• 2024-09-28

Betydningen av ansattes kompensasjon og fordeler

Video 536 Fra B1 til B2. Hva er forskjellen mellom B1 og B2?

Video 536 Fra B1 til B2. Hva er forskjellen mellom B1 og B2?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når det gjelder å tiltrekke seg og rekruttere de beste medarbeidere, hvor står en personavnspakke akkurat der? Ifølge en nylig JobVite-rapport og infografisk tilbyr 71,6 prosent av selskapene fordeler som går utover de vanlige helse- og økonomiske fordelene som er standard på arbeidsplasser.

De mest ettersøkte fordelene inkluderer flextime og eksterne arbeidsmuligheter, bedrifts rekreasjonssentre og treningsmedlemskap, gratis mat eller måltider, veiledning og utviklingsprogrammer og uformelle kleskoder. I tillegg sa 31,2 prosent av de søkte jobbsøkerne at fordelene og fordelene var "moderat viktige", mens 33,8 prosent sa at de var "noe viktige".

Fordeler og fordeler er direkte knyttet til generasjonsverdiene til rekrutter

Når det gjelder rekruttering, vil ofte de ansattes fordeler som har betydning mest, ha mye å gjøre med genereringen av talent som selskapet prøver å tiltrekke seg. JobVite-undersøkelsen viste at 52,8 prosent av de eldre arbeidstakere (45-54 år) ville foretrekke en lønnsøkning mot 36,1 prosent av de yngre arbeidstakere (25-34 år). Millennials, som har en tendens til å bli på jobb 4 år eller mindre, er mer opptatt av å oppleve en god balanse mellom livet og arbeidet, og de prioriterer slike fordeler som studiebidrag, fleksible arbeidsplaner og gratis on-site wellness support.

Hvordan et selskap kan bruke ansattes fordeler for å rekruttere en bedre arbeidsstyrke

Ved rekruttering er det mulig å utnytte pakken for arbeidspenger for å tiltrekke seg og beholde de beste kandidatene. Det er noen gode fremgangsmåter å følge for en mer omfattende tilnærming til å oppnå dette.

Utform en total kompensasjonserklæring av en gjennomsnittlig ansatt.

Velg en medarbeider på midten og opprett en erklæring som viser total kompensasjon i ett år. Denne uttalelsen skal inneholde lønn (brutto årsinntekt), inkludert eventuelle potensielle bonuser eller provisjoner. Deretter inkluderer du fullverdien av helseforsikringsfordelene, tann- og synetrygdene, pensjonspenger, maksimal årlig helse eller fleksibel besparelsesplan fordeler, kostnaden for trening for trening, onsite perks dollarverdi per år, og eventuelle ekstra fordeler som har en årlig kostnad til selskapet.

Legg til informasjon om de ansattes fordeler som tilbys til karriereportalen.

Når du har opprettet et øyeblikksbilde av den totale kompensasjonen til arbeidstakere, legger du til denne informasjonen på din karriereportal. Organiser fordelene etter type, bryt ned fordelene og dollarbeløpene med en samlet verdi nederst. En grafikk kan være en fin måte å inkludere denne informasjonen, for eksempel et kakediagram som viser fordelingen av fordelene. Bruk dette som et visuelt verktøy når du rekrutterer og intervjuer kandidater.

Inkluder en arbeidsgiverfordelingsoversikt for alle jobber s.

Din personalutbytteinformasjon kan inkluderes i alle jobber, med fokus på de beste aspektene av fordelsprogrammet. For eksempel, fordeler informasjonen til å si noe som "alle ansatte er kvalifisert til fullstendig helsetjenester dekning ved 30 dagers ansettelse, inkludert flere på stedet fordeler som uformell kleskode, gratis drikkevarer og catered lunsjer, og tilgang til et bedrifts gym medlemskap".

Bestem hvilke unike fordeler og fordeler din organisasjon kan markere.

Ta deg tid til å tilby noe som ikke er noe annet selskap i din bransje. Du vil kanskje tilby barnehagebestemmelser for arbeidende foreldre, generøs fridag for profesjonell læring, eller et spesielt velværeprogram for ansatte som tillater ansatte lurtid på ettermiddagen. Prøv å komme opp med et unikt fordelforslag som vil appellere til dine målkandidater.

Hør kontinuerlig til ansatte for å legge til verdi i total kompensasjonsstrategien din.

Ansattes ytelsesprogrammer må fortsette å utvikle seg ettersom kandidatens interesser og behov endres. Vær sikker på at fordelene dine filosofi forblir flytende mens du utvikler og markedsfører programmer hvert år. Engasjere med ansatte hvert år i forkant av åpne påmeldingsperioder, og finn ut hva de søker i fordeler, hva de har brukt mest, og hva som er nytt i horisonten.


Interessante artikler

Hva å gjøre når du avslutter og din chef ønsker deg å bo

Hva å gjøre når du avslutter og din chef ønsker deg å bo

Hva skal du gjøre hvis du vil avslutte jobben, men sjefen din vil at du skal bli? Her er tips om hva du skal gjøre og si.

Hva å gjøre når du sliter med arbeid / livssaldo

Hva å gjøre når du sliter med arbeid / livssaldo

Sjekk ut vår Q og A-serie der vi har å gjøre med ubehagelige situasjoner med sjef og familieutfordringer.

Hvor å donere forretningsklær til de som trenger

Hvor å donere forretningsklær til de som trenger

Finn ut hvilke organisasjoner som godtar donasjoner av forretningsklær. De distribuerer forsiktig brukt arbeidsklær til jobbsøkere som har behov.

6 trinn du må ta før du endrer arbeidstimer

6 trinn du må ta før du endrer arbeidstimer

Du må endre ansattes timer for å dekke dine forretningsbehov. Slik endrer du timeplanen med den minste ansattes push tilbake.

Organisasjoner som godtar donerte kontorrekvisita

Organisasjoner som godtar donerte kontorrekvisita

Bruk denne listen for å finne veldedige grupper som trenger kontorrekvisita, møbler og utstyr. Få en kvittering og bli en grønn bedrift.

Hvor trener Federal Law Enforcement Professionals Train?

Hvor trener Federal Law Enforcement Professionals Train?

Nesten alle føderale rettshåndhevelse trening skjer på FLETC campus i Glynco, GA. Lær hva FLETC liker og hva du kan forvente mens du er der.