• 2024-06-28

Arbeide-hjemme-call Call Jobs med fordeler

JobsNow: Call center with work-at-home opportunities and flexible hours

JobsNow: Call center with work-at-home opportunities and flexible hours

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Virtuelle anropssentre ansetter to typer arbeidstakere: ansatte og uavhengige entreprenører. Selvstendig næringsdrivende kan virke som en drøm hvor du lager dine egne timer og jobber hjemme, det har sine ulemper, spesielt for de som jobber i hjemmesentre. Dermed absorberer du mange av kostnadene som selskapet håndterer for sine egne kundesenter, du mottar ikke ansattes ytelser, og du er mindre sannsynlig å bli betalt en timelønn.

Så for de som vurderer call center sysselsetting, er det viktig å først sammenligne fordelene med sysselsetting kontra selvstendig næringsdrivende.

  • 01 1-800-BLOMMER

    1-800-Flowers, et New York-basert blomsterleverandørfirma, ansetter for jobb-hjemme-call-jobber. Imidlertid er de fleste av disse jobbene midlertidige, sesongbasert sysselsetting. Noen ganger ansetter selskapet faste (dvs. spesielt tospråklige) hjemmekontorsenter.

    Ansattes fordeler

    Fordi de fleste arbeidstakerne er sesongbaserte og midlertidige arbeidstakere, er de ansattes fordeler ikke vanlige. For mer informasjon om hvordan det er å jobbe her, les omtaler av 1-800-FLOWERS av nåværende og tidligere ansatte.

  • 02 Alorica

    Alorica Inc. tilbyr kundestyringsløsninger for bedrifter i USA og internasjonalt. Dens kundeservice agenter håndterer fakturering, salg og feilsøking av samtaler for bedriftskunder. Ansatte er betalt per minutt, per-call eller i minstelønn. Oppstartskostnader inkluderer en bakgrunnskontroll.

    Ansattes fordeler

    Selskapet tilbyr ikke betalt tidsavbrudd eller betaler for medisinske ytelser. Men det lønner seg for trening og gir ansatte muligheten til å kjøpe medisinske og dental fordeler.

  • 03 Amazon.com

    Den elektroniske detaljhandelgiganten Amazon.com ansetter ansatte som virtuelle call center agenter, ledere og menneskelige ressurser fagfolk til å jobbe hjemme i Delaware, Kansas, Kentucky, New York, Nord-Dakota, Oregon, Washington State og West Virginia. Disse jobbene i hjemmet er både lønnsomme og timebaserte, og fullt og deltid.

    Ansattes fordeler

    Fordeler for heltidsansatte inkluderer lager, time-off, en ansattrabatt og dedikerte ressurser for å støtte løpende vekst og utvikling.

  • 04 American Airlines

    American Airlines tilbyr hjemmebaserte stillinger som reservasjonsagenter for erfarne kundeservicerepresentanter, som bor innenfor 75 miles fra Fort Worth, TX. Ti uker på stedet trening er nødvendig. Når stillinger er tilgjengelige, kan de bli funnet ved å søke bedriftens jobbdatabase.

    Ansattes fordeler

    Fordeler inkluderer helse- og tannforsikring, betalt ferie og reiseprivilegier.

  • 05 Apple hjemme

    Arbeidsbiblioteket på Apple ansetter både studenter og ikke-studenter for fulltids og deltidsansatt. Agents hjemkontorer må være innen 100 miles fra bestemte steder i Arizona, California, Florida, Georgia, Louisiana, Missouri, New Mexico, Nevada, Ohio, Oklahoma, Texas, Utah og Ontario, Canada. Studentene må være innskrevet på en høyskole hvorfra Apple rekrutterer, som ligger i disse statene.

    Ansattes fordeler

    Apple leverer en iMac til arbeidstakerne. I tillegg legger nettstedet sitt til en stor fordelpakke, konkurransedyktig lønn og en ansattrabatt på Apple-produkter.

  • 06 Asurion

    Asurion tilbyr enhetsforsikring, garanti og støttetjenester for mobiltelefoner, forbrukerelektronikk og husholdningsapparater. Selskapet ansetter hjemmehemmede kundeserviceagenter som ansatte i ulike amerikanske stater for full- og deltidsstillinger. Tospråklige spanske og franske agenter er nødvendig.

    Ansattes fordeler

    Selskapet tilbyr medisinsk, tann- og synsforsikring, samt en 401 (k) pensjonsordning.

  • 07 Aspire Lifestyles

    Aspire Lifestyles tilbyr concierge, personlig assistanse og kundetilfredshetstjenester til bedrifter. Selskapet ansetter hjemmebaserte call center agenter og virtuelle assistenter for hel- og deltidsplaner.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer ferie og ferie lønn, og muligheten til å få helse, dental og livsforsikring.

  • 08 Convergys

    Convergys tilbyr kundeservice og støttetjenester til bedrifter. Som et ledd i sitt arbeid-hjemme-program tilbyr virtuelle telefonsentralagenter støttetjenester til kunder i USA, Canada og Storbritannia.

