• 2024-07-02

Hvordan håndtere. med å være en arbeidende mor

Opel Astra H & Opel Vectra C: Hvordan bytte bremseskiver og klosser bak

Opel Astra H & Opel Vectra C: Hvordan bytte bremseskiver og klosser bak

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når jeg trener arbeider mamma er det fire problemer som gjentatte ganger kommer opp. Jeg har oppsummert dem i akronymet, D.E.A.L. De er:

DÅ være vennligst: Ofte arbeider Moms hardt for å behage andre i hennes liv, men ignorerer hennes egne behov og trivsel. Hun vil heller si "ja" til enhver forespørsel fordi det er lettere å bare "gjøre det" enn det er å si nei. Det er vanskelig for henne å tenke på en "unnskyldning" for ikke å gjøre noe, og vil heller "bare hjelpe" slik at andre vil være lykkelige og ikke spørre noe mer av henne, så hun blir lykkelig. Det er lett å bli sittende fast i denne mentale tilstanden når du ikke er klar over sykdommen for å behage og hvordan å kurere den.

ENergy Management - Sykdommen for å ta vare på personlig energi. Med mangel på utdanning på energistyring, arbeider Moms ikke, eller har ikke tid til å lære måter å gjenoppbygge sin energi på. Energien vil stige og falle og være klar over at disse oppturer og nedturer gir styrke. Tidshåndtering kan bare ta henne så langt fordi selv om hun planlegger ting perfekt hvis hun ikke har nok energi, vil ting heller ikke skje eller ikke skje så godt som de kunne ha vært, og feil vil skje.

ENSsertiveness Techniques - Det er mange arbeid / liv valg Arbeider mor må gjøre. Når hun vet hvordan man skal være selvsikker (og ikke føler seg witchy om det) for å få det hun vil, blir hun lykkeligere. Dette begynner med å forstå hennes personlige verdier, faglige verdier og prioriteringer. Når hun forstår sin VP, skal hun ønske å leve i henhold til dem. Å vite selv å holde fast på hva hun vil og tro på, vil ta selvsikkerhet.

LOving selv - Selvomsorg er avgjørende for et Working Moms faglige og personlige suksess. Hun viser alle andre i verdenens kjærlighet, og det må være et fokus på hvordan å elske seg selv. Det begynner med ikke å være så vanskelig på seg selv (vi har alle hørt hvor cruddy perfeksjon er). Neste er å overvinne skylden som kan overflate når hun begynner å tenke på å gjøre ting for seg selv. Deretter kommer skape en selvomsorgsplan som hun aldri vil motstå.

Hvis du er interessert i å lære hvordan D.E.A.L bedre sjekke ut noen av disse emnene.

  • 01 Hva er sykdommen å behage og dens kur?

    Når du kombinerer styring av din personlige energi sammen med å administrere tiden, blir du lykkeligere, fullt tilstede i samtalen og effektiv. Dette er hvordan.

  • 03 Hvordan få det du vil ha med selvstendighet og A-E-I-O-U

    Nå som du vet vil kurere sykdommen for å tilfredsstille det, vil det ta selvsikkerhet. Her er en assertiveness teknikk kalt A-E-I-O-U som vil hjelpe deg med å håndtere disse utfordringene samtaler.

  • 04 Opprette et selvpleie regime

    Når selvomsorgen blir en hovedprioritet, faller alt annet på plass. Glad mor! Hun er bomben! Sjekk ut disse tipsene om hvordan du oppretter en selvomsorgsplan du vil elske.

  • Forandring er bra!

    Hvis du har en utfordring nå, må du se om et av de ovennevnte er roten til problemet. Hvis det er jeg, inviterer jeg deg til å koble meg til på min Facebook-side for å dele hva du opplever, og hvordan du tror at en av disse artiklene vil hjelpe deg. Hvis du ikke finner en artikkel som gir deg det ah-ha-øyeblikket, vennligst gi meg beskjed. Jeg ønsker å gjøre en forskjell i arbeidsmamma-sfæren, og du kan bidra til å gjøre det mulig.


    Interessante artikler

    Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

    Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

    Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

    Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

    Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

    Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

    Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

    Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

    Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

    Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

    Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

    Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

    Mental Helse Ansattes fordeler

    Mental Helse Ansattes fordeler

    Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

    Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

    Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

    Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.