• 2024-07-02

Hva er Business Casual Attire for din arbeidsplass?

The business casual dress code: capsule wardrobe example.

The business casual dress code: capsule wardrobe example.

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Business casual refererer til en bestemt stil av business antrekk for arbeidsplassen. Business casual er vedtatt av organisasjoner som har besluttet at ansatte vil jobbe mer komfortabelt med klær som er mindre formelle enn klærne som dominert den tradisjonelle arbeidsplassen.

Definisjonen av business casual varierer fra organisasjon til organisasjon som hver har sin egen arbeidsplass standarder og forventninger. Bedrifter som sjelden vert for kunder eller kunder, kan tilby ansatte et uformelt arbeidsmiljø. Men stadig, selv arbeidsplasser som vertskapskunder tilbyr ansatte muligheten hvis det bare er i form av en uformell fredag.

Hva er Business Casual Clothing?

Forretnings-fritidsklær for menn betyr en skjorte med krage som en casual skjorte, en polo skjorte eller en golf skjorte med bukser, enten khakis, Dockers eller lignende flotte merker. For kvinner betyr det uformelle skjørt, kjoler, bukser og bluser.

Både menn og kvinner bærer gensere, vester, casual jakker og tilbehør. I dette miljøet vil du sjelden se drakter, slips og kjoleskjorter som brukes til formelle møter utenfor arbeidsplassen.

Generelt er denim, spandex, sweatshirts og bukser, t-skjorter, treningsklær, solbriller og sandaler upassende i en uformell arbeidsplass. Denne uformelle kleskoden for arbeidsplassen gir en mer detaljert beskrivelse av forventningene arbeidsgiverne kan ha for ansatte i et forretningsmessig tilfeldig miljø.

Hvis en arbeidsgiver er komfortabel med enda mer uformell klær for arbeid, beskriver denne uformelle kleskoden disse forventningene i detalj.

Fordeler med Business Casual

Ansatte opplever disse fordelene i et forretningsmessig tilfeldig miljø.

  • Mer komfortable klær på jobben. Dette kan ha en positiv innvirkning på ansattes moral og motivasjon.
  • Noen ansatte kan finne ut at de kan gjøre seg klar for arbeid raskere om morgenen, og at de kan gjøre overgangen fra jobb til en rekke andre aktiviteter uten å måtte bytte klær.
  • Bedriftsklær kan koste betydelig mindre enn formell antrekk. I tillegg til de grunnleggende kostnadene, kan kostnadene ved å opprettholde klærne være lavere med færre turer til renserier.
  • Ansatte kan uttrykke sine individuelle personligheter og kreativitet gjennom klærne de velger for arbeid.
  • Næringslivet kan redusere statusbarrierer mellom nivåer i organisasjonens hierarki med prisen og utseendet på forretningsklær, mindre påfallende forskjellig mellom godtgjorte ledere og andre ansatte.
  • For ansatte som favoriserer uformelle arbeidsmiljøer, er kreativiteten til uttrykk, komfort på jobben og mindre stratifisering blant ansatte, forretningsmessig uformell et kraftig rekrutteringsverktøy og en verdsatt fordel.

Ulemper med Business Casual

Næringslivet presenterer ulemper, samt fordeler for arbeidsgivere og ansatte.

  • Arbeidsgivere må kanskje etablere detaljerte kleskoder hvis ansatte ser casual som en mulighet til å ha på seg noe de ønsker å jobbe med. Faktisk er det smart å starte med en kleskode slik at ansatte vet forventningene fra starten. Til stykke retningslinjer etter at faktumet skader ansattes moral.
  • Dette kan også skape behov for politi for å sikre at ansatte blir behandlet like og rettferdig med hensyn til arbeidstøyet. Dette kan skade arbeidsforhold.
  • En ansatt kan projisere et bilde til kunder som er i strid med hva kundene forventer fra firmaet. Juridiske firmaer, konsulentorganisasjoner og banker kommer i betraktning som dårlige steder for næringslivet. I ulike innstillinger kan det være en fordel å vedta forretningsklær av kunder og samarbeidspartnere.
  • Ansatte kan uttrykke sine individuelle personligheter og kreativitet gjennom klærne de velger for arbeid. Både en fordel og en ulempe, avhengig av individuelle og arbeidsplassforventninger.
  • Noen ledere mener at forretningsmessig tilfeldig oppfordrer en uformell holdning fra ansatte om arbeid, oppmøte, produktivitet og profesjonalitet. Jeg vil gjerne se ekte forskning som beviser denne en eller annen måte.

Interessante artikler

Motiverende ansatte i en tid for endring

Motiverende ansatte i en tid for endring

Ønsker du å vite hvordan du kan skape et arbeidsmiljø som motiverer dine medarbeidere, spesielt i tider med endring? Finn ut hvordan.

Guide til dyreadferdsstrategier

Guide til dyreadferdsstrategier

For studenter som søker karriere i dyreferdighet, dyrevelferd eller et beslektet område, gir denne listen informasjon om mange praktikopphold.

Motiverende sitater på næringsliv og arbeid for ansatte

Motiverende sitater på næringsliv og arbeid for ansatte

Inspirerende sitater om motivasjon til bruk i nyhetsbrev, presentasjoner, nettsider og plakater for å hjelpe medarbeiderne å føle seg engasjert og inspirert.

Motiverende sitater for jobbsøkere

Motiverende sitater for jobbsøkere

Har du en tøff tid å bli motivert til jobbsøking? Her er en liste over motiverende sitater for jobbsøkere å inspirere deg.

Motiverende ferdigheter på arbeidsplassen

Motiverende ferdigheter på arbeidsplassen

Motiverende ferdigheter er høyt verdsatt av arbeidsgivere. Lær hvordan du motiverer andre for å få et positivt utfall.

Få en inspirerende spilleliste med sanger for kontoret

Få en inspirerende spilleliste med sanger for kontoret

Trenger du et ikke-koffeinfri spark for å starte arbeidsdagen din? Her er en inspirerende spilleliste med oppløftende sanger for kontoret for å starte dagen på et høyt notat.