    Ansattes fordeler

    Convergys tilbyr betalt opplæring og fordeler, inkludert en medisinsk plan, en 401 (k) pensjonsplan, betalt avgang og livsforsikring.

  • 09 Cruise.com

    Cruise.com er et reisebasert nettsted som selger cruise og cruise pakker. Selskapet ansetter hjemmebaserte salgs- og kundeserviceagenter for å selge cruise pakker, svare på innkommende anrop, løse problemer og svare på spørsmål.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer medisinsk og tannlege forsikring, en 401 (k) plan, betalt tidsavbrudd og reisesats rabatter.

  • 10 Enterprise

    Enterprise Rent-a-Car ansetter hjemmebaserte reservasjonsagenter for fulltid i deler av USA og Canada.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer medisinsk og tannlege forsikring, en 401 (k) pensjonsplan, og betalt avslag.

  • 11 GE Capital

    GE Capital hyrer klienttjenestenes representanter for å gjennomgå og analysere kredittapplikasjoner og kredittbyråinformasjon, kommunisere kredittbeslutninger og gi støtte til kundeapplikasjonsproblemer. De fleste av GE Capitals callcenterjobber er kontorbaserte, men når det ansetter for hjemmebasert sysselsetting, vil arbeidsplasser bli oppført i sin karriere database. Tospråklige franske og spanske representanter er nødvendig.

    Ansattes fordeler

    Fordeler kan omfatte medisinsk, visjon og uførhet forsikring.

  • 12 Hilton

    Hilton henter hjemmebaserte kundeservice koordinatorer og reservasjon salgsspesialister for å betjene sine kunder. Tospråklige agenter som snakker spansk eller portugisisk kan tjene $ 1 per time mer i noen stillinger.

    Ansattes fordeler

    Ansatte kan motta en tilgjengelig fordelspakke, betalt interaktiv trening og redusert hotellrom.

  • 13 HSN.com

    Home Shopping Network (HSN) tilbyr jobb-hjemme-jobber i telefonsentre. Innkommende anrop håndteres av salgs- og kundeservicerepresentanter. Jobber er basert i St. Petersburg, FL, Roanoke, VA og Nashville, TN.

    Ansattes fordeler

    Fordeler for ansatte som arbeider minst 30 timer i uken inkluderer en medisinsk, tann- og visjonsplan; Livsforsikring; kort- og langsiktig funksjonshemming dekning; en pensjonsoppsparing plan; en opsjonsplan for ansatte og produktrabatter.

  • 14 JetBlue

    JetBlue flyselskap ansetter hjemmebaserte supportmedarbeider for å tilby kundeservice til kunder. Etter innledende orientering og opplæring får de ansatte til å jobbe hjemmefra. Tospråklig evne kan være nødvendig for enkelte oppkallingsjobber. I tillegg kan det være nødvendig med reise til Salt Lake City, UT, da de fleste brukerstøttemedarbeidere er basert på den plasseringen.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer livs-, funksjonshemmede-, medisinsk-, tann- og sikringsforsikring, en fleksibel utgifterskonto, en 401 (k) pensjonsplan, fortjenestedeling og reiserabatter.

  • 15 Neiman Marcus

    Neiman Marcus ansetter hjemmekontorsenter, ofte på midlertidig eller sesongbasert basis, med tospråklige agenter ansatt permanent. Ansatte må kanskje være innenfor kjøreavstand fra et treningssenter.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer betalt ferie og helligdager; liv, uførhet, medisinsk, tannlege, visjon og reseptforsikring; en pensjonsordning; og ansattrabatter.

  • 16 Sitel

    Sitel, et selskap med Acticall Sitel Group, med hovedkontor i Miami, FL, spesialiserer seg på levering av tradisjonell og innovativ kundeadministrasjon. Sitel Work @ Home, selskapets arbeids-hjemme-program, tilbyr call center agenter i USA profesjonell opplæring hjemme.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer betalt ferie og helligdager, medisinsk og tannlegeforsikring for heltidsansatte, og en pensjonsordning på 401 (k).

  • 17 stifter og stifter Canada

    Denne kontorforhandleren tilbyr muligheter for arbeidssentraler for folk basert i Louisiana og i hele Canada.

    Ansattes fordeler

    Heltids- og deltidsarbeidere får medisinsk, tann-, livs-, avhengighetsliv, utilsiktet dødsfall, visjon og uførhet forsikring; en førsteklasses fleksibel utgiftskonto med selskapsmatching; en ansatt aksjekjøpsplan; en 401 (k) pensjonsplan; og ansattrabatter.

  • 18 Starwood Hoteller

    Starwood Hotels and Resorts Worldwide, LLC, et datterselskap av Marriott International, tilbyr arbeidsmuligheter fra hjemmet. Imidlertid må medarbeidere være tilgjengelige for å reise for å delta i fire uker personlig trening i Austin, TX eller Fall River, MA. Starwood tilbyr hjemmearbeidere med en bedriftens datamaskin, tastatur, mus, hodesett, utpekt telefon og firmaprogramvare, men medarbeidere må betale for månedlige kostnader for telefon og internettleverandør.

