• 2024-09-28

Prosjektleder - Karriereinformasjon

Min arbeidsdag - Prosjektleder I AF

Min arbeidsdag - Prosjektleder I AF

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En prosjektleder har tilsyn med byggeprosjekter. Han eller hun ansetter og fører tilsyn med spesialforhandlere. Prosjektledere kan også kalles byggeledere, byggesjef og byggherrer.

Sysselsettingsfakta

Det var 551 000 prosjektledere ansatt i 2008.

Opplæringsbehov

Tidligere har prosjektlederne reist seg gjennom rekkene etter mange års arbeid som tømrere, murere, rørleggere eller elektrikere. Nå foretrekker mange arbeidsgivere å ansette folk som har oppnådd en bachelorgrad i byggevitenskap, byggeledelse, bygningsvitenskap eller anleggsteknikk.

Andre krav

I tillegg til en høyskole grad, for å bli prosjektleder, trenger man også arbeidserfaring. Det kan oppnås gjennom en internship, en co-op opplevelse eller gjennom å betale jobb i bransjen. Man må ha gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter, sterke mellommenneskelige og beslutningstakerferdigheter, og muligheten til multi-oppgave. Siden ting ikke alltid går som planlagt, må en prosjektleder kunne jobbe godt under press.

Fremskrittsmuligheter

Sertifisering av prosjektledere er ikke nødvendig, men det kan være en verdifull ressurs. Frivillige sertifiseringer er tilgjengelig fra to profesjonelle foreninger: American Institute of Constructors og Construction Management Association of America.

Jobbutsikt

Det amerikanske arbeidstidsstatistikket forventer at vekst i jobben i dette feltet skal være raskere enn gjennomsnittet gjennom 2018.

Inntjening

Prosjektledere oppnådde en gjennomsnittlig årslønn på $ 82,330 i 2009.

Bruk levekostnadslønnen på Salary.com for å finne ut hvor mye en prosjektleder for tiden tjener i din by.

En dag i prosjektlederens liv

På en typisk dag kan prosjektlederens oppgaver omfatte:

  • Planlegge prosjektet i logiske trinn og budsjetteringstid som kreves for å møte tidsfrister.
  • Samtaler med tilsynspersonell, eiere, entreprenører og designpersonell for å diskutere og løse saker som arbeidsprosedyrer, klager og byggproblemer.
  • Forbereder kontrakter og forhandler om revisjoner, endringer og tillegg til avtaleavtaler med arkitekter, konsulenter, kunder, leverandører og underleverandører.
  • Forbereder og sender budsjettestimater og fremdrifts- og kostnadssporingsrapporter.
  • Tolke og forklare planer og kontraktsvilkår til administrativt ansatte, arbeidstakere og klienter, som representerer eieren eller utvikleren.

kilder:

Bureau of Labor Statistics, US Department of Labor, HMS-håndbok, Utgave 2010-11, Byggeleder, på Internett på http://www.bls.gov/ooh/management/construction-managers.htm (besøkt 6. desember 2010).

Sysselsetting og opplæring, US Department of Labor, O * NET Online, Prosjektleder, på Internett på http://online.onetcenter.org/link/summary/11-9021.00 (besøkt 6. desember 2010).


Interessante artikler

En lederes rolle og ansvar

En lederes rolle og ansvar

Lær om lederens rolle og primære ansvar og få gode tips for overveielser av en karriere i ledelsen.

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Mental Health Counselor Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

En psykisk rådgiver hjelper pasienter med å håndtere følelsesmessige, mentale og avhengighetsforstyrrelser. Lær om utdanning, ferdigheter, lønn og mer.

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær Jobbbeskrivelse: Lønn, ferdigheter og mer

Medisinsk sekretær spiller en nøkkelrolle i å yte kontorstøtte til medisinsk personale. Hvis du er svært organisert og effektiv, kan dette være jobben for deg.

Hvordan modellering komp kort brukes

Hvordan modellering komp kort brukes

Et av de viktigste markedsføringsmaterialene for kommersielle modeller er et komposittkort. Dette lille stykket papir har kraft til å gi store resultater.

Finans Internships Med Bank of America

Finans Internships Med Bank of America

Bank of America tilbyr en rekke internships for studenter / karrierevekslere som ønsker å lære mer om bank og finansindustrien.

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Funksjonen til et Modellerings Moderbyrå

Her er en titt på rollene og fordelene ved et modelleringsmedlems byrå. Finn ut hva det er, og hvis du trenger en agent for å få en jobb.