• 2024-06-28

Luftvåpenjobb 1N0X1 - Operations Intelligence

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Airmen i feltet Operations Intelligence har en rekke viktige oppgaver. Det er opp til dem å overvåke intelligenssamlingsinitiativer og å administrere, utvikle og evaluere intelligensinformasjon som samles inn. I mange tilfeller betyr dette tolking av rå data og forståelse av dens betydning, noen ganger i kampsituasjoner.

Å forstå og analysere hvor viktig en motstanders trusselsystemer kan være, er en stor del av denne rollen, som vurderer US militærens evner og potensielle sårbarheter.

Dette arbeidet er avgjørende for Luftvåpen og hæren å evaluere fiendens stillinger og evner, og bestemme tropputplasseringer og oppdragsparametere.

Denne jobben er kategorisert som Air Force Specialty Code (AFSC) 1N0X1.

Plikter og ansvar

I tillegg til å administrere etterretningsfunksjoner gjennomfører disse luftfartsmenn etterretningstrening og instruerer flyvere om innsamling og rapportering av krav og prosedyrer.

Disse prosedyrene dekker alt fra evasion og gjenoppretting til og adferdskodeks og anerkjennelsesteknikker. De skal utarbeide oppdragsrapporter og gjennomføre debriefing sesjoner av amerikanske militære og allierte styrker involvert i kampoperasjoner.

Informasjonsinformasjonen som disse flyvere samler, som kan vises som diagrammer, kart eller rapporter, brukes til å utvikle og planlegge oppdrag, ved hjelp av geospatiale databaser og annen informasjonsteknikk

Trening

Først tar du den nødvendige 7,5 ukers grunnopplæring, og Airmen's Week. Neste vil være 110 dager med teknisk skoletrening på Goodfellow Air Force Base i San Angelo, Texas. Gjennomføring av et grunnleggende operasjonsundervisningskurs er obligatorisk.

Hvis du blir en del av Air Force intelligens, blir du instruert i hvordan du samler og evaluerer informasjon, blir kjent med andre lands geografi og kultur, og lærer potensielle fiender militære evner og forsvarssystemer.

Luftvåpenet har prosedyrer for oppdatering av kart basert på etterretningsinformasjon, som du vil lære grundig; Du vil også bli kjent med metoder for å verifisere intelligens basert på bilder og radar.

kvalifikasjoner

Du trenger et videregående diplom eller tilsvarende som kvalifisert for denne jobben. Ideelt sett vil videregående skoleutskrift være godt avrundet og inkludere kurs i tale, journalistikk, geografi, moderne verdenshistorie, statistikk, algebra, geometri og trigonometri.

Også, du trenger en poengsum på minst 57 i det generelle (G) -kvalifikasjonsområdet for testene for Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB).

Luftfarten i denne jobben må kvalifisere for en hemmelig sikkerhetsgodkjenning fra Forsvarsdepartementet, som innebærer en bakgrunnskontroll av økonomi og karakter. Narkotika- og alkoholbrudd kan være diskvalifiserende. Du må være amerikansk statsborger for å tjene i denne AFSC.

Rekrutter som søker en jobb i Air Force Intelligence vil ta en polygraptest, og må være fri for taleforstyrrelser eller andre kommunikasjonsmangler. Normal fargesyn, noe som betyr ingen fargeblindhet, er også nødvendig.


Interessante artikler

Unngå disse Work-at-Home Job Scams

Unngå disse Work-at-Home Job Scams

Det er mange jobb svindel der ute. Ta en titt på de 5 vanlige arbeidene hjemme svindel før du begynner å surfe på Internett for din neste jobb!

Slik finner du jobbsøk fra hjemmet

Slik finner du jobbsøk fra hjemmet

Informasjon om arbeid fra hjemmet transkripsjonsjobber, inkludert typer stillinger tilgjengelig, utdanningskrav, lønn og mer.

Work Book Club suksesshistorier

Work Book Club suksesshistorier

Bokklubber på jobb er en billig måte for ansatte å utvikle sine ferdigheter både personlig og profesjonelt. Se to selskaps suksesshistorier.

Arbeidskompensasjonskrav

Arbeidskompensasjonskrav

Arbeidskompensasjon er forsikring for ansatte som er skadet eller som blir syke som følge av jobben sin. Finn ut mer om arbeiderkompetanse.

Arbeidsklærkoder og Business Attire Image Collection

Arbeidsklærkoder og Business Attire Image Collection

Interessert i å vedta en arbeidsklærkode? Her er alt du trenger for å hjelpe deg med å avgjøre de riktige bedriftsklærbehovene på arbeidsplassen din.

Hva gjør en arbeidskompensasjonsadvokat akkurat?

Hva gjør en arbeidskompensasjonsadvokat akkurat?

Arbeidstakers kompensasjonsadvokater jobber i et nisjefelt som hjelper skadede arbeidere til å kjempe for kompensasjon eller å hjelpe arbeidsgivere til å redusere eksponeringen.