Job-at-Home Jobs

    Her er noen av de typer sykepleiejobber du finner.

    Medisinsk Ringesenter

    Arbeide i et medisinsk call center er kanskje sykepleiejobben hjemmefra som tar minst erfaring. Sykepleiere som har jobbet i en klinisk setting kan vanligvis overgå til denne typen arbeid. Men ringesentrets arbeid betaler minst.

    Vanligvis sykepleiere sykepleiere utføre telefon triage, gi medisinsk råd eller sjekke pasientens velvære og helsevaner. Forsikringsselskaper og medisinske BPO'er (forretningsprosedyrer) ansetter sykepleiere for disse jobbene, som vanligvis er sysselsettingsstillinger, selv om noen kan være for uavhengige entreprenører. Trening gjøres vanligvis også hjemme hjemmefra. Oftest er disse jobbene for RN og BSN, ikke LPN. Selv om noen selskaper trenger LPN-er i kundeservicestillinger.

    Saksbehandler

    Hvis du jobber som sykepleier i saksbehandling, kan du veldig godt være i stand til å slå din nåværende jobb til en telekommutasjonsstilling eller finne en ny som tillater telekommunikasjon. Saksbehandlere koordinerer omsorg for pasienter, ofte for store forsikringsselskaper, og det er svært vanlig for disse selskapene å tillate minst deltid telekommunikasjon. I motsetning til medisinske call centre agenter som jobber hjemmefra, disse hjemme-baserte arbeidsplasser (som kan omfatte omsorg koordinator, pasient advokat, utnyttelse gjennomgang RN, og Medicare og arbeidstakers kompensasjon spesialist) er for de som allerede har erfaring i saksbehandling.

    Online Instruktør / Kursutvikler

    Online utdanning er et voksende felt som bidrar til å jobbe hjemme. Det er nødvendig med fagfageksperter på alle områder som undervises på nettet, og sykepleie er ikke noe unntak. Teknisk kyndige sykepleiere med lærerfaring kan være i stand til å bruke disse ferdighetene i fjernundervisning - enten som instruktør eller i å utvikle sykepleiebaner.

    Disse jobbene er for elektroniske høgskoler og "murstein og morter" skoler, samt private selskaper som utvikler kurs og opplæringsmateriell. Vanligvis er en mastergrad minimal kravet, men ofte en Ph.D. er foretrukket.

    Juridisk sykepleierkonsulent

    Disse sykepleierne gir advokater, advokater og andre som arbeider i advokatfirmaet med kompetanse om medisinske spørsmål relatert til lov, som personskade, feilbehandling, arbeidstakerens komplikasjon og mer. Denne kompetansen benyttes vanligvis internt i motsetning til å vitne som en medisinsk ekspert. Denne typen arbeid kan variere fra å administrere og tolke medisinsk rekord for å koordinere medisinske eksamener for klienter. En juridisk sykepleierkonsulent kan være en uavhengig entreprenør eller kan være ansatt av advokatfirma eller forsikringsselskap. Uansett gir denne jobben seg til telekommunikasjon, i hvert fall en del av tiden. Vanligvis er en BSN eller en mastergrad og noen juridiske kursoppgaver eller opplevelser påkrevd.

    Helsevesenets rekrutterer

    Sykepleie er bare en profesjonell bakgrunn som helsepersonell kommer fra. Fordi denne type arbeid hovedsakelig involverer telefon- og datamaskinbruk, kan det ofte gjøres, i hvert fall deltid, hjemmefra. Sykepleiere på dette feltet er ofte ansatte, men dette kan være et hjem

    Helse IT / Nursing Informatics

    IT-jobber, generelt, kan ofte være hjemme, men både det spesifikke feltet helse IT og generell informasjonsteknologi krever vanligvis arbeidstid i et kontormiljø og et høyt ferdighetsnivå før overgangen til arbeid hjemme. Sykepleiere kan flytte inn i dette arbeidet ved å lære på jobben og til slutt gjøre flyttingen til telekommunikasjon full eller, mer sannsynlig, deltid.

  • 02 Verywell.com

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Sykepleiere, leger, medisinske forfattere

    Verywell, et helse nettsted som avtaler med forfattere som er eksperter på helsefelt. Kompensasjon er basert på sidevisninger, men en startbasert lønn tilbys. Sykepleiere og leger er ofte ansatt.

  • 03 Aetna

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Sykepleiere, leger

    Sykepleiere og leger er blant medisinske yrker som jobber hjemmefra hos dette forsikringsselskapet. Noen jobber er spesielt ment å være telekommuting, men i andre vil arbeidstilbud bli vurdert etter å ha jobbet på stedet i en periode. Velg "Ja" i rullegardinmenyen "Potensiell telearbeid". Se flere forsikringsselskaper jobber hjemmefra.

