• 2024-07-02

Betalt sykefravær: Er det nødvendig med lov?

Samfunnsfag - Velferdsstaten

Samfunnsfag - Velferdsstaten

Innholdsfortegnelse:

Anonim

I USA er det for tiden ingen føderale lover som krever at arbeidsgivere gir sykefraværsfordeler til ansatte. I 2005 introduserte Sen Edward Kennedy Healthy Families Act gjennom senat Bill S.932. Regningen (sammen med flere lignende regninger) gikk ikke frem og ble fjernet fra bøkene to år senere.

Syk permittering

Det er også (for tiden) ingen statlige lover som krever at arbeidsgivere tilbyr tradisjonelle sykefraværsfordeler til enhver ansatt.

I to amerikanske byer (San Francisco, CA og Washington, D.C.) er det imidlertid lover som krever at enkelte arbeidsgivere tilbyr tilbudt sykefravær. Som svar på denne loven har enkelte arbeidsgivere i San Francisco kuttet feriefordeler for å kompensere de økte kostnadene knyttet til obligatorisk betalt sykefravær for både heltids og deltidsansatte.

I november 2008 vedtok velgerne Milwaukee, WI, et folkeavstemning som krever at arbeidsgivere med ti eller flere ansatte tilbyr opptil 9 dager betalt sykefravær per år. Arbeidsgivere med færre enn ti ansatte trenger kun å tilby fem sykeverdier per år.

Disse syke dager ville bli opptjent med en time på sykefravær for hver 30 arbeidstimer, og arbeidstakere må ha jobbet minst tre måneder før de er kvalifisert for betalt sykefravær. Metropolitan Milwaukee Association of Commerce vurderer å motsette seg beslutningen, noe som kan forsinke at den trer i kraft.

Vanligvis gir arbeidsgivere som tilbyr sykt lønn sine kostnader ved å regulere sykefravær. De kan:

  • Krev at ansatte har vært ansatt for en viss tid før de er kvalifisert til å oppnå sykefravær
  • Oppnå sykefravær til en viss rate per måned eller per antall arbeidstimer;
  • Begrens de totale timene de kan tilføre hvert år;
  • Redusere feriepenger eller andre ytelser for å kompensere kostnadene for sykefravær eller
  • Ikke tilby betalt sykefravær i det hele tatt.

Selv om amerikansk føderal lov ikke krever at arbeidsgivere tilbyr sykefravær, kan mange arbeidsgivere fortsatt være gjenstand for å gi etterlønn i henhold til Family and Medical Leave Act (FMLA). Loven krever ikke at arbeidsgivere tilbyr tradisjonell sykefraværsbetaling, men kan kreve at arbeidsgivere tilbyr opptil 12 ukers permisjon for sykdom, behandling for sykdom eller omsorg for familiemedlemmer.

Endre sykefraværsregler

Ja. Føderal lov tillater arbeidsgivere som tilbyr tilbudt sykefravær for å endre sin politikk, som kan inkludere enten å redusere fordelene, endre kravene til å tjene penger eller å eliminere betalte sykefravær helt og holdent.

Endringer i sykefraværsregler er underlagt lov om diskriminering. For eksempel kan en arbeidsgiver ikke opprettholde fordeler for en bestemt gruppe medarbeidere mens de reduseres eller elimineres for andre ansatte. Fordelene må være like delte av alle ansatte.


Interessante artikler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Ledere setter arbeidstaket gjennom forventninger og eksempler

Vellykkede ledere setter takten på arbeidsplassen av de tiltakene de tar, og gjennom sine klare forventninger til ansatte og modellert ytelse.

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Hvordan lede et prosjekt når du ikke er lagets chef

Er du en prosjektleder, og gruppemedlemmene dine ikke rapporterer til deg? Her er 6 tips om å være prosjektleder når du ikke er sjefen.

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Air Force Senior Airman Under Sone Promotions

Lær om Air Force Senior Airman (E-4) Under Sone Promotions. Det er muligheter for kampanje for Airmen First Class.

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Led teamet: Hvordan være personen Andre følger

Vil du vite en av ledelsens viktigste hemmeligheter? Du kan ikke bli en god leder hvis folk ikke er villige til å følge deg. Lær mer om følgesvenn.

Mental Helse Ansattes fordeler

Mental Helse Ansattes fordeler

Få fakta om psykisk helse i Amerika, sammen med detaljene i atferdsmessig plandesign som tjener mental helse forbrukere og pasienter.

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce arbeid fra hjemmet muligheter

Leapforce ansetter uavhengige entreprenører for å utføre søkevalueringsforskningsoppgaver for sine kunder. Mange av disse jobbene i hjemmet er tospråklige.