• 2024-06-28

Computer Programmer Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter, og mer

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

The Origin of Consciousness – How Unaware Things Became Aware

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dataprogrammerere skriver koden som gjør det mulig for programmer å levere funksjonalitet. Microsoft Excel, for eksempel, kan produsere et diagram eller en graf basert på data fra et regneark fordi en dataprogrammerer laget programmet for å svare på denne måten til brukerinnganger. Alle programmene er utformet for å svare på brukerinnganger på ulike måter, og detaljerte programmer må kunne svare på tilsynelatende utallige kombinasjoner av innganger. Det er jobben til dataprogrammerne å sikre at programvarene svarer på riktig måte til brukerne og gir den ønskede funksjonaliteten.

Computer Programmer Plikter og ansvar

Denne jobben krever vanligvis evnen til å gjøre følgende arbeid:

  • Vet dataspråk
  • Skriv dataprogrammer
  • Oppdater dataprogrammer
  • Feilsøke programmer
  • Test programvare
  • Samarbeide med andre programmerere

Computer Programmerer skrive kode gjennom bruk av dataspråk, for eksempel C + + og Java. Datamaskinprogrammerer lager instruksjoner for datamaskiner for å generere meningsfull utgang. Samlet sett er det ansvaret for dataprogrammerne å skrive kode og manipulere det til et språk som datamaskiner kan forstå og følge.

De jobber tett med informasjonsteknologipersonell, ledere og sluttbrukere i deres organisasjoner eller klientorganisasjoner for å utvikle, vedlikeholde og teste dataprogrammer. Dataprogrammerere reagerer på meldinger fra brukere av feil i programmer, identifiserer feilfunksjonskode og omskrivningsprogrammer.

Dataprogrammerere er ofte ansatt av programvarefirmaer. Imidlertid har mange offentlige og private næringsselskaper, som banker og advokatfirmaer, begynt å ansette dataprogrammerere med økt tilgang til dataprogrammører. Det er ikke uvanlig å se dataprogrammører som arbeider som frilansere, flytting fra prosjekt til prosjekt innen teknologikonsulentfirmaer eller som uavhengige entreprenører.

Computer Programmer Lønn

Betaling for dataprogrammerere kan variere vesentlig avhengig av erfaring og arten av arbeidet. De som jobber for programvareutgivere har en tendens til å tjene mer enn de som jobber i andre bransjer.

  • Median årlig lønn: $ 84,280 ($ 40,52 / time)
  • Topp 10% årlig lønn: $ 134,630 ($ 64,72 / time)
  • Bunn 10% årlig lønn: $ 48,790 ($ 23,45 / time)

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018

Utdanning, opplæring og sertifisering

Spesifikke krav varierer fra arbeidsgiver, men å fullføre et studieprogram eller et kodende akademi er generelt nødvendig for å starte en karriere som dataprogrammerer.

  • Utdanning: Både bachelorgrader og assosiert s grad i datavitenskap er tilgjengelig på de fleste institusjoner. Private institutter kjent som kodende akademier har oppstått som et annet alternativ for de uten formell høyskoleopplæring i programmering. Koding akademier tilbyr en intensiv og relativt kortvarig nedsenking erfaring i programmering. Noen akademier tilbyr lav eller ingen opplæring i bytte for en prosentandel av lønn når en jobb er landet.
  • sertifisering: Sertifiseringer eksisterer for nesten alle programmeringsspråk eller leverandørspesifikke programmeringsprodukter. Hvorvidt de er påkrevd, avhenger av bestemte arbeidsgivere, men å ha dem kan gjøre en programmerer mer markedsførbar.
  • Trening: Det anbefales, uansett hvilken tilnærming til utdanning, de som er interessert i dataprogrammering, fullfører minst ett internship for å teste deres interesse og dokumentere sine ferdigheter. Programmering er svært detaljrettet og kan være kjedelig og utilfredsstillende for mange enkeltpersoner.

Computer Programmer Ferdigheter og Kompetanse

Bortsett fra kunnskap om dataspråk og kjennskap til relevante kommersielle produkter, er det flere myke ferdigheter. Dataprogrammerere må være vellykkede.

