• 2024-07-02

Luftvåpenjobb: Folkehelspesialist 4E0X1

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Folkehelsespesialister i Luftvåpenet arbeider med medisinsk personale for å holde sine medarbeiderne sunne. De utdanner luftvåpenpersonell om ting som sikkerhetsprosedyrer og sanitære standarder, og også undersøker farlige situasjoner (hazmat).

Luftvåpen kategoriserer denne jobben som spesialistkode for luftvåpen (AFSC) 4E0X1.

Plikter fra Luftvåpenhelsespesialister

Disse luftfartsselskapene arbeider tett med flyvevaksleger og sykepleiere for å forhindre utbrudd av sykdommer blant luftvåpenpersonell. De gjennomfører mattrygghets- og sikkerhetsprogrammer, inspiserer hygienevilkår og mat, og sørger for at matkilder kommer fra godkjente leverandører som overholder Luftfartsforskriften.

De kan også anbefale tiltak for å forhindre forsettlig og utilsiktet forurensing av matforsyninger, og vil regelmessig inspisere rangeringer. I løpet av undersøkelsen av eventuelle klager, kan de samle inn og sende mat til laboratorieanalyse. De sørger også for at eventuelle inspeksjonsposter oppdateres ved å evaluere og fullføre disse postene fortløpende, og trene matbehandlere i beste praksis.

Når det er mulighet for et overførbart sykdomsutbrudd, har disse luftfartsselskapene oppgave å organisere forebyggings- og kontrollprogrammer, ved å intervjue pasienter, gjennomføre epidemiologiske undersøkelser og utdanne pasienter om helse- og sanitetsprotokoller.

Og en av de viktigste delene av denne Air Force-jobben inkluderer å gi medisinsk etterretningsopplysninger om forebyggende medisin både før og etter utplassering, for å hjelpe overordnede offiserer å planlegge for å forhindre overførbare sykdomsutbrudd og inneholde eksisterende utbrudd.

kvalifikasjoner

For å være kvalifisert for denne jobben, trenger du et videregående diplom eller tilsvarende, og har kunnskaper om grunnleggende biologi og fysikk. Videregående kurs i biologi, kjemi og generell vitenskap vil være et pluss til søkere for denne rollen.

Du må ha normal fargesyn og et førerkort i tilfelle du trenger å kjøre offentlige biler.

Folkhelse spesialister trenger en score på 44 i det generelle (G) kvalifikasjonsområdet for det Armed Services Professional Aptitude Battery (ASVAB). Den sammensatte poengsummen inneholder score fra ASVABs ordkunnskap, paragrafbegrepet og aritmetisk begrunnende deltest.

Det er ikke noe forsvarsdepartement for sikkerhetsdepartementet som kreves for denne jobben.

Trening

Etter grunnleggende opplæring og Airmans uke bruker flymannene i denne jobben 47 dager i teknisk trening på Wright Patterson Air Force Base i Ohio.

Her lærer de forebyggende medisinprinsipper, prinsipper for mat og vann, sikkerhetsinspeksjonsprosedyrer, hvordan man utfører hygienevalueringer og inspeksjoner, og hvordan man kan forebygge og kontrollere matbårne, vannbårne og andre smittsomme sykdommer. De lærer prinsipper for epidemiologi og grunnleggende medisinsk informasjonsbehandling.

Lignende sivile stillinger

Selv om det ikke er sant sivil ekvivalent siden Luftvåpenet håndterer helsemessige forhold i kamp- og naturkatastrofer, vil denne jobben forberede deg til arbeid i offentlig sektor som en restaurantinspektør eller inspeksjon for matvaresikkerhet. Du kan også være kvalifisert til å jobbe som konsulent for restauranter og andre næringsrelaterte bedrifter som søker å implementere sikkerhetsstandarder og prosedyrer for sine arbeidere.


Interessante artikler

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Her er et eksempel på et CV med en profil for en kundeserviceposisjon med tips om hva du skal ta med, så det blir lagt merke til og valgt av arbeidsgivere.

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Leter du etter en ny stilling i detaljhandel eller kundeservice? Her er en veiledning for å skrive et følgebrev som får deg til å merke.

Kundeservicefagliste og eksempler

Kundeservicefagliste og eksempler

Liste over kundeserviceferdigheter til bruk i CV, omslag, jobbsøknader og intervjuer, med tips for hvordan å markere dem og eksempler.

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Gjennomgå et eksempelbrev som fokuserer på en karriereendring og ferdighetene som kreves for den stillte stillingen, med tips for hvordan du skriver og hva du skal inkludere.

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Vil du effektivt kommunisere informasjon til dine publikum? Bruk disse fem trinnene til å bli en bedre og mer effektiv HR-presentatør som får resultater.

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

En titt på cyber intelligence analytikere som inneholder et sammendrag av sine oppgaver, samt nødvendig opplæring, erfaring og tekniske ferdigheter.