• 2024-09-28

Oppdag yrket av produksjonsdesignere

10 MIN AB WORKOUT - Side Abs & Obliques // No Equipment | Pamela Reif

10 MIN AB WORKOUT - Side Abs & Obliques // No Equipment | Pamela Reif

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har et godt øye for fortellinger, samt gode designferdigheter, kan en karriere i produksjonsdesign være riktig for deg. Spesielt hvis du er heldig nok til å være en ekspert på draughtsmanship, arkitektur, interiørdesign, kameraer og linser, har du sikkert funnet ringer her.

Hva gjør en produksjonsdesigner?

Produksjonsdesign kan være et avgjørende element for ethvert større kreativt prosjekt fordi de visuelle elementene ofte bidrar til å bringe en historie til livs.

Produksjonsdesigneren er ansvarlig for prosjektets overordnede utseende. Hun eller han leder kunstavdelingen og de faste byggerne, veileder dem gjennom prosessen med å gjøre fantasien og kreative visjoner til virkelighet. Produksjonsdesigneren jobber tett med regissøren og produsenten av et film-, dokumentar- eller tv-show for å avgjøre hva deres kreative visjon er når det gjelder utseendet på produksjonen.

De kan oppnå dette ved å lage skisser. Eller de kan gå så langt som å bygge konseptuelle modeller basert på de ulike samtalene de har med regissøren og produsenten. Deres neste skritt ville være å ansette mannskapet som var nødvendig for å forvandle tegninger eller modeller til den virkelige avtalen.

Ferdigheter og utdanning kreves

Du bør ha grunnleggende design ferdigheter hvis du tenker på å skrive inn dette yrket. Mange av de mest vellykkede produksjonsdesignerne har grader i arkitektur eller miljødesign. Dette er ikke nødvendigvis krav til jobben, men de kan bidra til å gi deg et grunnleggende rammeverk eller startpute hvor du skal begynne.

Disse legitimasjonene vil også se bra ut på ditt CV-spesielt fordi disse er avanserte grader som krever minst to ekstra år med utdanning utover å skaffe en bachelorgrad. Teatralsk design er en annen utmerket bakgrunn for denne stillingen. Sett design kan tenkes som to eller tre rammer av en film. I tilfelle av et TV-show, hvis du vurderer settet design for 1960-tallet TV-serien "Mary Tyler Moore", skjedde nesten hver episode på bare to rom.

Produksjon designere må også være svært dyktige kommunikatorer - ikke en enkel oppgave. De må kunne visualisere en bestemt scene og kunne forklare det i detalj for de som har ansvaret for å bygge den fysisk. Den mest kreative dyktige produksjonsdesigneren kan ikke være formulert nok til å oversette visuals til ord.

Personers ferdigheter er også et absolutt must for en produksjonsdesigner på grunn av alle de forskjellige menneskene han eller hun må jobbe med, fra kreative typer til ingeniører.

Karriere råd

Den beste måten å komme i gang i en karriere som produksjonsdesigner, er å jobbe for noen i denne stillingen som lærling eller assistent. Selv om du er en gopher, er det nyttig hvis du ser muligheten for fremgang. Dette vil gi deg en nøyaktig visning av nøyaktig hva jobben innebærer på daglig basis, samt den uerstattelige, praktiske trening som vil ende opp med å fremme karrieren din.

Du vil kanskje vurdere å starte som en produksjonsassistent i en kunstavdeling for å få den første etasjeopplevelsen du trenger. Eller prøv å få en jobb som jobber med reklamefilmer, studentfilmer eller til og med musikkvideoer. Dette vil legge grunnlaget for å ta på seg mye større prosjekter. Og, hvis alt annet feiler, ikke spot på å være en praktikant - selv en ubetalt intern. Vi må alle starte et sted, og så lenge du får solid erfaring og du forbedrer ditt CV, vil du være foran spillet.


Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?