• 2024-09-28

Ting du ikke bør si når du avslutter jobben din

10 Ting Du Ikke Ved Om FÅR I Minecraft!?

10 Ting Du Ikke Ved Om FÅR I Minecraft!?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er måter å avslutte jobben din grasiøst og si alle de riktige tingene. Det er også noen ting du aldri bør si når du går videre, selv om du tenker på dem, og du vil elske en mulighet til å lufte.

Det kan være fristende å skille seg ut hos en arbeidsgiver etter at du har sagt opp, spesielt hvis du tror at du har blitt mishandlet eller underforstått. Vær imidlertid oppmerksom på at dine endelige ord og handlinger kan skape et varig inntrykk som vil fungere mot deg i fremtiden. Det er ikke noe poeng i brennende broer. Du vil føle deg bedre øyeblikkelig fordi du luktet, men det kommer ikke til å hjelpe deg på lang sikt.

Hvordan å si feil ting kan skade deg

Senere arbeidsgivere kan formelt eller uformelt søke innspill fra dine tidligere arbeidsgivere, hvis kommentarer om resultatene dine kan påvirkes negativt av dine avskjedsbilder.

Husk at referansekontrollere har en tendens til å side med ledelsen når det er konflikthistorie med en ansatt. I motsetning til hva noen tror, ​​jobber arbeidsgivere mer enn å verifisere jobbtitler og arbeidsdager, og det er mye innenfor rike arbeidsgiverens rettigheter så langt som hva arbeidsgiverne kan spørre når du sjekker bakgrunnen

Hvordan slutte med klasse

Den beste strategien er å holde all kommunikasjon enkel og så positiv som mulig. Eventuell tilfredsstillelse fra at arbeidsgiveren din vet hvordan du føler, vil trolig være flyktig, og eventuelle negative effekter kan være langvarige. Her er noen ting du bør unngå å si når du anbrer din oppsigelse.

De beste tingene du ikke bør si når du avslutter jobben din

Din chef er en rykk

Eventuelle kommentarer som knytter din avgang til sjefs karakter eller disposisjon, kommer ikke til å hjelpe. Hun kan ha vært en ogre, men hvis ordet kommer tilbake til henne som du sa det, vil hun være mer sannsynlig å avvike din holdning eller ytelse når du snakker med potensielle arbeidsgivere.

Din leder er ikke bra

Ikke si at du drar, fordi sjefen din var inkompetent, selv om det er sant. Din leder vil være mer sannsynlig å tilskrive eventuelle feil til deg og gi en negativ vurdering av arbeidet ditt.

Lagmedlems ytelse eller dårlig holdning

Ikke nevne prestasjon eller dårlig holdning til lagmedlemmer som en grunn for avreise. Når arbeidsgivere sjekker på bakgrunnen, søker de ofte innspill fra både ansatte og veiledere. Hvis tidligere underordnede eller medarbeidere blir fornærmet av dine avgangspunkter, vil de være mer tilbøyelige til å referere til dine mangler som en leder eller lagkamerat.

Du var underbetalt

Det er ikke nødvendig å oppfordre ledelsen til å oppleve deg som en misfornøyd medarbeider, siden denne karakteriseringen kan sendes videre til andre som spørre om ditt oppdrag med organisasjonen.

Selskapet er et mord

Hvis du tror at selskapet er floundering eller underachieving på noen måte, ikke si det. Din arbeidsgiver vil være godt klar over eventuelle problemer i organisasjonen. Du har ingenting å vinne ved å formidle til ledelsen at de sitter fast i en dårlig organisasjon mens du går videre til bedre ting.

Produktene eller tjenestene som tilbys er dårligere

Disloyal ansatte er normalt frynst på. Tidligere veiledere vil mer sannsynlig hevde at eventuelle begrensninger for din suksess skyldtes dine mangler og ikke feil i deres produkter eller tjenester. Fremtidsrettede arbeidsgivere vil lure på om du kommer til å gjøre dem dårlig når du går videre.

Vil ikke gi mye (eller noen) melding

En abrupt avgang kan brukes til å underbygge påstander om at du ikke var en dedikert eller profesjonell medarbeider. Det er noen omstendigheter der det er akseptabelt å slutte uten varsel, men i de fleste tilfeller er to uker varsel normen.

Uvillig å trene erstatning

Det er en god ide å demonstrere at du er en engasjert medarbeider helt fram til slutten av ditt arbeid. Samarbeid som letter overgangen til sjefen din, vil bli husket og ofte belønnet med en positiv anbefaling.

Ikke skryt

Ikke skryt deg om din nye jobb til medarbeiderne, siden dette kan generere vrede, spesielt hvis du antyder at du er bedre enn dem. Takk andre for deres støtte og nevne hvordan du vil savne å jobbe med dem.

Ikke skriv det ned (eller send det enten)

Ikke legg noe negativt skriftlig. Hold avmeldingsbrevet positivt, så alle involverte husker deg som en positiv person. Slik skriver du et oppsigelsesbrev som høflig sier at du reiser.


Interessante artikler

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Air Force Weather Technician 1W0X Enlisted Beskrivelser

Det er mange muligheter for Air Force Weather Specialist. Finn ut jobbansvaret og deres kvalifikasjoner.

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Er det en bedre måte enn kaldt å ringe til salg?

Oppdag bedre måter å finne salgsleder for virksomheten din og få slutt på kalde potensielle kunder.

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Medierjobbtitler, beskrivelser og karrierealternativer

Typer jobber tilgjengelig i media, en liste over vanlige jobbtitler og beskrivelse, og informasjon om karrieremuligheter i medierelaterte yrker.

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mediator Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En mediator karriere innebærer å lede den alternative konfliktløsningen (ADR) -prosessen og bidra til å løse konflikter mellom de omtvistede partene.

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Mediator - Alternativ Dispute Resolution Karriere

Hva gjør en mekler? Lær om arbeidsoppgaver, inntjening, krav og utsikt. Sammenlign relaterte karrierer og se om dette passer bra for deg.

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Media Sensationalism i dagens nyhetsdekning

Sensationalisme er en felles kritikk av dagens nyhetsdekning. Skal disse påstandene nøyaktig beskrive nyhetsrapporterne produsere?