• 2024-07-02

Slik forteller du datamodus svindel fra legitime jobber

Svindel & Bedrageri på nettet - Politianmeldelse !

Svindel & Bedrageri på nettet - Politianmeldelse !

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å forsøke å fortelle datatilgangstrømmer fra legitime dataregistreringsjobber, tar nøye forskning og sunn fornuft. Sunn fornuft forteller deg at lavtidsarbeid aldri betaler høy lønn. Og lovlig dataregistrering lønn vanligvis betaler svært lite. Det følger da at dataregistreringsjobber lovende store penger er svindel. Omhyggelig forskning vil hjelpe deg med å finne legitime arbeidsmuligheter.

Gjør din forskning

For det første bør du gjøre et internetsøk for å se hvor firmaet befinner seg, en beskrivelse av hva de gjør, hvor mange folk de ansetter, når de ble grunnlagt, og så videre. Hvis du ikke finner noe på nettet, er det et klart signal at de ikke er legitime. Hvis din nettforskning viser noe informasjon som ser sketchy ut, kan du sjekke ut selskapet via Securities and Exchange Commission (SEC) og Better Business Bureau (BBB) ​​nettsteder. Hvis du ikke finner dem på SEC eller BBB-siden, er du bedre i å gå bort.

Selv om selskapet virker legitimt, betaler det seg å besøke BBB-nettstedet fordi de lister kjente forretningsordninger under deres "Scams" -banner. Også, med mindre du gjenkjenner navnet på virksomheten, må du unngå et selskap som opererer utenfor USA Hvis de er en svindeloperasjon, har du ikke et lovlig ben å stå på.

Røde flagg at jobber er svindel

Bedragerige dataregistreringsordninger er ikke forskjellige fra andre typiske hjemmebane svindel som pyramideordninger, falske klasser, falske sertifiseringer eller betaling for ressurser tilgjengelig gratis andre steder. Hvis en arbeidstaker med datainngang ber deg om å betale en administrasjonsavgift eller spør deg om å legge ut penger for å motta informasjonen du trenger for å komme i gang, vær forsiktig - dataoppføringsjobber skal ikke kreve at du gjør noe slag av innledende utlegg.

Svindel vil ofte be om en liten avgift på forhånd for å "vise at du er seriøs." Disse er alle telltale tegn på et arbeid-hjemme-svindel.

Hva Data Entry Scams kan se ut som

En av negativene om internett er at du ikke alltid vet hvem som er bak datamaskinen. Mens nye svindel opprettes hver dag, ser noen av de mer populære ut som følgende:

Affiliate markedsføring. Noen ganger er dataregistrering svindel virkelig affiliate markedsføring forretningsmuligheter. Ofte er disse merket "ikke-tradisjonell datainngang." Og mens affiliate markedsføring er en legit hjemme virksomhet, hva som gjør disse svindelene er misvisende annonsering og løfter om stor inntjening. Affiliate markedsføring er ikke en rask og enkel måte å tjene penger på. Først må du bygge et nettsted, da må du kjøre trafikk og generere salg. Ingen kan selge deg en legit nøkkelferdig operasjon for å gjøre dette.

Langs disse samme linjene er arbeidsmuligheter som krever at du legger inn annonser til elektroniske fora. Disse mulighetene kan vel vel være pyramideordninger fordi de bare betaler for rekruttering av flere personer som vil legge inn flere annonser.

Klasser, forretningssett, trening, sertifisering, etc. Ofte er ikke-tradisjonelle dataregistrering (eller affiliate markedsføring) "muligheter" bare veiledninger om affiliate markedsføring, noe som kanskje ikke er nyttig.Andre dataregistrering svindel kan selge klasser, trening eller sertifisering som lover å hjelpe deg med å få en jobb. Du kan også komme inn i en situasjon der selskapet sier at treningen er nødvendig for å kunne jobbe for dem. Mens noen spesialiserte dataoppføringsjobber, som medisinsk eller juridisk transkripsjon eller medisinsk koding, krever spesiell trening, de fleste gjør det ikke.

