• 2024-06-30

Oppsigelsesbrev for familieårsaker

Opphør av arbeidsforhold - Forskjellen på oppsigelse og avskjed - Webinar

Opphør av arbeidsforhold - Forskjellen på oppsigelse og avskjed - Webinar

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er mange grunner til at folk finner det nødvendig å trekke seg fra en stilling, og en av de vanskeligste og overbevisende er hvis du har en familiesituasjon som krever full oppmerksomhet.

Når du avgår fra en jobb av familiehensyn, kan det hende du vil nevne dette i avmeldingsbrevet. Det er en god måte å la arbeidsgiveren din vite at du ikke beveger deg på grunn av problemer med jobben eller firmaet, og det kan føre til at døren er åpen hvis du finner ut at du vil gå tilbake til din nåværende stilling etter din familieforhold Endringer.

Du må imidlertid ikke føle at du må dele detaljene i situasjonen som ber om avgang med arbeidsgivere utover å bruke setninger som "familieårsaker" eller "personlige forhold". Det er helt akseptabelt for deg å holde dine personlige grunner for å trekke seg privat.

Familie sykdom

Før du går på grunn av en sykdom i familien, er det viktig å sjekke for å se om du er kvalifisert for FMLA-fridager fra jobb. Du kan kanskje ta en ubetalt ferie i stedet for å trekke seg.

Hvis oppsigelse er det eneste alternativet, og du vil gjerne returnere etter at familieproblemet ditt er løst, er det fint å nevne det faktum at i avmeldingsbrevet ditt.

Det er lite sannsynlig at jobben din vil vente på deg når du kommer tilbake, men du vet aldri, og det er alltid best å gå positivt.

Hva skal inkluderes i brevet

Mens det er opp til deg hvor mye detalj du vil dele om årsakene til avgang, er det klokt å ta med noen takknemlighet for den tiden du brukte på bedriften, og de erfaringene du oppnådde under din tjenesteperiode der. Du kan nevne hva du har lært, hjelpe deg med å ha mottatt fra kollegaer, eller ros din ledelse, kollegaer eller firmaet.

Nevn din siste dag i brevet, og med mindre det er uunngåelig, sikte du på å gi to ukers varsel. Endelig diskuter overgangsdata. Hvis du er tilgjengelig for å trene din erstatning eller gi e-post eller telefonstøtte under overgangen, må du få din arbeidsgiver kjent.

Her er to eksempler på brev som avgår av familieårsaker. Den første er et formelt forretningsbrev, og det andre er en korrekt e-postprøve. Bruk disse til å formatere ditt eget brev med oppsigelse.

Oppsigelsesbrev Eksempel på familieårsaker

Dette er et oppsigelsesbreveksempel av familieårsaker. Last ned bedriftsbrevmalen (kompatibel med Google Dokumenter og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Last ned Word-malen

Oppsigelsesbrev Eksempel på familieårsaker (Tekstversjon)

Albert Rodriguez

123 Main Street

Anytown, CA 12345

555-555-5555

[email protected]

1. september 2018

Blake Lee

sjef

Eik og Spruce Co.

123 Business Rd.

Business City, NY 54321

Kjære Mr Lee:

Jeg skriver for å informere deg om at i neste måned skal jeg forlate Eik og Spruce Co. Dessverre krever familiens omstendigheter full oppmerksomhet, og jeg har viktige saker å ta vare på, noe som gjør at jeg ikke klarer å oppfylle sine plikter til firmaet.

Jeg er veldig lei meg for å ha forårsaket noe uleilighet, men vær så snill å vite at jeg vil være tilgjengelig i løpet av neste måned for å hjelpe deg med å finne en erstatning.

I tillegg vil jeg være sikker på at mitt ansvar vil bli ordentlig tatt vare på i mellomtiden.

Tusen takk for forståelsen. Jeg har hatt en positiv opplevelse som jobber hos Oak og Spruce Co., og jeg håper at min reise ikke vil påvirke vårt forhold. Gi meg beskjed hvis du har spørsmål eller om du tenker på noen måte, kan jeg hjelpe med overgangen til en ny salgsansvarlig.

Vennlig hilsen, Albert Rodriguez (signatur hard copy letter)

Albert Rodriguez

Sende en e-postmeldingsmelding

Når du sender e-post til brevet, er det tips om hva du skal ta med; proofing, dobbel kontrollerer at du har all den informasjonen du trenger, og sender en testmelding for å sikre at meldingen er perfekt.

E-post resignasjonsbrev Eksempel-Familie grunner (Tekstversjon)

Emne: Fornavn Etternavn Oppsigelse

Kjære Ms. Supervisor, Vennligst godta frameldingen min fra ABC Company, fra 1. januar 2019. Som du vet, har min sønn en alvorlig sykdom, og det vil kreve hyppige besøk til en spesialist i en annen by. Jeg vil ikke være i stand til å oppfylle forpliktelsene til min stilling her i overskuelig fremtid.

Gi meg beskjed om det er noe jeg kan gjøre for å lette overgangen på noen måte.

Vennlig hilsen, Fornavn Etternavn

[email protected]

212-555-1212

Karriereimplikasjoner å vurdere

Selv om det ikke er tvil om at familien din kommer først under krisetid, er det ikke klokt av deg å ta hensyn til implikasjonene som slutter jobben din eller ta permisjon på din karriere.

Hvordan du trekker seg er like viktig for din fremtidige karriere som ditt CV.

Det er en god ide, når du har tid, å tenke på å forklare gapet i arbeidshistorien din og gjenoppta det som skal vises etter at ferien din er ferdig.


Interessante artikler

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Hvordan er et lag forskjellig fra et fellesskap av praksis?

Et arbeidsteam og et fellesskap av praksis deler flere fellesheter. Men de har også betydelige forskjeller, og de tjener forskjellige behov.

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Hvordan fungerer Federal Pay Scale?

Forbundsregeringen i USA tilbyr konkurransedyktig lønn, spesielt for rettsvesenet. Lær hvordan føderal lønnsskala fungerer for ansatte.

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Hvordan påvirker Severance & Vacation Pay Unemployment?

Få informasjon om hvordan avgangs- og feriebetaling påvirker arbeidsledigheten, herunder hvordan du rapporterer det og hvordan avgang påvirker arbeidsledighetstjenestene.

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan Tour Merchandising fungerer

Lær hvordan turmarkedsføring fungerer og som musiker hvor mye en kunstner kan forvente å tjene fra bandt-shirt-salg.

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Arbeidsdeling for å redusere utslipp

Lær om arbeidsdeling som en strategi for å redusere permitteringer mens brukergrensesnitt betaler en del av lønn for ansatte.

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Velge de riktige ansattes fordeler for familien din

Trenger du å kjøpe helseforsikring for familien din? Oppdag trinnene du kan ta for å velge de riktige ansattes ytelser og familie helseforsikring nå.