• 2024-07-02

Jobbdel: Fordeler og ulemper på jobben

Fordeler og ulemper ved marihuana

Fordeler og ulemper ved marihuana

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En jobbandel skjer når to ansatte samarbeider med samme jobb. Det er fordeler, ulemper, utfordringer og muligheter når ansatte deler jobb. Som arbeidsgiver kan en arbeidsandel være til nytte for både medarbeider og deg.

Du har fordelen av å holde dine beste og lysteste medarbeidere når livshendelser gjør full tid arbeid en utfordring. Ansatte drar nytte av den økte fleksibiliteten, en må ha for Gen Y og Gen Z-ansatte.

Her er fordelene og ulempene ved en jobbandel.

Arbeidsmessige fordeler for arbeidsgiveren

  • Du beholder to verdsatte medarbeidere som kanskje ellers sluttet å forfølge arbeidsmiljøbalanseproblemer.
  • Du får to hjerner, to sett med begeistring og kreativitet, og to ansatte forpliktet til suksess.
  • Ansatte som er komfortable å balansere livsansvar, opplever mindre stress og mer jobbtilfredshet. Dette lønner deg tilbake i økt motivasjon, positiv kundeservice og effektive kolleger.
  • Vellykkede jobbpartnere er ansvarlige for hverandre. Dette øker deres ansvar for å få resultater til arbeidsgiveren. De må planlegge, sette mål, kommunisere effektivt, måle prestasjoner og dele æren for suksesser - komfortabelt.
  • Dekning for syke barn og andre familieforhold er lettere når arbeidsandelspartneren er tilgjengelig for å fylle ut. Jobpartner-partnere gir også dekning for hverandre for planlagte ferier.

Jobbdel Ulemper for arbeidsgiveren

  • Du har å gjøre med to ansatte i en jobbandel. Hvis medarbeiderne ikke er kompatible, unnlater å dele arbeidsstil, holde medarbeiderne og kundene uinformert og ubehagelig med to tilnærminger, er du i siste instans ansvarlig for å håndtere samarbeidspartnerne.
  • Du kan også bli bedt om å betale for en overgangsdag, noe som øker sysselsettingskostnadene, men sikrer et annet suksessnivå for en jobbandel. I en jobbandel hvor to partnere deler dagen i halvparten, er dette mindre sannsynlig å koste deg vesentlig, ettersom arbeidspartnerne kan overlappe en time i uken.
  • Din fordel av fordeler kan stige hvis du bestemmer deg for å gi hver jobbpartner med fulltidsansatte. (Dette er verdsatt av deltakernes partnere, åpenbart.)

Arbeidsmessige fordeler for ansatte

  • En ansatt kan føle seg revet om å jobbe heltid, spesielt etter å ha hatt en familie, for å markere en vanlig grunn til at ansatte vil dele jobb. Det er ikke bare arbeidsbelastningen de anser, det er også deres virkelige ønske om å tilbringe mer tid med sitt barn / barn.
  • Arbeidslivsbalanseproblemer er viktige for de ansatte, spesielt årtusener (GenY) som ble de fleste medarbeidere på arbeidsplassen i mars 2015. De vil frivillige for årsaker, ta opp fritidsaktiviteter som sport og hobbyer, og holde seg tett inn ta kontakt med venner og familie.
  • Ansatte som opplever balanse mellom arbeid og liv, er mindre stresset og kan bidra mer effektivt når de jobber. Mindre pendling påvirker også medarbeiderne positivt.

Jobbdel Ulemper for ansatte

  • Ansatte må håndtere effektivt med en annen ansatt. Ansatte finner denne interaksjonen utfordrende da de må dele all den informasjonen som er nødvendig for den andre ansatt for å effektivt bidra og gjøre jobben sin. Dette betyr at ingenting kan falle gjennom sprekkene.
  • Medarbeiderne må håndtere de ulike måtene de kan gjøre for de ulike komponentene i jobben. I et blandet partnerskap vil ingen av de ansatte ha ting på sin måte. Kompromiss og læring nye måter å jobbe sammen på er nødvendig, eller kunder og kollegaer vil oppleve forvirring og usikkerhet.
  • Hvis deltakere i samarbeidspartnere ikke er kompatible personligheter som virkelig liker og stoler på hverandre og kan jobbe sammen godt, vil arbeidsandelen ikke fungere. Deretter er ansatte tvunget til å revurdere hele beslutningsprosessen som førte dem til beslutningen om jobbdeling. Det er vanskelig å finne en jobbpartner, fordi de fleste ansatte ikke har råd til å jobbe deltid.

Alt i alt kan en jobbandel med hell betjene de ansatte, arbeidsgiveren og kundene. Forhåpentligvis vil denne informasjonen hjelpe deg med å forutsi potensielle vanskeligheter og barrierer som arbeidsgivere og ansatte kan oppleve i en jobbdelsituasjon.

Både arbeidsgivere og ansatte kan oppleve jobbdeling som en utfordring. Men det er verdt å tenke på riktig jobb bemannet av de to rette menneskene som er villige til å gå på kompromiss, komme sammen og kommunisere effektivt med hverandre.


Interessante artikler

Dyroppdretter Jobb og ansvar

Dyroppdretter Jobb og ansvar

Dyreoppdrettere er ansvarlige for å produsere dyr som kan brukes til en rekke formål, herunder fellesskap, show, sport eller forbruk.

Music Business Job Interviews 101

Music Business Job Interviews 101

Du er planlagt for et intervju for din første jobb i musikkbransjen. Gjør deg klar til å skille seg ut med tips fra denne veiledningen.

Music Business Job Intervju Tips

Music Business Job Intervju Tips

Du har endelig landet det ettertraktede musikkvirksomhetsjobbintervjuet. Bruk disse fem intervju-tipsene for å imponere intervjuerne dine og land jobben.

Music Business Loans and Grants: Hvordan bruke det

Music Business Loans and Grants: Hvordan bruke det

Hvis du får finansiering for plateselskap eller musikk, kan du snart finne deg selv i den røde igjen hvis du ikke gjør gode valg om hvordan du bruker det.

Music Business School Guide

Music Business School Guide

Overveier du å studere musikk eller forretningssiden i skolen? Før du registrerer deg, se denne veiledningen for å finne ut hva du trenger å vite.

Forstå musikkindustrien og rekorddistributører

Forstå musikkindustrien og rekorddistributører

I musikkbransjen får plateselskapene album i forbrukernes hender. Finn ut hvordan de rammer avtaler med butikker og nedlastningsleverandører.