Undersøk nøye enhver trening eller sertifisering før du gjør noen form for engasjement.

Transkripsjonsjobber. Transskripsjon er en form for dataregistrering. Datainngang svindel kledd å se ut som transkripsjonsjobber vil ofte kreve betalt trening eller et gebyr for å få en liste over arbeidsgivere. De kan også kreve tester eller kreve administrativ avgift. En svindel er å kreve at søkerne skal ta en test, noe som ikke er uvanlig for legitime dataregistreringsjobber, men alle eller nesten alle feiler.

Medisinsk koding og transkripsjon. Dataregistrering svindel som tout medisinsk koding jobber ofte krever at du betaler for falsk sertifisering eller trening. Disse vil også noen ganger tilby nøkkelferdige forretningsmuligheter. Hvis jobbene er plassert slik, er de definitivt ikke legitime. I stedet finner du ut om legitime medisinske transkripsjonsjobber for en rekke anerkjente medisinsk transkripsjonsvirksomhet.

Prosessrabatter svindel. Plassen i disse hjemmets svindel er at du tjener penger bare ved å fylle ut nettskjemaer - alt du trenger er gitt. Dette er din klassiske agn og bryter svindel fordi i virkeligheten må du sende $ 150 til $ 200 (eller mer i noen tilfeller) for et program som lar deg behandle rabatter hjemme. I beste fall er det du får informasjon som er tilgjengelig gratis andre steder. I verste fall er du hekta på en hjemmebane svindel der du bruker pengene dine til å behandle rabatter, og du blir aldri refundert.

Måter å beskytte deg selv

Du kan ta flere skritt for å sikre at du ikke gaffel over penger til en svindler, og sørg for at du får betalt fra en legitim digital sjef.

  • Insister på en bindende arbeidsavtale som klart angir dine timer, lønn og fordeler (hvis noen). Ikke start arbeidet før både deg og arbeidsgiveren har signert kontrakten. Du vil kanskje også ha en arbeidsadvokat se over kontrakten din.
  • Ikke overlate noen av dine personlige opplysninger (spesielt dine personnummer og kontonummer) til du vet hvem du har å gjøre med. Svindlere der ute kan enkelt stjele identiteten din, og noen svindlere er i ferd med å selge statistikken din til hackere som er ekspert på identitetstyveri.
  • Ikke stole på Yelp vurderinger eller testimonialer på selskapets nettside. Det er best å be om referanser og kontakte disse personene direkte. Bare vær sikker på at referansene er på opp-og-opp, og ikke noen fetter, ved å spørre dem detaljerte spørsmål. Hvis det er mulig, snakk med personen på telefonen. Hvis du gjør det via e-post, kan du svare til en russisk tenåring som har tilgang til datamaskinen.

Interessante artikler

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Guide til å slå din hobby inn i en bedrift

Tar du kjæledyrportretter til moro? Eller bake din egen hundeservietter? Lær hvordan du utvikler din hobby til en heltidsvirksomhet.

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Arbeidsgiver Forsikret Undervisningsassistanse

Opplæringshjelp er en verdifull fordel som arbeidsgivere tilbyr ansatte. Det er en vinn-vinn-fordel som oppfordrer til fortsatt kompetanseutvikling.

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Tips for å slå ned en referanseforespørsel

Slik avviser du høflig en forespørsel om referanse, med eksempelbokstaver og e-postmeldinger som skal brukes til å avvise forespørsler om anbefalingsbrev.

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

12 tips for å gjøre en post-graduate internship til en jobb

Slik gjør du en internship i en permanent stilling, inkludert de 12 beste tipsene for å skifte en internship til en heltidsjobb.

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Hvordan slå din nåværende jobb inn i en telekommunikasjonsjobb

Slå din nåværende jobb inn i en telekommuterende jobb ved å følge disse trinnene for å skape et overbevisende teleprosjekt for din sjef.

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Tutor Resume og Cover Letter Eksempler

Her er en prøve tutor CV og følgebrev med tips for hva du bør være sikker på å inkludere for å øke sjansene dine for å lande en posisjon.