• 2024-07-02

Hva skal du se etter i et tilbud om jobbtilbud

Helsefagarbeider, omsorg.

Helsefagarbeider, omsorg.

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Jobbsøk kan og ofte er utmattende og frustrerende, så det er stor sannsynlighet for at du kanskje vil signere et anstendig utseende tilbud som kommer. Mens de fleste bedrifter ikke prøver å skjule noe i tilbudsbrevene, er det noen få ting du må gjennomgå, verifisere og vurdere før du logger på bunnlinjen.

Lønn og kompensasjonspakke

Selv om det ser ut til å være åpenbart at kontrollen for å sikre at lønnen stavet ut i et tilbudsbrev, er det du forventer å være, blir mange ganger eksakte lønn ikke diskutert under intervjuprosessen. Bedrifter vil ofte tilby en lønn som de fullt ut forventer at kandidaten skal forhandle. Hvis du aksepterer det første tilbudet, kan du forlate penger på bordet.

Å tro at du vil kunne forhandle en høyere lønn når du har akseptert stillingen, er ikke en god strategi. Å gjøre det kan ende opp med å gi deg et negativt rykte i ditt nye selskap.

Hvis en lønn ble diskutert under dine intervjuer og tilbudsbrevet lønnen er mindre enn hva du forventet, nå ut til ansatt lederen og bringe den til hans oppmerksomhet. Det kan godt være en feil, eller det kan være at selskapet prøver å få deg for mindre. Uansett vil du rydde opp forvirring, og du vil finne ut om feilen vil bli korrigert, eller hvis du må begynne å forhandle.

Sørg for at salgskompensasjonsprogrammet er stavet ut i tilbudsbrevet. Mange selskaper vil ikke gi ut en kopi av deres kompensasjonsplan før noen er en ansatt. Dette er gjort for å forhindre at konkurrentene får vite deres kompensasjonsplan.

Hvis kompensasjonsplanen ikke er detaljert, ring innleieringslederen og be om ytterligere detaljer. Å komme på jobb på din første dag bare for å bli overrasket med en begrensende og utfordrende kompensasjonsplan, er ikke en fin måte å starte en ny karriere på.

fordeler

Helsevesenet fordeler er ofte en viktig del av en jobb. Med mindre du er en uavhengig salgsrepresentant, vil din nye stilling inneholde minst noen fordeler. Disse skal staves ut enten i tilbudsbrevet eller vedlegg til tilbudsbrevet. Du bør lese fordelingspakken svært nøye og forstå at fordelene vanligvis er en "ikke-omsettelig" del av tilbudet. Enten du liker og godtar fordelene, eller gjør du ikke.

Sørg for at om fordelene er inkludert i stillingen som "ventetiden" er tydelig stavet ut. Mange selskaper gjør eller er forpliktet til å gjøre nye leier vente 30, 60 eller 90 dager før de er berettiget til ytelser. Hvis ventetiden er nødvendig, må du vurdere å bruke COBRA eller gå uten fordeler i løpet av ventetiden.

Startdato

Dette er sannsynligvis et opplagt element å sjekke, men det er veldig viktig å sjekke startdatoen for arbeidet. For eksempel, hvis du er i en tøff økonomisk situasjon, og tilbudsbrevet sier at startdatoen din er 45 år eller lenger, må du kanskje enten be om å få startdatoen flyttet opp eller fortsett å se.

Hvis startdatoen din er lengre enn du vil, har du en beslutning om å gjøre. Du kan godta posisjonen og stramme beltet til startdatoen, eller du kan godta og gjenoppta jobbsøkingen. Dette er et tøft valg fordi det er aldri en god ide å godta et tilbud, og slå det ned kort tid etter. Profesjonelle nettverk er svært kraftige, og ord kan komme seg raskt. Men et selskap som tilbyr deg en posisjon med forsinket startdato må forvente at noen kandidater vil godta, men vil aldri starte.

Til slutt må du ta vare på deg selv og din familie først. Hvis du får noen negativ tilbakeslag fra nettverkssider eller grupper, ser du det som en mulighet til å forbedre nettverkskunnskapene dine og vise verden at du er en verdifull ansatt.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.