• 2024-05-16

Luftvåpenjobb: 1C7X1 Airfield Management Specialist

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Andningsorganen 1 (Anatomi övre luftv)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det står til grunn at Airfield Management Specialists spiller en viktig rolle i Air Force. Disse luftfartøyene sørger for at alle fly kan ta av og lande sikkert, holde rullebanene klare og sørg for at piloter har den informasjonen de trenger.

Disse flyselskapene kjenner sine flyplasser godt, og er trent til å forberede seg på flytak og landinger ofte i svært kort varsel, og noen ganger under ugunstige forhold.

Denne jobben er kategorisert som Air Force Specialty Code (AFSC) 1C7X1.

Plikter fra luftfartsadministrasjonsspesialister

Disse luftfartøyene overvåker sikker drift av Air Force-fly gjennom de nasjonale og internasjonale luftromssystemene. Dette inkluderer vedlikehold og produksjon av flyplaner, flyplaner og kart, melding til luftfartøyer (NOTAM), lokal flyplass og navigasjonshjelpsstatus, og værinformasjon.

Deres oppgaver omfatter også inspeksjon av flyplasser, planlegging og koordinering av flyvebyggingsprosjekter, og sikring av et trygt driftsmiljø for personell og flyoperasjon. I tillegg samordner de med byråer som flytrafikkontroll, sivilingeniører og kommandostillinger for å sikre støtte til flyplassledelsesaktiviteter.

Kvalifisering for AFSC 1C7X1

Hvis du er interessert i denne Air Force-jobben, er det noen ting du må være kjent med:

  • International Civil Aviation Organization
  • USAs føderale og militære luftregulering
  • Luftfartskjemaer, kart og publikasjoner
  • Flydata og NOTAM-systemer
  • Kjennskap til navigasjonshjelpemidler
  • Grunnleggende flydesign egenskaper
  • Grunnlag for meteorologi

For å være kvalifisert for en flygeledelsesrolle, trenger du en komposittpoengsum på minst 41 i administrasjonen (A) -delen av Luftvåpen-kvalifiseringsområdet for ASVAB-testene for væpnede tjenester.

Som med de fleste Air Force-jobber, er det nødvendig med normal fargesyn (ingen fargeblindhet). Du må også være kvalifisert til å drive et offentlig kjøretøy.

I tillegg må personell i denne rollen være berettiget til en hemmelig sikkerhetsgodkjenning fra Forsvarsdepartementet. Dette innebærer en bakgrunnskontroll av karakter og økonomi. En kriminell registrering som inkluderer narkotikakriminalitet, eller en historie med alkoholmisbruk, kan diskvalifisere deg fra denne godkjenningen.

Luftfartsfolk som arbeider i flyplassforvaltning må være amerikanske statsborgere.

Trening for AFSC 1C7X1

I likhet med alle rekrutter, vil du tilbringe 7,5 uker i grunnopplæring, også kjent som boot camp, etterfulgt av Airmen's Week.

Neste er teknisk skole, som for denne jobben betyr 56 dager på Keesler Air Force Base i Biloxi, Mississippi.

Din opplæring vil innebære ferdigstillelse av et grunnleggende flygebyr og et avansert flyplass kurs. Du får erfaring med flyprosessbehandling, NOTAM-behandling, beredskapsaksjoner og vedlikehold av flyinformasjon og støttende skjermer.

Din tekniske skoleopplæring vil også gi erfaring med å utføre eller overvåke funksjoner som flyveinspeksjoner, koordinering av flyvebygging eller reparasjoner, behandling av flygebyravvik, eller gjennomføring av flyplassundersøkelser av ikke-forsvarsflyvninger for bruk av luftvåpenfly.

Og luftflyvninger i denne jobben vil få erfaring med å administrere funksjoner som flygebyrsadministrasjonsaktiviteter, forberede eller gjennomgå retningslinjer og retningslinjer for flyplassledelse eller sikre koordinering med byråer for å forbedre flyfunksjonsfunksjoner.


Interessante artikler

Soldater og Sjømenn Sivilhjelpsloven

Soldater og Sjømenn Sivilhjelpsloven

Kongressen har lenge anerkjent behovet for beskyttelseslovgivning, noe som har resultert i Soldiers and Sailors Civil Relief Act (SSCRA).

Lær om skattemessige fordeler ved en eneste eiendomsrett

Lær om skattemessige fordeler ved en eneste eiendomsrett

Det er noen få skattemessige og økonomiske fordeler med å etablere virksomheten din som eneselskap. Lær hva de er og hvordan du setter opp en.

Sole Surviving Sons og det amerikanske militære utkastet

Sole Surviving Sons og det amerikanske militære utkastet

I motsetning til popular tro må overlevende sønner registrere seg for utkastet, de kan utarbeides, og de kan tjene i kamp. Her er detaljene.

Army Administrative Specialist Jobbbeskrivelse

Army Administrative Specialist Jobbbeskrivelse

Den amerikanske hæren eliminert denne militære yrkesspesialiseringen (MOS), oppført som United States Army Enlisted Job 42L-Administrative Spesialist.

Svar for å fortelle meg noe som ikke er på ditt CV

Svar for å fortelle meg noe som ikke er på ditt CV

Tips og råd for å svare på intervju spørsmål om informasjon som ikke er på ditt CV, eksempler på de beste svarene, og hva du ikke skal si.

Navy NEC Codes - Sonar Technician

Navy NEC Codes - Sonar Technician

NEC-systemet kompletterer den oppnådde ratingstrukturen ved å identifisere personell på aktiv eller inaktiv plikt og billets i bemyndigelser.