• 2024-07-02

Restaurant Jobbtitler og beskrivelser

FROM HAVING AN IT JOB TO STARTING AN INDIAN RESTAURANT IN BERLIN, GERMANY

FROM HAVING AN IT JOB TO STARTING AN INDIAN RESTAURANT IN BERLIN, GERMANY

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Restauranter er viktige arbeidsgivere, spesielt for unge som bare begynner karriere, og kan være store økonomiske drivere i områder som er avhengige av turisme. Mens restauranter vanligvis ansetter et stort antall arbeidstakere på innleid nivå, er disse ikke, for det meste, ufaglærte jobber.

Kundeserviceferdigheter som er hert på forsiden av huset, kan overføres til de fleste andre næringer

Også, vente personalet i high-end restauranter kan ofte tjene veldig gode penger i tips. Og noen restauranter ansetter for et svært bredt spekter av stillinger, fra høyt utdannede kokker til administrativt personale.

Restaurant Jobs varierer etter Restaurant Type

Type restaurant påvirker hvilke jobber som er tilgjengelige. En stor fastfood eller uformell spisekjede vil tilby administrative, menneskelige ressurser, ledelse og markedsføringsposisjoner, mens i en liten kafé eller fine spisesteder, er disse oppgaver mer sannsynlig å falle til daglig leder, innehaver eller selv kokken.

Generelt er arbeidet i restauranter delt inn i hjemmets hjem og front-of-the-house stillinger. I store kjeder er det også vanligvis en bedriftsklasse der overordnet ledelse og administrasjon skal finne sted.

Hvis du er interessert i å jobbe deg opp på en restaurant, er sjansene dine sannsynligvis bedre på et kjederettsted, der det er sannsynlige protokoller på plass for opplæring og treningstjenester for kampanjer.

Back-of-the-House Jobs

Posisjoner i hjemmet gjelder tilberedning av mat, samt oppvaskmiddel. Små restauranter kan bare ha en enkelt kokk eller kokk. Større steder kan ha et helt matlagingsteam, blant annet kokk, souskokk, prep cook, line cook og baker, samt en kjøkkenansvarlig ansvarlig for opplæring, lager og andre tilsyns- og administrasjonsoppgaver.

I kjeden restaurant steder, vil daglig leder ha ultimate ansvar for både forsiden og baksiden av huset, men denne rollen har vanligvis ikke direkte tilsvarende i proprietære restauranter.

Arbeide foran jobben

Front-of-the-house stillinger er de som handler direkte med publikum. Disse titlene kan omfatte vert eller vertinne (eller maître d ', i mer eksklusive restauranter), server (eller servitør / servitør), busser (eller bussjobb / bussjournalist eller bakervarer), løper og bartender.

Noen restauranter har spesialiserte roller: noen som anbefaler spisesteder på vinvalg er en sommelier, og lederen av ostevalget, både rådgivende servering og tilsyn med riktig oppbevaring, er maître d 'fromage.

Hurtigmat restauranter vil ha kasserere og drive-through operatører. Det kan være flere støttende eller ledende stillinger, avhengig av restaurantens størrelse og kompleksitet, for eksempel skiftleder, gulvleder eller bordkaptein. Ansvaret for alle disse stillingene kan variere fra en restaurant til en annen, avhengig av virksomhetens struktur.

Restaurant Management Jobs

I regionale eller nasjonale restaurantkjeder vil det være et offisielt bedriftskontor som huser den øverste ledelsen og deres tilknyttede støttepersonale, inkludert administrative assistenter, kontorledere, IT-spesialister og rengjøringsmedlemmer.

Ofte vil det være separate administrative, kommunikasjon, menneskelige ressurser, forskning og utvikling, og markedsføring divisjoner. Disse stillingene ligner de i bedriftens kontor i et hvilket som helst stort selskap, i enhver bransje.

Bedriftskontoret er ansvarlig for saker som involverer hele selskapet eller hele regionale divisjoner i selskapet, for eksempel å bestemme markedsføringsstrategi, definere selskapets merkevare og utvikle og håndheve selskapspolitikken.


Interessante artikler

Sample Award Letter for ansatte for å gjenkjenne suksess

Sample Award Letter for ansatte for å gjenkjenne suksess

Trenger du et eksamensbrev som anerkjenner en ansatt for hans eller hennes prestasjoner? Dette eksemplarbrev fra en ledende bedriftsleder sikrer anerkjennelse.

Nettoverdien av Wayne Rogers

Nettoverdien av Wayne Rogers

Den beregnede nettoverdien til den sene Wayne Rogers, best kjent for sin rolle på "M * A * S * H", var langt over hans levetid som en skuespiller.

Hva å ha på jobbintervjuer i varmt vær

Hva å ha på jobbintervjuer i varmt vær

Her er det å bære på et jobbintervju, slik at du kan holde seg kult i varmt vær, inkludert det beste intervjuetrekket for menn og kvinner.

Tegn på en dårlig SEO Company, gratis prøveversjoner kan være en svindel

Tegn på en dårlig SEO Company, gratis prøveversjoner kan være en svindel

Et rødt flagg bør gå opp når som helst et SEO-selskap gjør visse krav eller løfter. Her er 12 advarselsskilt for å unngå å hjelpe deg med SEO svindel.

3 måter annonsering tiltrekker rett menn

3 måter annonsering tiltrekker rett menn

Menn er et stort publikum for annonser. Dykk inn i tre store måter som annonseringsmål, henvender seg til, og tiltrekker rett menn med eksempler på hver vei.

Hvordan barna dine kan spare deg penger

Hvordan barna dine kan spare deg penger

Disse syv morsomme aktiviteter for barn vil hjelpe deg med å spare penger. De er spesielt gode for sommeren når ungene kjeder seg.