    Ansattes fordeler

    Starwood tilbyr helse-, tann- og synsforsikring; en 401 (k) pensjonsplan; en helse spare konto; en ansatt aksjekjøpsplan; betalt fritid; og ansattrabatter.

  • 19 Support.com

    Support.com tilbyr jobb-hjemme-stillinger som for eksempel chat- og telefonsentre, tekniske supportagenter, veiledere og salgsrepresentanter.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer helse-, tann- og sikringsforsikring; en 401 (k) pensjonsplan; en helse sparekonto; en ansatt aksjekjøpsplan; og betalte fridag.

  • 20 SYKER

    SYKES er et digitalt marked og globalt outsourcing selskap. Arbeidsstasjonssentralagenter håndterer innkommende kundeservice og salgsanrop for en rekke kunder. Ansatte får betalt opplæring og betales en timepris for både tid på og av telefonen. Etter at en stilling er tilbudt, betaler søkerne en bakgrunnskontroll. Tospråklige ferdigheter er et pluss.

    Ansattes fordeler

    Medisinsk, tann- og visjonsplaner er tilgjengelige for alle ansatte, og for langsiktige ansatte tilbys en arbeidsgiveravstemt 401 (k) pensjonsplan.

  • 21 TeleTech

    TeleTech er et globalt forretningsprosess outsourcing (BPO) selskap. TeleTech @ Home-siden har telefonansvarlige for hjemme-og deltidsjobber i noen amerikanske stater og Storbritannia.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer betalt trening og en pensjonsordning på 401 (k).

  • 22 Tidskommunikasjon

    Tidskommunikasjon ansetter helsepersonell fra kundeservice som bor i Minnesota eller Wisconsin. Kandidatene må være tilgjengelig en helgskift hver uke.

    Ansattes fordeler

    Etter den første måneden av ansettelse kan ansatte som jobber over 30 timer i uka, få helseforsikring.

  • 23 Transcom

    Transcom er en global kundeservice spesialist. Selskapet ansetter hjemmekaldesenter i USA og Canada for å tilby kundeservice og teknisk støtte til sine kunder. Ansatte må jobbe 35-40 timer per uke.

    Ansattes fordeler

    Selskapet tilbyr medisinsk, tann- og visjonsforsikring for ansatte og deres pårørende. Fordelene inkluderer også betalt trening og en 401 (k) investeringsplan med et arbeidsgiveravstemmingsprogram.

  • 24 U-Haul

    U-Haul senter for arbeidssentraler tar innkommende samtaler fra kunder over hele USA og Canada. Fluency i både engelsk og fransk er ønskelig i Canada. Kundeservicerepresentanter (CSRs) kan svare på generelle spørsmål, reservere eller gi veibeskrivelse. KSR mottar også betalt opplæring.

    Ansattes fordeler

    Fordeler for deltidsansatte inkluderer en medisinsk og tannlege plan, en 401 (k) pensjonsplan, en ansattes aksjeeierskap, selskapsrabatter og et medlemskap i kredittforening.

  • 25 Windy City Call Center

    Windy City Call Center er et Chicago-basert selskap som ansetter hjemmekaldesenter i flere stater for telemarketingarbeid.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer helseforsikring, en 401 (k) pensjonsplan, og betalt avslag.

  • 26 teleNetwork

    TeleNetwork tilbyr kontakt senter og forretningsprosess outsourcing tjenester til selskaper for sine kunder. TeleNetwork call center-ansatte jobber hjemmefra og hjelper kunder med internettjenester, stasjonære og sikkerhetsproblemer samt fakturering av kundeservice.

    Ansattes fordeler

    Fordelene inkluderer medisinsk, tann- og synsforsikring; en 401 (k) pensjonsplan; og betalte fridag.


  • Interessante artikler

    Wildlife Officer Karriereprofil

    Wildlife Officer Karriereprofil

    Lær mer om dyrelivsarbeiderjobber og finn ut hvordan det er å jobbe for å beskytte både mennesker og natur.

    Wildlife Manager Karriereprofil

    Wildlife Manager Karriereprofil

    Wildlife ledere overvåker dyreliv ledelse og bevaring i et territorium. Finn ut mer om jobben.

    Wildlife Rehabilitation Training

    Wildlife Rehabilitation Training

    Wildlife rehabilitators kan dra nytte av en rekke sertifisering, opplæring og internship muligheter. Lær mer om denne interessante karrieren.

    Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

    Wildlife Rehabilitator Karriereprofil

    Lær om hvordan dyrelivsrehabilitører gir behandling og omsorg til skadede innfødte arter, samt trening, lønn og jobbutsikt.

    Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

    Habitatbeskyttelse - Wildlife Technician Profile

    Wildlife teknikere bistår biologer og spill offiserer med dyreliv ledelse og forskning. Lære mer.

    Wildlife Veterinarian Job Profile

    Wildlife Veterinarian Job Profile

    Lær om jobben hos dyrelivspersoner, deres trening, plikter, karrieremuligheter, faglige foreninger og hvilke andre felt de jobber i.