• 2024-07-02

Den perfekte intern

Идеальный круг крючком

Идеальный круг крючком

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsgivere søker vanligvis kandidater som har tidligere erfaring i feltet, men du trenger ikke å vente til du er fullt ansatt for å få verdifulle ferdigheter. Med tre somre og åtte høyskole semestre tilgjengelig i løpet av college karriere, er det ganske mulig å fullføre to eller tre praksisplasser før eksamen. For de som er satt på en bestemt karriere, kan fullføre en eller to internships med forskjellige bedrifter eller organisasjoner stivne et kall. For de som ikke har noen ide i hvilken retning de vil gå, kan eksponering for ulike bransjer hjelpe beslutningen.

Siden et av hovedmålene for å gjennomføre en internship er å sikre en jobb, er det viktig å vite hvordan man skal skinne på arbeidsplassen. Førsteinntrykk er avgjørende, men det opprettholder høye profesjonelle standarder gjennom konsekvent hardt arbeid, en sterk forpliktelse og unngår å bli fanget opp i kontorsladder. Her er noen tips for en vellykket internship.

Vurder Job Shadowing

Job shadowing er en aktivitet studenter kan engasjere seg i å finne ut mer om bestemte karrierer. Jobbskygging innebærer å observere en annen profesjonell på jobben, og skyggeoppgaver varer vanligvis i en dag til flere uker.

Start ditt søk tidlig

Å finne den perfekte praktikplassen er ikke alltid lett. Det er sterk konkurranse om sommerstipendier. En av de beste måtene å sørge for at du får en sommerplassplass i ditt felt er å begynne å se tidlig. Muligheter i økonomi, journalistikk og regjering har ofte søknadsfrist så tidlig som i oktober. Ved å forberede CV og påmeldingsbrev på forhånd, vil du være klar til å sende søknaden din etter hvert som praktikophold er lagt ut.

Forskning Din Industri og Selskapet

Før du deltar i et intervju, lær så mye om selskapet som du kan, ved å besøke selskapets nettside og sin LinkedIn-side. Undersøk også selskapets ansatte. Ved å bruke Avansert-knappen øverst til høyre på LinkedIn-siden kan du til og med finne alumni fra din høyskole som du kan koble deg til før du intervjuer eller starter din praktik eller jobb.

Be commited

Ved å dukke opp for arbeid på gang og ikke slå ut døren på slutten av dagen, viser du din forpliktelse til å gjøre en god jobb i stedet for å bare slå et tidskort. Nyt jobben din, og finn bedre måter å fullføre oppgaver på. Dette vil få deg til å legge merke til av veiledere.

Siden praktik er en utmerket måte å trene og evaluere potensielle fremtidige ansatte på, er det viktig at du ber om tilbakemelding for å måle resultatene dine. Informasjonen som oppnås vil hjelpe deg med å gjøre forbedringer. Som intern, forventes du å stille spørsmål. Ved å vise det, viser du arbeidsgiveren at du er motivert og klar til å ta initiativ og bruke den kunnskapen.

Vær en lagspiller

Selv om arbeidsgivere ønsker å se hardt arbeid og en sterk arbeidsetikk, krever de også folk som kommer sammen med sine veiledere og kollegaer. Det er under lunsj og andre mer sosiale opplevelser hvor du kan begynne å utvikle relasjoner som gir en lykkeligere og morsommere arbeidsplass. Når du ansetter, ser ledere etter personer som de anser som en god passform, så vel som de som har kunnskap og ferdigheter til å utføre jobben.

Bygg sterke profesjonelle relasjoner og finn deg selv en mentor

Å bygge et sterkt faglig nettverk er nøkkelen til å komme videre i karrieren din. Noen du tidligere har arbeidet, kan til enhver tid gi støtte og informasjon om din potensielle neste jobb. Finn deg en mentor som kan hjelpe deg med å komme videre i din nåværende eller fremtidige jobb. Å finne en god mentor kan gjøre de første årene på jobben mindre stressende og lar deg tappe inn visdom og erfaring fra noen som allerede er vellykket i feltet.

Unngå kontorpolitikk og sladder

Unngå sladder enten i eller utenfor kontoret. Justere deg selv med en valgt gruppe medarbeidere setter deg opp for potensielle problemer med andre medlemmer av gruppen. Som en moden medarbeider som ønsker å komme videre, forblir upartisk og ute av politikken.

Hold kontakten når din praktik er over

Det første en intern skal gjøre når praktikoppholdet er over, er å sende en takknemmelse til sin veileder og noen andre som har hatt en nøkkelrolle i å gjøre internshipet til en suksess. Å holde kontakten med disse kontaktene når du kommer tilbake til college er også en god ide å bidra til å opprettholde viktige kontakter og holde deg oppdatert om fremtidige åpninger.

Praktikveiledningen Praktik gir ytterligere informasjon om ting du kan gjøre for å sikre at internshipet ditt lykkes.


Interessante artikler

Slik tar du pensjon med en eldre ansatt

Slik tar du pensjon med en eldre ansatt

Å oppnå pensjonering med en eldre ansatt er et berørt tema. Du må planlegge arbeidsstyrken din, men du vil ikke diskriminere på grunn av alder.

Hvordan bygge en kultur av ansvarlighet

Hvordan bygge en kultur av ansvarlighet

Her er åtte ting ledere kan gjøre for å skape en kultur som verdsetter ansvarlighet på arbeidsplassen.

Hvordan bygge et prosjekt med høy ytelse

Hvordan bygge et prosjekt med høy ytelse

Høyytelseslag er et produkt av forsiktig planlegging og hardt arbeid fra prosjektlederne for å sette scenen for lag og medlems suksess.

Hvordan bygge en profesjonell portefølje

Hvordan bygge en profesjonell portefølje

Lær hvordan du lager en profesjonell portefølje. Å ha en er en fin måte å vise arbeidsgivere spesifikke eksempler på arbeidet ditt og kan få deg umiddelbart innleid.

Air Force Enlisted Force Structure

Air Force Enlisted Force Structure

Luftvåpenet har en bestemt rangeringsstruktur, samt det generelle og spesifikke ansvaret hver rang bærer.

Slik bygger du en ReverbNation-profil

Slik bygger du en ReverbNation-profil

ReverbNation gjør det enkelt å administrere alle dine sosiale medier. Finn ut hvordan du bruker nettstedet for å markedsføre musikk og oppdateringer.