• 2024-09-28

Jobbintervju Spørsmål om dine ansvarsområder

Hvordan lykkes på jobbintervju?

Hvordan lykkes på jobbintervju?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du i løpet av et jobbintervju blir spurt om dine nåværende eller tidligere stillinger, er det viktig for ditt svar å inkludere noen detaljerte detaljer om hva du gjorde i din tidligere rolle (r). Hold svaret ditt positivt - det er en god ide å få fram forbedringer eller resultater, men best å holde seg borte fra å nevne frustrasjoner eller uenigheter med medarbeidere.

Siden dette er et veldig vanlig intervju spørsmål, må du sørge for å forberede deg på forhånd og ha en god følelse av hvordan du vil oppsummere dine ansvarsområder for hver av dine stillinger. Generelt vil fokuset være på din nåværende eller siste rolle. Når du kan svare på spørsmålet, "Hvorfor tror jeg at jeg har erfaring og ferdigheter som gjør meg til en god kandidat til denne jobben?", Vil du være god til å gå!

Beste svar på spørsmål om dine ansvarsområder

Den beste måten å svare på dette intervjuet spørsmålet er å beskrive dine ansvarsområder i detalj og å koble dem til jobben du intervjuer for. Dette betyr at før du gjennomgår intervjuet, bør du nøye gjennomgå stillingsbeskrivelsen for den nye stillingen. Nesten hver stillingsbeskrivelse du vil møte vil gi en liste over ferdigheter og arbeidserfaring en arbeidsgiver søker i deres neste ansatt (vanligvis funnet under underteksten "Ansvar").

For hvert krav, spør deg selv:

  1. Hvorfor tror jeg jeg vet hvordan jeg skal gjøre denne funksjonen?
  2. Når har jeg faktisk brukt disse ferdighetene?
  3. Hvor effektiv var jeg i å utføre denne delen av jobben?
  4. Hvilke eksempler kan jeg bruke til å bevise min evne til denne oppgaven?

For eksempel, hvis stillingsbeskrivelsen krever at du har solid kunnskap om teknologi som Microsoft Office Suite eller Adobe Creative Suite, vær forberedt på å beskrive hvordan du har brukt disse programmene i den forrige jobben din. Hvis det krever at du har gode kundeserviceferdigheter, vær klar til å sitere noen ganger når du har håndtert klare klientrelaterte problemer.

Match deretter dine kvalifikasjoner til jobben:

Slett ditt ansvar på dine nåværende eller tidligere stillinger sammen med de som er oppført i den stillingsbeskrivelsen. Ved å gjøre dette, vil arbeidsgiveren se at du har kvalifikasjoner som er nødvendige for å utføre jobben du intervjuer med med organisasjonen.

Fokuser mest på ditt ansvar som er direkte relatert til kravene til den nye jobben. For eksempel, hvis du intervjuer for en rolle som krever ledelseskompetanse, legger du vekt på prosjekter du har ledet, hendelser du har planlagt, og folk du har klart. Hvis du prøver å lande en jobb i et kreativt felt som grafisk design eller markedsføring, ta med en portefølje av design du har opprettet for betydelige prosjektoppgaver.

Vær beskrivende og engasjere i sammendraget ditt om ansvar- Sannsynligvis har intervjueren en kopi av ditt CV tilgjengelig, og ser etter at du går utover informasjonen som er oppført i dokumentet. Dette er din mulighet til å gi den personlige "historien" som vil fremme deg fra å være et navn på siden til å være et sterkt og minneverdig bilde i intervjuerens sinn.

Unngå å gå for granulert på detaljene: Bedriftsspesifikk sjargong kan overvelde en intervjuer.

Det kan være en vanskelig balanse, men forsøker å gi en grundig beskrivelse av dine ansvarsområder, og bruk forskjellig språk fra det som er på ditt CV.

Nevng noen konkrete tilfeller der du har hatt fordel av selskapet, løst et problem, eller hadde en stor prestasjon. Resultatorienterte svar er fordelaktige her. Du kan si ting som:

  • "Jeg opprettet en tidsplan som stoppet sen levering, og tjente selskapets pris for beste lagspilleren."
  • "På daglig basis var jeg det primære kontaktpunktet med klienter som jobbet for å sikre at deres behov ble møtt mens eskalerende haster saker til mine veiledere."

Mens du vil ramme dine ansvarsområder i et positivt lys, er det også viktig å være ærlig. Ikke pynt jobbtitel eller plikter, fordi du ikke vet hvem ansattssjefen skal sjekke med når de sjekker referansene dine.

Advance Prep er nøkkelen til intervju suksess

Den beste måten å erobre noen nervøs forventningsangst før et jobbintervju er å være forberedt.

Gjennomgå svarene dine på vanlige intervju spørsmål før Intervjuet vil også hjelpe deg med å gi bedre svar. Sjekk ut disse vanlige spørsmålene (og se de anbefalte beste svarene) i forkant av intervjuet ditt. Bruk dem til å spille av ditt svar. Du kan øve med en venn, eller selv foran speilet.

Det er lurt å også huske at du intervjuer din potensielle arbeidsgiver samtidig som de intervjuer deg - og at de vil være interessert i hvordan du svarer på standardspørsmålet, "Er det noen spørsmål du har om oss om denne jobben eller vårt selskap? "Her er noen ideer for hva du skal spørre om.

Siden denne invitasjonen til å slå tabellene ofte oppstår ved slutten av intervjuet, har et sterkt svar at du gir et godt inntrykk på intervjueren din.


Interessante artikler

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Best Betal Online Focus Groups for din Side Hustle

Hvordan finne de beste betalte nettbaserte fokusgruppene, hvordan virtuelle fokusgrupper jobber, hvordan du melde deg på, hva du kan forvente å tjene og tips for å delta.

De 9 beste Pet Trade Shows

De 9 beste Pet Trade Shows

Utstillinger er en fin måte å nettverket og holde tritt med industrien innovasjoner. Lær om de store dyrebransjens handelsmesser.

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

3 måter dine ubevisste bias påvirker arbeidsplassen din

Ubevisst bias påvirker mange beslutninger på arbeidsplasser. Se hvordan du kan identifisere og overvinne ubevisst partiskhet som påvirker disse beslutningene.

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Den beste kjæledyrfisken til nybegynnere

Å skaffe kjæledyr fisk for første gang er en minneverdig opplevelse. Her er noen kjæledyr fisk anbefalinger for nybegynnere.

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Finansiell rådgiver Jobbtilfredshet og beste arbeidsgivere

Financial Advisor Satisfaction Survey fra J.D. Power gir innsikt i hvordan finansielle rådgivere ser på sine firmaer og hvor de foretrekker å jobbe.

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

5 av de beste stedene å lære Basic HTML Online

For de som ønsker å være webdesigner eller utvikler, er HTML den første tingen å lære. Her er fem steder hvor du kan begynne å lære HTML i dag.