• 2024-07-02

Visual Merchandising Associate Job Description

VISUAL MERCHANDISER Interview Questions And Answers! (How to PASS a Visual Merchandising Interview!)

VISUAL MERCHANDISER Interview Questions And Answers! (How to PASS a Visual Merchandising Interview!)

Innholdsfortegnelse:

Anonim

For mange er "jobber i detaljhandel" synonymt med "å få en siste jobb". Imidlertid er enkelte detaljhandelsjobber som Visual Merchandising Associate-stillinger populære, ettertraktede, konkurransedyktige og betraktet som en av de "morsomme jobbene" som næringslivet har å tilby. Bruk denne Visual Merchandising Associate jobben beskrivelsen for å oppdage ansvar, kvalifikasjoner, utdanning, krav og lønn detaljer om denne stillingen og hva som gjør det så populært. Bruk denne Visual Merchandising Associate jobben beskrivelsen for å oppdage ansvar, kvalifikasjoner, utdanning, krav og lønn detaljer om denne stillingen og hva som gjør det til en så populær detaljhandel karrierevei.

Oversikt

Visuelle merchandising teammedlemmer bidrar til reklame, markedsføring og salgsinnsats av et detaljhandelsted ved å designe, utvikle og ta ansvar for det visuelle utseendet til butikken og dets varer. Som medlem av varemerket i butikken vil du utføre merchandising strategier ved å opprette og vedlikeholde visuelle skjermer i butikkvinduene og på salget. Du vil også bidra til lønnsomheten i butikken med produkthåndtering, etterfylling og lagerstyring.

Viktige ansvarsområder for en Visual Merchandiser

Omfanget av dine plikter og ansvar vil variere avhengig av størrelsen på detaljhandelen og nivået på Visual Merchandising Associate-posisjonen du holder. Generelt vil dine viktigste oppgaver som Visual Merchandising Associate inkludere visuell visning, lagerstyring og merchandising trening.

Visuell visningsansvar

Du kan selv designe visuelle skjermer, eller utføre designbeslutninger fra en annen. I begge tilfeller vil du være ansvarlig for å skape og opprettholde en overbevisende presentasjon av varer som vil engasjere kunder og bidra til å stimulere salgsaktivitet. Du vil være butikkens merkevareportvakt, og sørge for at merkevaren og stilen til firmaet alltid er projisert. Når du utfører visuelle presentasjonsendringer, vil du flytte varer, hyller og inventar. Du vil også skifte skilt og vedlikeholde renslighet og funksjonalitet av inventar, skilting, lys og utstyr.

Lagerstyring

Fordi varestrøm og produktplassering vil være ditt hovedansvar, vil din proaktive deltakelse i lagerstyringsfunksjoner være avgjørende for suksessen til den generelle handelsarbeidet. I løpet av å fullføre dine visuelle merchandising oppgaver vil du også lager varer, ta opp inventar, legge til rette for aksjeoverføringer, billett og retikett, gjennomføre markdowns, og opprettholde bevissthet om potensielle problemstillinger og aktiviteter for å forebygge problemer. Du kan også delta i frakt- og mottaksprosessen og sørge for at varer er klargjort før det settes på salgsgulvet.

Merchandising Training

Som det viktigste kontaktpunktet for nye merchandising-tiltak, vil du generelt være ansvarlig for å kommunisere nøkkelinformasjon som er viktig for initiativets suksess. Du vil bidra til å trene butikklaget om designkonsepter, visuelle visningsstandarder og riktig vedlikehold av den samlede visuelle visningsarbeidet. Ved å gi opplæring på arbeidsplassen, tilbakemelding og anerkjennelse, vil du motivere andre medlemmer av butikklaget til aktivt å støtte din visuelle handelsarbeid.

Tidligere erfaring

De fleste detaljhandelsoperasjoner vil kreve at du enten har detaljhandel erfaring eller visuell merchandising formell opplæring for denne stillingen, og de fleste vil ønske å se din portefølje. Noen av de største butikkene vil trolig kreve både utdanning og erfaring.

