• 2024-06-28

Social Media Manager Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

ПЕТИФУР ПОЛЯРНАЯ СМЕСЬ / PETITFOUR POLAR MIX - A Vis Vitalis film (2020)

ПЕТИФУР ПОЛЯРНАЯ СМЕСЬ / PETITFOUR POLAR MIX - A Vis Vitalis film (2020)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Mange mennesker vil gjerne jobbe som en sosial mediasjef, men er ikke helt sikker på hva den daglige jobben medfører. En sosial mediasjef er ansvarlig for overvåking og postering til alle selskapets sosiale medier, samt å samhandle med og øke firmaets publikum.

Sosialmediasjefens ultimate mål er å øke bevisstheten om et merke, selskap, produkt eller person mens du kjører trafikk på nettet, frakoblet eller begge deler. Avhengig av jobben, er en sosial mediesjef vanligvis knyttet til merkevarebygging gjennom utsalgssteder som Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, Pinterest, bedriftsblogging og eventuelle nye, nye sosiale plattformer.

Social Media Manager Plikt og ansvar

Sosiale medier er fortsatt barnet i markedsføring. Det har raskt vist sig å være en kraftig måte å nå forbrukerne på, og fordi tweeting og posting oppdateringer høres så enkelt, tiltrekker det seg mange som tror det er en enkel og morsom jobb som ikke krever mye innsats.

Virkeligheten er at sosiale medier aldri sover og krever mye arbeid. En sosial medieadministrator har mange plikter og ansvar på en gitt arbeidsdag, for eksempel følgende:

  • Se på hva som skjedde over natten. Dette inkluderer å lese nye e-postmeldinger, se over Twitter @ svar, re-tweets og nevner, sjekker Facebook, LinkedIn og andre sosiale nettverk for interaktivitet, kommentarer, vegginnlegg og svar når det er nødvendig.
  • Arbeid på dagens sosiale medier oppdateringer. Dette starter med en sjekk på selskapets nettside for å se hva som er lagt opp så langt som kan brukes til en oppdatering.
  • Besøk selskapets nettsted flere ganger om dagen, og gjør en kontinuerlig sjekk på feeds for å finne nyheter, blogginnlegg, videoer og andre innlegg eller tweets å dele med publikum.
  • Hold øye med trendende hashtags som du kan søke på oppdateringer, slik at du kan eksponere flere personer til selskapet gjennom de varme emnene.
  • Overvåk meldingene til firmaet du jobber for, slik at du raskt kan takke ros og klager.
  • Innlegg og tidsplan oppdateringer finner sted hele dagen.
  • Interagere med publikum, som er noen som stiller spørsmål eller gjør kommentarer.
  • Overvåk analysene når oppdateringene dine går live, for å se hvor trafikken går og måle hva som fungerer i dag for å se om du kan kapitalisere på buzz.

Sosialmediasjefen bytter ofte fra oppgave til oppgave hele dagen. Ett minutt kan du skrive en tweet til null på en trending hashtag, den neste legger du inn en nyhetsverdig oppdatering til LinkedIn. Du følger det opp ved å samhandle med en kunde som er lagt ut på selskapets Facebook-vegg og deretter publisere et nytt Pinterest-bord.

Nå har du lyst til å adressere kommentarer til selskapets nye YouTube-video, etterfulgt av å skrive et blogginnlegg som du deretter vil markedsføre på tvers av alle selskapets sosiale medier. På slutten av dagen planlegger du oppdateringer for å gå live over natten mens du sover, slik at selskapet har en 24-timers tilstedeværelse for å nå nattuglene, kundene i en annen tidssone og til og med de i andre land.

Sosial Media Manager Lønn

En sosial medieadministrator kan gjøre alt fra $ 10 i timen til over $ 100 000 i året. Store byer som New York, San Francisco og Los Angeles har en høy etterspørsel etter heltid, interne sosiale medier, og det er der de høyere lønnene kan bli funnet.

Social media-ledere, som en del av PR-spesialister, har følgende lønnsområde i henhold til US Bureau of Labor Statistics. Lønnene varierer basert på kompetanseområdet, nivået på erfaring, utdanning, sertifiseringer, hvis du jobber frilans vs. fulltid, intern stilling og andre faktorer.

  • Median Årlig Lønn: $ 60,000 ($ 28,85 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 112,310 ($ 54,00 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: Mindre enn $ 33,690 ($ 16,20 / time)

Utdanning, opplæring og sertifisering

Bedrifter som ansetter fulltidssjef, sosial medieforvaltere har vanligvis visse krav til stillingen, for eksempel følgende:

  • Utdanning: Mange bedrifter krever at kandidatene har en grad i markedsføring, journalistikk, PR eller nye medier. Mindre selskaper har en tendens til å outsource sosiale medier arbeid for å holde overhead kostnader ned. Disse selskapene annonserer vanligvis posisjonen gjennom nettsider og ansetter frilansere som kanskje eller ikke har en grad. Betaling for frilansere er vesentlig lavere enn for en intern mediaforvalter.
  • Arbeidserfaring: Avhengig av jobben din arbeidserfaring som styrer andre sosiale medier kampanjer kan vurderes hvis du ikke har en relevant grad.

