• 2024-09-28

Pet Store Manager Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

HVA TROR DERE OM MEG? | Pengebruk, selvtilitt, engelsk kanal..

HVA TROR DERE OM MEG? | Pengebruk, selvtilitt, engelsk kanal..

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Pet store ledere overvåker drift og bemanning for detaljhandel kjæledyr butikk steder. De kan jobbe for en frittstående butikk eller en butikk som er en del av en større kjede av steder.

Pet storeforvaltere i store bedriftskjeder kan utvikle seg til høyere regionale stillinger i organisasjonen som distriktssjef eller direktør. De kan også overgå til andre ledelsesroller i dyrepleieindustrien, som for eksempel salgsdirektør for kjæledyr.

Pet Store Manager Duties & Responsibilities

Ledere av dyrebutikker er ansvarlige for å administrere alle daglige oppgaver som sikrer en vellykket drift av en butikk.

  • Ansettelse: Ledere er involvert i en rekke oppgaver, inkludert ansettelse av nyansatte og salgstrening.
  • Lagerstyring: Store ledere må vareprodukter, overvåke og utføre lagerstyring,
  • Kundeservice: Opprettholde og overvåke høye standarder for kundeservice.
  • Økonomistyring: Opprett økonomiske budsjetter for å administrere kostnader, og sørg for at målene for salgssalg er oppfylt eller overskredet.
  • Dyrpleie: Dyrebutikkforvaltere må også sørge for at alle dyrene i deres butikker (inkludert fisk, reptiler, fugler og små pattedyr) behandles menneskelig og i samsvar med lokale forskrifter og retningslinjer for dyrepleie.

Disse oppgaver er en del av butikkansvarligens primære funksjon, som skal gi operativt tilsyn. Bedriftskæder, eller store uavhengige utsalgssteder, kan ha butikkansvarlige som overvåker flere individuelle avdelingsledere og leverandørleverandører (for eksempel grooming, trening eller veterinærtjenester).

Mindre butikker eller butikksteder kan kreve at butikkdirektøren dekker alle avdelingsoppgaver, direkte overvåker salgsmedlemmer og produktleveranser, og utfører mange flere praktiske plikter som kassering eller kundeservice.

Pet Store Manager Lønn

Som med de fleste dyrebaner er en kandidatens spesifikke kompensasjonsnivå avhengig av deres praktiske erfaring, deres pedagogiske bakgrunn og den geografiske regionen der stillingen er lokalisert.

  • Median årlig lønn: $ 45,080 ($ 21,67 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: Mer enn $ 69,290 ($ 33,31 per time)
  • Bunn 10% årlig lønn: Mindre enn $ 25,720 ($ 12,37 / time)

Store bedriftskjeder har en tendens til å tilby lønninger i den høyere delen av intervallet for de som følger denne karriereveien.

Utdanning, opplæring og sertifisering

Det er ikke noe spesifikt pedagogisk krav til en dyrebutikkforvalter, selv om en grad i virksomheten kan være svært nyttig. Arbeidskravene inkluderer ofte:

  • Bachelor grad: Mange av de større butikkene foretrekker en fireårig grad i bedriftsledelse, markedsføring eller et nært beslektet fagområde.
  • Erfaring: De fleste dyrebutikkstyringsjobber ber om tre til fem år med detaljhandelsopplevelse (helst i en ledelses- eller tilsynsrolle). De som har jobbet i salgs- eller dyrehelsetområder, vil kunne utnytte deres erfaring fra disse stillingene. God kunnskap om kjæledyrproduktindustrien hjelper også. Mange dyrebutikkforvaltere begynner i en salgsforbundsrolle og jobber seg opp i stigen ved å få praktisk erfaring. De som ikke begynner som salgsforretninger for kjæledyrbutikker, kan i stedet utnytte sin betydelige erfaring fra en annen karriereveiledning for karriere eller avanserte pedagogiske kvalifikasjoner.
  • Bred kunnskapsbase: En dyrebutikkforvalter må være kjent med menneskelige ressurser, budsjettering og finansiell planlegging, merchandising, datamaskinbasert teknologi, dyrepleie, planlegging og vedlikehold av anlegget.