  • 04 American International Group (AIG)

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Etter at en bestemt tid jobber på stedet, tillater dette selskapet noen sykepleierstillinger, for eksempel saksbehandlere og medisinske korrekturlesere, å bli telecommuted. Prøv søkeord "telecommuting" eller "work from home" i jobbdatabase.

  • 05 ARO

    Mens de fleste av hjemmebaserte jobber på denne BPO er for kundeservice, salg og B2B telemarketing agenter, har det også virtuelle stillinger for LPN og RNs som gjør telehealth call center arbeid samt arbeidsplasser for forsikringsrevisorer.

  • 06 Carenet

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Basert i San Antonio, gir denne medisinske BPO støtte til forsikringsselskaper og helsevesen. Virtual call center agenter som er registrerte sykepleiere (RN) svarer på spørsmål eller utfører telefon triage.

  • 07 Cigna

    Medisinsk arbeid hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Forsikringsselskap Cigna divisjon Intracorp ansetter RN til å jobbe hjemme som funksjonshemmede og arbeidstakeres kompis saksbehandlere. Bruk "jobbe hjemmefra" som nøkkelord for å søke Cigna jobbsøkinger. Ansette er gjort fra en NY-plassering.

  • 08 barnehelseløsninger

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Sykepleiere, medisinsk koding

    Helse- og omsorgstjenester ansetter helsepersonell i sykepleie og koding samt salg. Bruk "telecommuting" eller "remote" som et søkeord.

  • 09 Covance

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Klinisk forskning

    Cpmpany har prekliniske og kliniske forskningsoperasjoner i mer enn 25 land og ansetter kliniske forskningsmedlemmer til å jobbe hjemme (med minst 65 prosent reise) på bestemte steder i USA, Canada og Europa. Brukt "hjemme-basert" i sin jobbdatabase.

  • 10 Legeselskapet

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Medisinsk malpractice forsikringsselskap, basert i California, ansetter sykepleiere som risikostyrere. Telekommuting kan være tillatt.

  • 11 Fonemed

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Selskapet ansetter registrerte sykepleiere fra USA og Canada for å jobbe hjemmefra for å gi telefon triage og helse råd til å ringe fra hele Nord-Amerika. Også ansetter på stedet kundeservice reps, basert i Newfoundland, Canada, som trenger minst et videregående diplom.

  • 12 The Hartford

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    I tillegg til å ansette RN-er for eksterne telefonjobber som saksbehandlere, hyr forsikringsselskapene andre i ikke-medisinske WAH-jobber, for eksempel kravsrepresentanter. Sjekk av alternativet for eksterne jobber i selskapets jobber.

  • 13 Healthfirst

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    New York-baserte helseforsikringsselskap ansetter sykepleiere som saksbehandlere til å jobbe hjemmefra.

  • 14 Helse Netto

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Helseforsikringsselskap som opererer i 27 stater, ansetter sykepleiere som saksbehandlere, omsorgskoordinatorer og omsorgsansvarlige med mulighet til telekommunikasjon. Bruk "telecommuting" som et søkeord for selskapets jobbdatabase.

  • 15 Humana

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Sykepleiere, leger, medisinske kodere, diagramrevisorer, lisensierte forsikringsrepresentanter

    Noen av sine stillinger i hjemmet har geografiske krav, og de fleste er for registrerte sykepleiere. Mange av RN-stillingene er for felthelsetjenester og involverer besøkende pasienter hjemme. Det har også noen ganger muligheter for medisinske kodere, diagramrevisorer, lisensierte forsikringsrepresentanter, regnskapsførere, leger, forfattere og selgere. Sjekk av "Virtual / Work at Home" i selskapets jobbdatabase.

  • 16 Conifer Health Solutions

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Basert i Annapolis, MD, henter medisinsk ledelse selskap noen ganger telecommuting sykepleiere, lisensiert i ulike stater for saksbehandling og andre sykepleie jobber.

  • 17 Inland Empire Health Plan

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Basert i San Bernardino, CA, bruker dette helseforsikringsselskapet telekommuterende RN i kvalitetsledelse eller saksbehandling.

  • 18 McKesson

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Sykepleiere, leger

    Nasjonens største helsevesenet selskap, McKesson spesialiserer seg på farmasøytisk distribusjon og helsevesenet IT-systemer og programvare.

  • 19 Nemours

    Pediatrisk helsesystem med steder i Delaware, New Jersey, Pennsylvania, Washington, DC og Florida ansetter arbeid fra hjemmetelefon triage sykepleiere

  • 20 Sykepleier Telefon Triage

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Selskapet ansetter RN med fem års sykepleieopplevelse (helst i pediatrisk), telefon triage erfaring og kunnskap om og erfaring med bruk av Barton Schmitt protokoller.

