• 2024-06-28

Sosialarbeider Fortsett Eksempel og Skrive Tips

Andrew Stanton: The clues to a great story

Andrew Stanton: The clues to a great story

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Etterspørselen etter sosialarbeidere vokser. Bureau of Labor Statistics estimerer at yrket vil vokse 16 prosent mellom 2016 og 2026 - mye raskere enn gjennomsnittlig yrke. Men for å bli ansatt for en sosialarbeidsjobb, må du kunne vise arbeidsgivere at du har utdanning, ferdigheter, erfaring og i noen tilfeller sertifisering som kreves.

For å jobbe som en klinisk sosialarbeider, for eksempel, trenger du en mastergrad, to års erfaring i en klinisk setting og statlig lisens. Men uansett hvilken type arbeidstaker jobb du leter etter, må du utarbeide et CV som viser at du oppfyller arbeidsgiverens krav.

Resume Tips for sosialarbeidere

  • Match dine kvalifikasjoner til stillingsbeskrivelsen i annonsen. Vanligvis vil arbeidsgiveren fortelle deg hvilke typer ferdigheter, sertifisering og erfaring de leter etter i en vellykket søker. Skann jobbsøkingen for søkeord som du kan bruke i CV og følgebrev. Dette vil hjelpe deg med å få søknaden din til oversikt over skjermprogramvare og inn i innboksen til en ekte, levende person som kan ringe deg til et intervju.
  • Sett dine viktigste kvalifikasjoner og prestasjoner først. Rekrutterere og ansatt ledere tilbringer sekunder med å skanne ett CV før de går videre til neste. For å unngå å kutte i første runde, sørg for at dine prestasjoner skiller seg ut. Sett dine mest imponerende kvaliteter og ferdigheter rett foran. Vurder å bruke en CV-profil for å markere den informasjonen du mest vil at arbeidsgiveren skal se.
  • Ha referanser hendig. Selv om du ikke bør gi en liste over referanser med CV-en din, med mindre du blir spurt, bør du ha referansene dine klare når du søker. På den måten vil du kunne reagere raskt hvis ansettelsesansvarlig ringer for å ordne en telefonskjerm eller et personlig intervju. Og unødvendig å si, bør du spørre referansernes tillatelse før du sender informasjonen til en potensiell arbeidsgiver.
  • Tilpass ditt CV for hver jobbåpning. Du kan søke om mange lignende jobber, men det er verdt å ta deg tid til å tilpasse ditt CV og følgebrev før du søker. Å gjøre det, vil bidra til at søknaden din skreddersys for hver jobb, og øker sjansene for at du får en samtale for et intervju.
  • Se gjennom eksempler på CV for sosialarbeidere. Vær oppmerksom på de listede eksemplene på utdanning, arbeidserfaring, faglige tilknytninger, ferdigheter og interesser.

Eksempel på sosialarbeidere

Dette er et eksempel på et CV for en stilling som sosialarbeider. Last ned nyhetsmalen for sosialarbeider (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Sosialarbeiders gjenopptaeksempel (tekstversjon)

John søker

999 Main Street, Oakland, CA 10000

(123) 555-1234

[email protected]

Karrieremålsetting

Lisensiert klinisk sosialarbeider med utdanningsbakgrunn søker mulighet til å jobbe med studenter med risiko eller spesialbehov.

KOREKVALIFIKASJONER

  • Samtalende i skriftlig og muntlig spansk.
  • HLR, AED og Førstehjelps sertifiseringer.
  • Nasjonalt Forening for Sosialarbeidere.
  • Omfattende erfaring med å jobbe med risikoproblemer, studenter med spesielle behov, samt foreldre eller omsorgspersoner.

PROFESJONELL ERFARING

XYZ CHARTER SCHOOL, Oakland, Calif.

Assistent Special Education Director, September 2018-nåtid

Koordinere med spesialundervisningsdirektør, studenter, familie, sosialarbeidere og fakultet for å utvikle IEPs og 504-er for studenter med læringskompetanse og atferdsforstyrrelser.

  • Administrer og overvåke alle spørrekonkurranser og eksamener for studenter med utvidet tid.
  • Championed introduksjon av nye adaptive læring teknologier for bedre å betjene de individuelle behovene til studentene.

XYZ CHARTER SCHOOL, Oakland, Calif.

Sosialarbeider intern, September 2016-juni 2018

Tilveiebrakt individuelle vurderinger, behandlingsplaner og psykoterapi til ulike tenåringer som er diagnostisert med læringstoleranser og atferdsforstyrrelser.

  • Hjalp til med å forbedre utdannings- og atferdsresultater for mer enn 50 studenter i løpet av to år.
  • Redesignte studentevalueringsformer for skolen; skjemaene brukes nå for alle nåværende og innkommende studenter.

UTDANNING

Bachelor of Arts in Psychology (2016); GPA 3.9

Bay University, Oakland, CA

Dean's List; Utdannet Summa cum Laude

Flere eksempler: Se profesjonelt skrevet CV-eksempler med maler du kan laste ned.


Interessante artikler

Har det militære lønnsprosessen for ektefeller og barn?

Har det militære lønnsprosessen for ektefeller og barn?

US Military FAQ - Betaler militæret for høyskole for ektefeller og barn?

Militære enhetlige regler for pensjonister og veteraner

Militære enhetlige regler for pensjonister og veteraner

Pensjonerte militærmedlemmer og visse honorably uttømte veteraner kan ha på seg amerikanske militære uniform ved bestemte anledninger.

Drugs Tests i militæret, MEPS, reserver

Drugs Tests i militæret, MEPS, reserver

Lær om narkotikaforsøk. MEPS stofftest. Hvor lenge tar medisinprøver for å få resultater? Nasjonalvakt stoffet test. Årlige militære narkotikatester.

Lær om militære vaksinasjoner

Lær om militære vaksinasjoner

Vaksinasjoner er en livsstil i US Military. Alle nye rekrutter (både offiser og inntatt) er vaksinert mot mange sykdommer.

Våpen brukt i Basic Combat Training

Våpen brukt i Basic Combat Training

En stor del av militæret innebærer å skyte våpen. Lær om våpnene som brukes til å trene medlemmer i løpet av grunnleggende kamptrening og opplæringsleir.

Forsvarsdepartementets Militære Arbeidshund Program

Forsvarsdepartementets Militære Arbeidshund Program

Militære arbeidshunder, sammen med deres håndterer fra alle militære tjenester, distribueres over hele verden. Lære mer.