• 2024-06-30

Sample Resignation Letters for når du er glad for å avslutte

How to Write the Perfect Letter of Resignation - Sample Resignation Letter

How to Write the Perfect Letter of Resignation - Sample Resignation Letter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen ganger gir oppsigelsen deg en lettelse sukk, og du teller dine heldige stjerner for å komme deg ut av din nåværende jobb. Kanskje du hadde en arbeidsgiver som var forferdelig eller kolleger som sladret og slakk av på jobben. Kanskje jobben din var så kjedelig at du, selv om du prøvde så hardt som mulig, ikke klarte å gjøre det daglige møtet mer interessant.

Uansett grunnen til at du vil slutte, vil du beholde din profesjonell permisjon. Avmeldingsbrevet ditt bør gjenspeile en positiv, optimistisk, fremtidsrettet ånd.

Ikke blåse mulige fremtidige muligheter med en negativ avgang. Du vet aldri hvor eller når du kan komme inn i folkene som vitner om avgang og lese avmeldingsbrevet ditt. Du vil at de skal føle seg positivt om deg for fremtiden. De kan ende opp i ditt nye selskap, på din nye jobb, eller påvirke om du er ansatt eller fremmet i fremtiden. Du vet aldri, da livets karrierekurs er umulig å forutsi.

Følg derfor med å holde oppsigelsen positiv og positiv. Ikke la et negativt inntrykk med din oppsigelse i din permanente personellfil. Du kan fratre fra jobben din på en positiv måte. Du vil ikke angre på å sette et positivt snurre på din oppsigelse fra jobben din, selv om du bare er glad for å komme deg ut av det.

Motstå fristelsen til å sende et oppsigelsesbrev som sier "Jeg er her ute" eller "Lykke til, suckers." Begge disse negative tilnærmingene ble brukt av ikke-fornuftige quitters tidligere.

Oppsigelsesbrev, gjør og ikke

Begynn avmeldingsbrevet ditt med en standarddato, mottakerens navn, vanligvis din direkte leder eller veileder, og firmaadresse, akkurat som du vil ha et forretningsbrev. Hvis du har personlig skrivesaker, planlegger du å skrive ut resignasjonsbrevet slik at det passer til ditt brevpapir.

Hvis ikke, bruk et vanlig kvalitetspapir for å skrive ut avmeldingsbrevet ditt. Skriv aldri avgangsbrev ved å bruke din nåværende arbeidsgiveres brevpapir. (Ja, det har skjedd - dessverre.)

Avmeldingsbrevet ditt, spesielt i tilfelle av en arbeidsgiver du vil glemme, kan være kort og søt. Hvis det var noe - noe som du likte om jobben din, kan du nevne det. Sørg for at du kopierer Human Resources for filen din og for å utløse alle nødvendige ansettelsesavvikende hendelser.

Det er også en god politikk å sove på brevet ditt før du sender det, for å sikre at det passer når du leser avmeldingsbrevet ditt om morgenen. Igjen kan du faglig fratre uten brennende broer. Du vil være glad for at du gjorde det, på et tidspunkt.

Oppsigelsesbrevet ditt

Dato

Navn på veileder

selskapsnavn

Adresse

By (*): Stat (*): Postnummer

Kjære navn til umiddelbar veileder:

Hensikten med dette brevet er å trekke seg fra jobben min på Smith Manufacturing. Min siste dag med Smith er (to uker fra datoen for brevet).

Jeg trekker seg fra jobben min fordi jeg har akseptert en annen stilling. Min tid med Smith har vært en lærerfaring, og jeg er lei meg for å forlate kolleger som jeg vil savne.

Ønsker ikke å gi deg kort hånd, vennligst gi meg beskjed om hva jeg kan gjøre for å hjelpe deg med å trene min erstatning. Eller, la meg få vite hva jeg kan gjøre for å gjøre overgangen ordentlig.

Takk for din hjelp med denne saken.

hilsen, Ansattes signatur

arbeidstakers navn

Kopier til: Menneskelige ressurser

Second Sample Resignation Letter

Her er et andre prøvebrev fra en ansatt som er glad for å trekke seg.

Dato

Navn på leder

selskapsnavn

Adresse

By (*): Stat (*): Postnummer

Kjære Umiddelbar Manager, Dette brevet bekrefter at jeg går fra min jobb. Som jeg nevnte i vårt møte i går, har jeg blitt tilbudt en salgsmulighet med en annen arbeidsgiver. Jeg aksepterte den nye stillingen.

Jeg har hatt glede av å jobbe for deg og tror at du har gjort en positiv innsats for å oppnå kampanjetilbud for meg her på Champion. Men jeg er klar til å utvide karriereforløpet, og jeg ser ikke en mulighet for karrierevekst som kommer hit for meg når som helst snart.

Jeg vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe deg med overgangen til en ny ansatt. Jeg er selv villig til å ta telefonsamtaler fra min erstatning. Gi meg beskjed om det er noe jeg kan gjøre for å hjelpe deg.

Min siste dag er 30. april, så vurder dette min to ukers varsel.

hilsen, Ansattes signatur

arbeidstakers navn


Interessante artikler

Oppdag hvorfor en feasibility studie er så viktig

Oppdag hvorfor en feasibility studie er så viktig

Lær hvilke skritt du skal ta for å skrive en omfattende feasibility studie som omhandler hvordan virksomheten din vil lykkes.

Forskjell mellom vanskelige nyheter og funksjoner i magasiner

Forskjell mellom vanskelige nyheter og funksjoner i magasiner

Lær hvordan funksjoner i magasiner skiller seg fra en vanlig nyhetshistorie. Selv om begrepet innebærer mykere nyheter, er en funksjon definert av sin stil, ikke gjenstand.

5 tips for å håndtere et første intervju

5 tips for å håndtere et første intervju

Et første intervju er vanligvis det første trinnet i ansettelsesprosessen. Disse eksemplene og tipsene kan hjelpe deg med det.

Baker & Taylor: Profil av en engros bokdistributør

Baker & Taylor: Profil av en engros bokdistributør

Her er historien til Baker & Taylor og fysiske og digitale bok- og underholdningsdistribusjonstjenester selskapet tilbyr i dag.

Hva er en passform og hvordan blir du en?

Hva er en passform og hvordan blir du en?

Fit modeller for mann, kvinne, barn, petite, pluss, stor og høy er nødvendig av klær produksjon og mote arbeidsrom.

Hvor flate tegn brukes i fiksjon

Hvor flate tegn brukes i fiksjon

Flate tegn - mindre figurer som spiller en støttende rolle i historien - brukes til å flytte plottet sammen, og gir en subtil utstilling.