  • 21 Paradigm Helse

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Dette selskapet ansetter lisensierte sykepleiere i Tennessee, Mississippi, North Carolina, Virginia, Kentucky og Georgia for fulltids og deltidsstillinger. Noen telehealth stillinger tilgjengelig.

  • 22 Pathway Medical Staffing

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Medisinsk rekruttering firma, i New York City metroområdet spesialiserer seg i ikke-kliniske sykepleierstillinger. Søk med søkeord "telecommute."

  • 23 PPD

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Kliniske forskningsmiljøer (BS i naturfag eller RN-sertifisering kreves), medisinske forfattere

    Denne globale kontraktsforskningsorganisasjonen (CRO) sørger for narkotikaforskning, utvikling og livscyklusledelse med helsevesenet. Den ansetter medisinske forfattere og kliniske forskningsmedlemmer (CRA) for arbeidsposisjoner.

  • 24 PointClickCare

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Dette skybaserte medisinske dokumentasjonsfirmaet har kundestøtteposisjoner for personer med sykepleierutdanning

  • 25 Profesjonell Dynamikk

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Sykepleiere, leger

    California-basert selskap gir service i arbeidstakere kompensasjon industri og til første part medisinsk og ansattes fordel sektorer. Noen sykepleier saksbehandling og lege peer review stillinger er telecommuting.

  • 26 Remote Medical International

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Sykepleiere, leger

    Den "eksterne" i navnet Seattle-området selskap refererer til langt unna steder som ikke fungerer hjemme. Imidlertid har selskapet en telemedisinavdeling og noen andre telekommutingsjobber.

  • 27 CitraHealth

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Leier registrerte sykepleiere til å praktisere telefon triage eller PC-assistert sykepleie gjennom innkommende og utgående telefonsamtaler med pasienter hvis leger, sykehus, forsikringsselskaper eller arbeidsgivere er CitraHealth-klienter.

  • 28 Triage 4 Pediatrics

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    Basert i Plano, TX, ansetter dette firmaet RNer i DFW-området for å jobbe hjemme i ettertid telefon triage. Krav inkluderer 3-5 år i pediatrics, lisensavtale i Texas, som bærer feilbehandling forsikring og narkotika test. Helger og kvelder er påkrevd, men del- og heltidsplaner er tilgjengelige.

  • 29 UnitedHealth Group

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Sykepleiere, LPNs, medisinske kodere

    Mer enn 20 prosent av dette store helseforsikringsselskapets ansatte utnytter sine telekommutasjonsmuligheter. UnitedHealth Group ansetter registrerte sykepleiere for telesalgsstillinger, samt andre med erfaring i forsikringsbransjen.

  • 30 vRad, Inc.

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: Leger (radiologer)

    Selskapet er leverandør av teleradiologi tjenester og løsninger. vRad hyr radiologer til å jobbe hjemmefra. Krav inkluderer ABR- eller ABOR-sertifisering, minst en statslisens, kvalifisering av sykehusautentisering og høyhastighets internettilgang. Full medisinsk ansvarsforsikring gitt.

  • 31 Anthem

    Medisinsk arbeid-hjemme jobber inkluderer: sykepleiere

    En av landets største helsevesen selskaper, Anthem tillater noen stillinger, i sykepleie og på andre områder, å bli telecommuted etter en viss tid på kontoret.


  • Interessante artikler

    Jobbtilbud takk brev og e-post prøver

    Jobbtilbud takk brev og e-post prøver

    Gjennomgå eksempler takk bokstaver for et jobbtilbud, med informasjon om hvorfor du skal sende en takk og hvilken informasjon som skal inkluderes i et brev eller e-post.

    Alvorlige Job Perks som kan øke din karriere

    Alvorlige Job Perks som kan øke din karriere

    Alvorlige karrieremessige fordeler er det beste kortsiktige arbeidet som en mamma kan søke i løpet av en ny jobbjakt.

    Ting å vite om jobbutsikt

    Ting å vite om jobbutsikt

    Før du velger en karriere, bør du finne ut hva jobben er. Lær hva det betyr, og hvorfor å ha denne informasjonen er så viktig.

    Jobbmuligheter og karriere i Luftvåpenet

    Jobbmuligheter og karriere i Luftvåpenet

    Luftvåpen har over 150 engasjert karrierer. Finn ut om dem, og hvordan du kanskje (eller kanskje ikke) får jobben du leter etter.

    Associate Curator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Associate Curator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

    Assisterende kuratorer overvåker kunstsamlinger og historiske gjenstander på museer, offentlige anlegg eller universiteter. Lær mer om denne karrieren.

    Museum Art Handlers Plikter, Krav og Verktøy

    Museum Art Handlers Plikter, Krav og Verktøy

    Denne jobbprofilen til en museumskunsthåndterer beskriver oppgaver, ferdigheter, utdanning og verktøy som kreves for å fungere som kunstmuseumshåndterer.