• 2024-06-30

Hvorfor Human Resources Management er viktig

Is Human Resource Management the right career for you?

Is Human Resource Management the right career for you?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Debatt om viktigheten av Human Resources Management skjer daglig på arbeidsplasser. Noen ansatte betrakter HR som politi, traumatiserende, systematiserende arm av daglig leder. Disse medarbeiderne ser HR-ansatte som gatekeepers, folk som ikke har liten interesse for ansattes bekymringer.

Slike medarbeidere ser også HR-ansatte som støtteforvaltere, ikke faste ansatte, noen ganger tilskriver falske mål og motiver til HR-ansatte eller til og med snakker om hvorfor de hater HR. En del av problemet er at HR må balansere interessene til fem ulike interessenter, slik at ansatte kan føle at deres interesser blir ignorert.

2:07

Se nå: Hvorfor HR-saker nå mer enn noensinne

Hvorfor HR er viktig

En god HR-avdeling er avgjørende for en ansatt-orientert, produktiv arbeidsplass der ansatte er energifulle og engasjert. Nedenfor er noen viktige grunner til hvorfor:

  • HR overvåker kulturen. Noen organisasjoner sier at HR eier kulturen, men som i alle andre ansattes relasjoner, anbefaler vi at eierskapet er spredt over alle ansatte.
  • HR eier de overordnede talenthåndteringsprosessene. Sammen med andre ledere leder HR veien i ledelsesutvikling, resultatstyring, suksessplanlegging, karriereveier og andre aspekter av talenthåndtering. HR kan ikke gjøre det alene og stoler sterkt på ledere og ledende ansatte for å hjelpe planlegge og gjennomføre strategiene. Men HR må bringe nye ideer og effektiv praksis inn i organisasjonen.
  • HR er ansvarlig for den generelle rekruttering av en overlegen arbeidsstyrke. Nok en gang kan HR ikke gjøre det alene, men må gi støtte til å ansette ledere som også er ansvarlige for å rekruttere en overlegen arbeidsstyrke. HR må gi ledelse, trening, planlegging assistanse, en systematisk ansettelsesprosess, rekruttering planlegging prosesser, intervju kompetanse, valgovervåking, og mer.
  • HR anbefaler markedsbaserte lønninger og utvikler en samlet strategisk kompensasjonsplan. HR gir veiledning til ledere ettersom de bestemmer lønnsområdene innenfor deres organisasjoner.
  • HR undersøker, anbefaler og gjennomfører arbeidstakerprogrammer som tiltrekker og beholder dine beste ansatte. HR er også ansvarlig for å kontrollere kostnadene og vurderer ulike alternativer før du anbefaler vedtak.
  • HR er ansvarlig for å anbefale og sette i gang strategier for mennesker og organisasjonen som viderefører oppnåelsen av organisasjonens strategiske mål. Hvis organisasjonen din endrer retning, utvikler nye produkter, endrer oppdrag, visjon eller mål, må HR lede veien med ansattes programmer og prosesser.
  • HR sørger for at arbeidsplassaktiviteter, arrangementer, feiringer, seremonier, ekskursjoner og teambyggingsmuligheter forekommer. Andre ansatte planlegger og gjennomfører aktivitetene med eller uten HRs hjelp, men HR-lederen er generelt ansvarlig for å overvåke budsjettet og gi tilsynsråd.
  • HR-advokater for ansatte som har problemer eller konflikter med ledere og ledere og ledere som søker en mer effektiv tilnærming til å jobbe med bestemte ansatte. Ikke alle elsker hverandre, men de trenger å utvikle effektive arbeidsforhold med bidrag og produktivitet. HR kan hjelpe ved å kjenne spillerne og ta på seg den nødvendige rollen som advokat, trener og / eller mekler.

Betydningen av HR er lett oversett i den travle hverdagen på arbeidsplassen, men uten bidrag i hvert av disse områdene vil organisasjonen være mindre vellykket.


Interessante artikler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Forskningstekniker Cover Letter Eksempler

Eksempler på dekselbrev for en stilling som tekniker, med råd om hva som skal inkluderes, og tips for å skrive et effektivt følgebrev for en jobb.

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Påkrevd mot ikke-utmeldte ansattes fordeler

Lær hvilke lover som gjelder når det gjelder ytelser til ansatte, og hvilke arbeidsgivere har fortsatt skjønn når de designer fordeler.

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Forskning Disse moderskapspremiene før baby

Et stort flertall av amerikanske selskaper vil gi fire til seks uker med barselslønn. Hvis din bedrift ikke gjør det, er det andre alternativer å forfølge.

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistent Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Forskningsassistenter gir støtte til fagfolk som driver eksperimenter og forskning. Tjenestene varierer sterkt basert på forskningsfeltet.

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Reserve og National Guard Retirement Pay System

Lær om pensjonsalarmsystemet for USAs militære reserver og nasjonalvakt, som er annerledes enn aktiv plikt.

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Avkastnings- og Inntektserklæringen

Forstå Leie og Inntektserklæring (LES) er forenklet med disse omfattende forklaringene for medlemmer av Reserve og National Guard.