• 2024-09-28

Oppsigelsesbrev på grunn av selskapets endringer Eksempel

SCP-417 The Plague Tree | object class euclid / potentially Keter | plant / species scp

SCP-417 The Plague Tree | object class euclid / potentially Keter | plant / species scp

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når endringer i firmaet du jobber for blir uholdbare og du må slutte, er det best å la sjefen din vite med et nådig fratredelsesbrev. Tross alt kan et henvisningsbrev eller anbefaling fra sjefen din gå langt for å få den neste jobben, så du vil ikke brenne noen broer. Avmeldingsbrevet ditt vil tjene som et av dine siste inntrykk på lederen din og kan forbli i filen din.

I brevet fokuserer du ikke på hvordan bedriftsmiljøet ble dårlig for deg. I stedet hold deg til det positive, for eksempel hvordan behovet for å bytte selskaper vil være bra for karrieren din.

Hva å si i et brev med oppsigelse

Når du formelt avgår med et skriftlig brev, er det noen opplysninger du bør alltid inkludere:

  • Nåværende dato
  • Det faktum at du offisielt trekker seg fra stillingen din
  • Datoen for din forventede siste arbeidsdag
  • Din signatur (enten håndskilt eller elektronisk signatur)

Fordi du vil forlate på gode vilkår, bør du gi tilstrekkelig varsel om avreise. (Ideelt sett vil du gi to ukers varsel). Vurder også å legge til noen av følgende opplysninger:

  • Express takknemlighet for muligheten for å ha jobbet der
  • Tilbyr å forlate instruksjoner, notater og passord for utskifting
  • Tilbyr å hjelpe deg med å finne og trene din erstatning

Du vil også kanskje inkludere en grunn til hvorfor du drar, men vær oppmerksom på at du ikke er pålagt å gi en. Hvis du deler en grunn til din oppsigelse, er det viktig å være positiv og spinne eventuelle negative resultater av selskapets endringer i muligheter til å fortsette for din karriere eller personlig tilfredshet. Noen mulige forklaringer kan være:

  • Ønsker å ta på seg mer ansvar og vokse i en karriere
  • Ønsker å ha mindre ansvar
  • Trenger en karriereendring
  • Ønsker en kortere pendling til jobb
  • Søke for å forbedre balanse mellom arbeid og liv

I utgangspunktet må avmeldingsbrevet ditt formidle at du ikke lenger skal jobbe hos selskapet, samt detaljer om når du skal reise. Denne informasjonen kan bidra til å lette overgangen, slik at det ikke er noen feilkommunikasjon på hva du vil gi og når du vil være tilgjengelig.

Hva ikke å si

Spesielt hvis du er angling for den anbefalingen fra sjefen din, ikke søppel selskapet. Ikke snakk negativt om dine medarbeidere, og ikke klage på at omorganiseringen eller andre endringer ikke kommer til å fungere. Ikke harpe om det uutholdelige miljøet. Tross alt må sjefen din fortsatt jobbe der.

Og, selvfølgelig, ikke si disse tingene på sosiale medier, heller. Word kommer rundt. Fremtidige arbeidsgivere ser deg opp på nettet. Ingen ønsker å ansette en vindictive whiner. Unngå å sladre med kolleger om dine negative følelser på selskapet. Dine kommentarer kan komme tilbake til din leder eller fremtidige arbeidsgivere.

Her er et eksempel på oppsigelsesbrev for en ansatt som drar på grunn av organisatoriske endringer hos selskapet.

Oppsigelsesbrev Eksempel på grunn av selskapets endringer

Patricia Limbus

Sterk Heel Packaging

777 Factory Dr.

Lander, WY 82520

Kjære fru Limbus, Jeg skriver deg for å offisielt ante min oppsigelse fra Strong Heel Packaging som leder. Jeg skal gå om to uker, 3. februar, i samsvar med kontrakten min.

Mens jeg verdsatt min tid med din bedrift, har de siste endringene i avdelingsorganisasjonen endret posisjonen min i Strong Heel Packaging. Jeg føler at det er best for min karriere i driftsledelsen å søke en stilling som overvåker både fabrikkstyring og produksjonskontroll.

Gi meg beskjed hvis jeg kan hjelpe deg i løpet av denne overgangen.

Vennlig hilsen, Signatur (kopi brev)

Cory Fisk

Flere Resignation Letter Samples

Du kan kommunisere med sjefen din daglig, chatte i person, sende e-post og meldinger gjennom chatprogrammer. Et oppsigelsesbrev er imidlertid mer formelt enn slike kommunikasjonsformer.

Gjennomgang av eksempler på oppsigelsesbrev kan hjelpe deg med å se hvordan du skal formatere brevet, samt hvordan du uttrykker avgang.

Bla gjennom en rekke sammendragsskrivelser, inkludert de som sendes via e-post og som kopier, og bokstaver som gir grunn til avgang, fra en familiesituasjon til en bedre mulighet.


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.