Social Media Manager Ferdigheter og Kompetanser

Enkelte ferdigheter og kompetanser kan gi kandidatene en fordel og sikre at de har en suksess på jobben, for eksempel følgende:

  • Sosiale medier kunnskap: Hver sosial medieadministrator trenger å ha grundig kunnskap om sosiale medier og må alltid holde tritt med de nyeste sosiale mediertrender.
  • Skriveferdighet: Du vil trenge utmerket skriftlig og grammatikk ferdigheter med vekt på catering til et online publikum.
  • Evne til å engasjere et publikum: Reglene for sosiale nettverk går utover å kunne skrive noe smart i 140 tegn eller mindre. Du er den elektroniske representanten for bedriften, og jobben din er å engasjere publikum, samhandle med dem og vokse tallene gjennom sosiale medier.
  • Selskapskunnskap og strategisk tenkning: Du må vite alt du muligens kan om firmaet du skriver for, fordi du er en integrert del av markedsføringsprosessen. Oppdateringer må balanseres med nettverksnettverk for å utvide virksomheten, og du må utvikle en strategi som fungerer spesielt for det selskapet.

Å bli en mester i nye medier vil styrke din karriere, uavhengig av bransjen hvor du ønsker å jobbe. Tross alt bruker alle bransjer å bruke sosiale medier - fra media enheter til bilprodusenter, helsevesenet til detaljhandel. Arbeidsmulighetene er ubegrensede.

Jobbutsikt

Ifølge US Bureau of Labor Statistics er utsiktene for PR-spesialister (som inkluderer sosiale medier) over det neste tiåret i forhold til andre yrker og næringer 9%, drevet av økt bruk av sosiale medier for å fremme bedrifter og deres produkter. Denne trenden kan bidra til raskere jobbvekst i fremtiden.

Sysselsettingsveksten i denne karrieren er litt raskere enn gjennomsnittet på 7% for alle yrker mellom 2016 og 2026.

Arbeidsmiljø

Sosialmedieresjefer bruker vanligvis arbeidstiden i et kontormiljø. De møter jevne mellomrom møter og samfunnsaktiviteter utenfor kontoret, leverer taler og reiser av og til.

Fremdriftsplan

Som med PR-spesialister jobber mange sosialmediasjefer på heltidsplan i vanlige åpningstider. Overtid og lengre arbeidsdager er begge vanlige.

Hvordan få jobben

BYG DIN EGEN SOCIAL MEDIA PRESENCE

Mange som har landet sosialmedias lederstillinger, fikk sin start ved å administrere sin egen personlige konto. For de med begrenset erfaring er det ingen bedre måte å vise frem din sosiale medierkompetanse enn ved å bygge opp dine egne Twitter-følgere, Facebook-fans, Pinterest boards, etc., og deretter bruke disse kontoene til å markedsføre dine ferdigheter som en sosial media-sjef.

Det er også en fin måte å finne ut om en karriere som en sosial mediasjef er riktig for deg. Når du administrerer ditt personlige merke, lærer du nøyaktig hvordan du bygger en sosial media-tilstedeværelse fra grunnen.

FREELANCE

Hvis du ønsker å få noen prosjekter under beltet ditt, finn freelancing jobber på nettet. Selv om disse ikke betaler veldig bra, kan de være dine fremtidige referanser for de høyere betalende, heltidsjobber.

SØKE OM

Se på jobbsøkingsressurser som Indeed.com, Monster.com og Glassdoor.com for ledige stillinger. Du kan også besøke college karriere senter, eller bli med en bransje gruppe som Social Media Organization (SMA) og besøke karriere senter for jobben åpninger.

Sammenligning av lignende jobber

Mennesker som er interessert i en sosial media leder karriere også vurdere følgende karriereveier, oppført med sine median årlige lønn:

  • Reklame salgsagenter: $ 51.740
  • Markedsanalyse analytiker: $ 63,120
  • PR og innkjøpssjef: $ 114 800

Interessante artikler

Har det militære lønnsprosessen for ektefeller og barn?

Har det militære lønnsprosessen for ektefeller og barn?

US Military FAQ - Betaler militæret for høyskole for ektefeller og barn?

Militære enhetlige regler for pensjonister og veteraner

Militære enhetlige regler for pensjonister og veteraner

Pensjonerte militærmedlemmer og visse honorably uttømte veteraner kan ha på seg amerikanske militære uniform ved bestemte anledninger.

Drugs Tests i militæret, MEPS, reserver

Drugs Tests i militæret, MEPS, reserver

Lær om narkotikaforsøk. MEPS stofftest. Hvor lenge tar medisinprøver for å få resultater? Nasjonalvakt stoffet test. Årlige militære narkotikatester.

Lær om militære vaksinasjoner

Lær om militære vaksinasjoner

Vaksinasjoner er en livsstil i US Military. Alle nye rekrutter (både offiser og inntatt) er vaksinert mot mange sykdommer.

Våpen brukt i Basic Combat Training

Våpen brukt i Basic Combat Training

En stor del av militæret innebærer å skyte våpen. Lær om våpnene som brukes til å trene medlemmer i løpet av grunnleggende kamptrening og opplæringsleir.

Forsvarsdepartementets Militære Arbeidshund Program

Forsvarsdepartementets Militære Arbeidshund Program

Militære arbeidshunder, sammen med deres håndterer fra alle militære tjenester, distribueres over hele verden. Lære mer.