  • Analytisk tenkning: Dataprogrammerere trenger å forstå, manipulere og reparere komplekse datakoder. Dette innebærer noen ganger å forsøke å isolere et problem som kan bli begravet et eller annet sted i tusenvis av kodelinjer, så de må kunne tenke gjennom problemet og begrense hvor de skal se.
  • Nøyaktig: Dataprogrammerere må ta hensyn til hver linje av kode som er skrevet. En feil kommando og hele programmet kunne fungere.
  • Samarbeid: Dataprogrammerere kan trenge hjelp fra en annen avdeling eller kollega for å fikse et programvareproblem. Det er viktig at de har et samarbeidsprosess.Arbeidsprogrammerne innebærer ofte å skrive programvare for å strømlinjeforme arbeid eller løse et arbeidsflytproblem, og de må samarbeide med de som skal bruke programvaren.
  • Fokus: Skrive dataprogrammer innebærer lange timer skrivingskode eller problemer med feilsøking. For å lykkes, må programmører være i stand til å holde oppmerksomheten nullstillet på arbeidet de gjør.

Jobbutsikt

Arbeidsmuligheter for dataprogrammerere forventes å synke 7% i tiåret som slutter i 2026, ifølge US Bureau of Labor Statistics. Dette er vesentlig verre enn prognosen på 7% for alle yrker og den 13% veksten projiseres for alle datarelaterte yrker.

BLS tilskrives nedgangen til tilgjengeligheten av billigere dataprogrammerere i utlandet som kan jobbe eksternt.

Arbeidsmiljø

Selv om noe samarbeid er nødvendig, kan programmeringsprogrammer bruke timer på en datamaskin som går over linjer med datakode. Det kan være kjedelig arbeid. Noen programmerere jobber hjemmefra fordi arbeidet kan gjøres alene, men dette er ikke alltid tilfelle. Noen programmerere jobber i arbeidsgivernes kontorer, spesielt når de er involvert i større prosjekter med andre programmerere.

Fremdriftsplan

Å være en dataprogrammerer er vanligvis fulltidsarbeid. Mens arbeid kan gjøres i løpet av vanlige åpningstider, kan mange programmerere som jobber hjemmefra sette sine egne tidsplaner. Prosjekter har vanligvis tidsfrister som må oppfylles, så programmerere må kanskje jobbe flere timer etter hvert som disse tidsfrister nærmer seg, spesielt hvis de har problemer med å løse problemer.

Hvordan få jobben

ERFARING

Gjennom internships eller treningsprogrammer, vær sikker på at det er riktig karriere for deg.

SØKE OM

Faktisk og Glassdoor er blant de elektroniske jobbene som regelmessig har oppføringer for programmere.

Sammenligning av lignende jobber

Folk som er interessert i dataprogrammering kan også vurdere en av følgende karriereveier, oppført med median årslønn:

  • Datamaskin ingeniør: $114,600
  • Datanettverksarkitekt: $109,020
  • Datasystemanalytiker: $88,740

Kilde: US Bureau of Labor Statistics, 2018


Interessante artikler

Har det militære lønnsprosessen for ektefeller og barn?

Har det militære lønnsprosessen for ektefeller og barn?

US Military FAQ - Betaler militæret for høyskole for ektefeller og barn?

Militære enhetlige regler for pensjonister og veteraner

Militære enhetlige regler for pensjonister og veteraner

Pensjonerte militærmedlemmer og visse honorably uttømte veteraner kan ha på seg amerikanske militære uniform ved bestemte anledninger.

Drugs Tests i militæret, MEPS, reserver

Drugs Tests i militæret, MEPS, reserver

Lær om narkotikaforsøk. MEPS stofftest. Hvor lenge tar medisinprøver for å få resultater? Nasjonalvakt stoffet test. Årlige militære narkotikatester.

Lær om militære vaksinasjoner

Lær om militære vaksinasjoner

Vaksinasjoner er en livsstil i US Military. Alle nye rekrutter (både offiser og inntatt) er vaksinert mot mange sykdommer.

Våpen brukt i Basic Combat Training

Våpen brukt i Basic Combat Training

En stor del av militæret innebærer å skyte våpen. Lær om våpnene som brukes til å trene medlemmer i løpet av grunnleggende kamptrening og opplæringsleir.

Forsvarsdepartementets Militære Arbeidshund Program

Forsvarsdepartementets Militære Arbeidshund Program

Militære arbeidshunder, sammen med deres håndterer fra alle militære tjenester, distribueres over hele verden. Lære mer.