Hvis du har oppnådd opplæring eller kompetanse på jobb, kan du kanskje få en visuell Merchandising-jobb på grunnnivå ved å demonstrere en grundig forståelse av markedsføringsprinsipper og detaljhandelsmarkedsføring. Overordnet erfaring kan være nødvendig for en Visual Merchandising Associate-stilling i en stor butikk.

kvalifikasjoner

I mindre detaljhandel vil du sannsynligvis være den en-persones visuelle handelsavdelingen, og derfor må du være selvsikker, selvmotivert og kunne oppnå mål og møte tidsfrister uten tilsyn. I større butikker kan du utføre andre handelsstrategier, så evnen til å følge både skriftlig og muntlig instruksjon med stor oppmerksomhet på detaljer er viktig.

Selv om du arbeider direkte med kunder på salgsgulvet, er det vanligvis ikke et ansvarsområde for en Retail Visual Merchandiser, vil du ofte utføre oppgaver i butikksalg, og dermed tilgjengelig for kunder og en del av den samlede kundeopplevelsen, vil du forventes også å ha effektive kommunikasjonsferdigheter, og demonstrere det høyeste nivået av profesjonalitet og være en forbilde for fremragende kundeservice til enhver tid.

Ferdighet trengs

Visual Merchandisers forventes å ha gode organisatoriske ferdigheter, samt planlegging, prosjektledelse og tidshåndteringskompetanse. Du må ha gode kommunikasjons- og mellommenneskelige ferdigheter, samt en sterk kreativ stil og effektive problemløsende evner. Butikker vil være villige til å trene deg med sine spesifikke systemer og programvare, men de vil at du skal få grunnleggende kunnskaper om datafunksjoner med deg i stillingen. Et arbeidskunnskap om Microsoft Office vil trolig også være nødvendig.

Fysiske krav

Fordi du vil være ansvarlig for å skape og endre visuelle skjermer, må du kunne skyve, løfte og bære 30-50 pounds av varer og inventar. Visual Merchandising Associate-stillingen er fysisk krevende, og du kan forvente å være på føttene og gå i åtte eller flere timer per dag.

Ytterligere

Visuell visningsarbeid forekommer ofte til tider når det er minst forstyrrende for salgsgulvet og kundenes opplevelse. Så Visual Merchandising Associates bør være forberedt på å jobbe tidlig om morgenen og sent på kvelden, i tillegg til helger og helligdager.

De fleste forhandlere vil at du skal ha et videregående diplom før du får fullstendig ansvar for Visual Merchandising. Opptaksnivå Visual Merchandising stillinger kan ikke kreve tilleggsutdanning, men fremskritt vil trolig kreve ytterligere formell opplæring i visuell merchandising, markedsføring eller begge deler.

Kompensasjon

Visual Merchandising Associate jobber er generelt heltidsstillinger som kompenseres med en lønn mellom $ 34,00 og $ 54,000 per år. Størrelsen og geografisk plassering av detaljhandel operasjonen står for det brede lønnsområdet. Nivået du er ansatt på, og din erfaring og legitimasjon vil også påvirke kompensasjonen din. De som jobber som Visual Merchandisers, vil motta de samme fordelene som andre butikkansatte. Benefit pakker inkluderer generelt helseforsikring og sjenerøse rabatter på butikkvarer.


Interessante artikler

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Kundeservice Gjenoppta Eksempel Med En Profil

Her er et eksempel på et CV med en profil for en kundeserviceposisjon med tips om hva du skal ta med, så det blir lagt merke til og valgt av arbeidsgivere.

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Sample Cover Letters for Retail og Customer Service Jobs

Leter du etter en ny stilling i detaljhandel eller kundeservice? Her er en veiledning for å skrive et følgebrev som får deg til å merke.

Kundeservicefagliste og eksempler

Kundeservicefagliste og eksempler

Liste over kundeserviceferdigheter til bruk i CV, omslag, jobbsøknader og intervjuer, med tips for hvordan å markere dem og eksempler.

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Tilpasset omslagstavle Eksempel på karriereendring

Gjennomgå et eksempelbrev som fokuserer på en karriereendring og ferdighetene som kreves for den stillte stillingen, med tips for hvordan du skriver og hva du skal inkludere.

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Fremgangsmåte for å tilpasse kommunikasjonen din for hver målgruppe

Vil du effektivt kommunisere informasjon til dine publikum? Bruk disse fem trinnene til å bli en bedre og mer effektiv HR-presentatør som får resultater.

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

Cyber ​​Intelligence Analyst Karriere Oversikt

En titt på cyber intelligence analytikere som inneholder et sammendrag av sine oppgaver, samt nødvendig opplæring, erfaring og tekniske ferdigheter.