Pet Store Manager Ferdigheter og Kompetanser

En dyrebutikkforvalter må ha en god forståelse av visse myke ferdigheter i tillegg til annen arbeidsrelatert erfaring eller kvalifikasjoner. Disse ferdighetene inkluderer:

  • Beslutningstaking: En god dyrebutikkforvalter kan ta de riktige avgjørelsene raskt.
  • Kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter: Butikkansvarlig må kunne kommunisere effektivt og positivt med både personell og kunder.
  • Kundeserviceferdigheter: Butikkansvarlig setter tonen for de øvrige ansatte, og gir god kundeservice vil holde kundene tilbake til butikken. Lederen må også ha mulighet til å løse eventuelle konflikter.
  • pålitelighet: Dyremarkedsforvalteren må kunne holde forpliktelser til å komme i arbeid og ta vare på alle nødvendige oppgaver. Dette er spesielt viktig hos en dyrebutikk, på grunn av levende dyr som må mates og brydde seg om.
  • Ledelse: Butikkansvarlig må være en god leder som kan motivere de ansatte til å gjøre sitt beste, og også ha muligheten til å delegere ansvar til andre butikkarbeidere.

Jobbutsikt

Store kjæledyrkjeder har utvidet seg raskt de siste årene, og kjæledyrproduktindustrien har dra nytte av jevn økning i forbruksdyrutgifter.

Som en indikasjon, er det ifølge US Bureau of Labor Statistics at arbeidsutsiktene for dyreomsorg og servicearbeidere generelt sett vil vokse 22%, noe som er mye raskere enn den 7% veksten som forventes for alle yrker over neste tiår.

Etterspørselen etter dyreforvaltere bør vise styrke når nye butikkene åpnes for å møte forbrukernes behov. Kandidater med betydelig ledelseserfaring og en bakgrunn i dyreindustrien bør fortsette å nyte de beste jobbmulighetene.

Arbeidsmiljø

Dyremarkedsforvaltere tilbringer sin arbeidstid inne i dyrebutikken i et miljø som er fullt av chirps og squeaks fra alle dyrene. Butikken bærer lukter av dyrebur og, på en dårlig dag, mulig ekskrement fra dyr hentet i bånd ved å handle kunder.

En dyrebutikk er vanligvis et lavere stressmiljø på grunn av dyrene og det generelle stemningen til kunder som kommer inn for å handle for sine furrige venner eller bringe dem inn for pleie eller veterinærtjenester.

Fremdriftsplan

Butikklederposisjonen er vanligvis en heltidsposisjon. Jobben kan kreve ekstra timer hvis butikken er kort bemannet. Det kan være nødvendig for dyrebutikkforvaltere å jobbe lange timer, inkludert kvelder, helger og helligdager. Ledere må også være på vakt i tilfelle at det oppstår nødsituasjoner som involverer dyrene, staben eller butikken selv fordi lederen har det ultimate ansvaret for hele operasjonen.

Hvordan få jobben

FORBERED EN RESUME

Forbered et kortfattet, faglig CV som fremhever din verdifulle erfaring, og bevis på at du har mangfoldet av ferdigheter og erfaring som trengs for å overvåke et kjæledyrbutikksted.

PRAKSIS INTERVIEW SPØRSMÅL

Pensle opp dine intervjuevner og repeter dine svar på en rekke potensielle intervju spørsmål.

SØKE OM

Se etter jobber for dyrebutikkansvarlige ved hjelp av elektroniske jobbsøkingssteder som Monster.com, Indeed.com eller Glassdoor.com.

Sammenligning av lignende jobber

Personer med interesse for dyrebutikkjobber kan også være interessert i følgende jobb, oppført med sin median årslønn:

  • Restaurantansvarlig: $ 77,970

Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.